Youtube Instagram

Blog

7.10.2021

Már fekete színben is: bemutatkozik az új RAVAK Freedom W kád

Megérkezett az első fekete RAVAK kád. A forma változatlan, de ott, ahol elvárt a fehér, elegáns a fekete. Kötelező darab minden extravagáns fürdőszobába. Bemutatkozik a RAVAK Freedom W fekete akrilkád.


9.9.2021

9 érv a RAVAK fürdőszobabútorok mellett

Legalább 9 okunk van arra, hogy megismerd Te is a RAVAK fürdőszobabútorait. További részletek az írásban.

12.8.2021

Miért válassz RAVAK mosdót?

Alapanyag, technológia, dizájn. Legalább 3 indok, hogy a RAVAK mosdó mellett tedd le a voksodat. Mosdó kisokos a választást megkönnyítve RAVAK módra.

21.7.2021

Praktikus és átgondolt fürdőszobatervezés Török Bernadett lakberendezővel

A RAVAK szakemberei, mint a fürdőszoba-felújítás specialistái, négy különböző méretű koncepcióval készültek az otthonfelújítókat segítve. Mai írásunkban a Rosa fürdőszobacsalád termékeiből megtervezett fürdő kerül bemutatásra, de mondja el a tervező maga, Török Bernadett, hogy milyen gondolatok, tervek alapján alkotta, kreálta meg ezt a gyönyörű és praktikus fürdőszobát.


24.6.2021

Interjú: A felhasználóbarát tetőtéri fürdőszoba titkáról kérdeztük Török Bernadett lakberendezőt

Még a csapból is az otthonfelújítási támogatás folyik – mondhatnánk stílusosan és mivelhogy minden olyan munkálatra fordítható, amely klasszikusan egy otthon felújításánál adódik, így például a fürdőszoba felújítására is, mi is foglalkozunk a témával, mi több segítünk a fürdőszobafelújítás előtt állóknak!

10.6.2021

Miért válassz RAVAK zuhanykabint?

Alapanyag, minőség, technológia, dizájn díjak; sok minden kiderül mai szakmai írásunkból, melynek célja, hogy segítsünk eligazodni a felhasználónak a zuhanykabinok közötti külnbségek között. Mert van különbség, nem is kevés.

13.5.2021

A design szerelmeseinek ajánljuk a RAVAK Ypsilon kádat

Mutatjuk a RAVAK legújabb térben álló kádját, mely formájával új dimenzióba emeli a fürdőszobát.

15.4.2021

Minden, amit tudnod kell a megújult RAVAK zuhanykabinokról

Olvassátok, nézzétek meg a RAVAK újdonságait a zuhanykabin termékcsaládon belül. Újabb termékek - Supernova, Blix Slim - kapta meg a fekete színt, illetve az egyik legnépszerűbb család magassága 10 cm-rel növekedett.

31.3.2021

8 tipp a RAVAK zuhanytálcák hibamentes telepítéséhez

Szinte az egész ország otthonfelújítási lázban ég, ehhez nyújt most támogatást a RAVAK és bemutatja a zuhanytálca tökéletes telepítéséhez szükséges javaslatokat. Minden fürdőszoba tulajdonsonak és szakembernek kötelező olvasmány.

11.3.2021

BALANCE bútorok és mosdók, a modern stílus kedvelőinek

Exkluzív fürdőszoba kerámiamosdóval és modern bútorral.

12.2.2021

Bemutatkozik a FLAT: 1 termékcsalád, 9 csaptelep

Új csaptelepcsaláddal jelent meg a fürdőszobai piacon a RAVAK. Mutajuk a Flat csaptelepeket.

20.12.2020

Új fürdőszobai megoldás: RAVAK slim kádak

A fürdőszobában elengedhetetlen a praktikum, kényelem és a stílus. Mindhárom jellemző megjeleneik a RAVAK új, slim fazonú kádjain, melyek tökéletes megoldást nyújtanak a szokványostól, sablonostól eltérő fürdákadakkal szemben.

30.10.2020

Fürdőszoba harmóniára hangolva, a RAVAK komplett megoldásaival

A RAVAK fürdőszobai koncepciók arra születtek, hogy a tökéletesség, használhatóság és dizájn jellemzőkkel, valódi megoldást nyújtsanak a használónak.

3.9.2020

Mindentudó alapanyagok: a RAVAK termékek megjelenésének és minőségének titkai

Alapanyag és minőség. A RAVAK-termékek két meghatározó összetevője, az elégedettség nélkülözhetetlen komponensei. Ha fürdőszoba akkor RAVAK.

10.7.2020

5 tipp és 1 segédlet – Minden, amit a zuhanyfolyókákról tudnod kell!

A fürdőszobai trend azt mutatja, hogy egyre inkább népszerű a zuhanytálca nélküli zuhanykabin. A víz lefolyását zuhanyfolyókával oldják meg, amihez fontos tudni bizonyos szabályokat. Ebben segít mostani szakmai írásunk.

9.6.2020

A fürdés új dimenziója

Ha térben álló kád, akkor: szabadság, elegancia, lágy, kerek forma. Egy új dimenzió, amelynek Te írod a szabályait. Minőségi akril kád, így melegebb hőérzet és hosszabb fürdőzési élmény.

15.5.2020

5+1 kerámia mosdó, amelyek vékonyfalú formavilággal hódítanak

Hódít a slim stílus a mosdóknál is, aminek örömére mutatunk vékonyfalú megoldásokat a fürdőszobába.

20.4.2020

3 hasznos zuhanykabin-fejlesztés a RAVAK-tól

A RAVAK zuhanykabinok népszerűsége a felhasználók körében nem véletlen. Minthogy az sem véletlen, hogy most érkezett el az ideje egyes zuhanykabin termékcsaládok fejlesztésének. Így lett szélesebb a MÁTRIX zuhanyajtó és így lett magasabb a 10° és Supernova zuhanykabinok, megfelelve a vásárlói, felhasználói igényeknek.