Google+ Youtube Instagram

Blog

14.9.2017

Tetőtéri fürdőszoba, egy kis romantikával - Így csináljuk mi!

Ugyan egy tetőtéri fürdőszoba megfelelő berendezéséhez kicsit nagyobb nyitottság és több leleményesség szükséges, mint egy hagyományos fürdőhöz, de a megfelelő szaniterek használatával igazán szép megoldások születhetnek. Most mutatunk is egy valós példát!

8.9.2017

Víztakarékos zuhanyfej - Zuhanyozzon ésszel!

A jól kiválasztott zuhanyfejnek meghatározó szerepe van abban, hogy a zuhanyzásra kényszerű napi rutinként, vagy spa élményként tekintünk. Miért ne lehetne minden nap wellness a fürdőszobában?

1.9.2017

Fürdőszobai tárolók - Praktikum és design fürdőszoba bútorra tervezve

Itt van az ősz, itt van újra, szép, mint mindig énneke… csak már megint nem találom a fésűt/ a bontatlan tusfürdőt/ a borotvám / a manikűr szettet / a hajgumikat a nagy rohanásban. Indulhat a reggeli hajsza?

11.8.2017

A legkisebb fürdőszobába is beférünk! - RAVAK megoldás 146 x 191 cm-en

Nem ismerünk lehetetlent azóta, mióta berendeztük az egyik legkisebb fürdőszobát, amellyel valaha dolgunk akadt. Mit lehet kezdeni 146 x 191 cm-rel? Megmutatjuk!

10.8.2017

Szaniter kerámia - Klasszikus anyag, modern design

Vajon lehet-e egy szaniter kerámia egyszerre anyagában megbízható és klasszikus, valamint formatervezésében trenddiktáló és modern? A választ magán viseli a Chrome koncepciónkhoz tartozó wc, bidé és mosdókagyló.

10.8.2017

Akciós fürdőszoba termékek a RAVAK-tól - A hőmérséklet nő, az árak csökkennek

Ideje berendezni vagy felújítani a fürdőszobát. Minden mérés és terv rendben, már a dekoráció is felkerült képzeletbeli helyére… de a szaniterek kiválasztásában még mindig nem biztos? Segíthetünk!

3.8.2017

Kis fürdőszoba, nagy játékosoknak - BeHappy koncepció

Még egy kis méretű fürdőszoba berendezése is játékos feladat azoknak, akik fantáziájuk mellett bíznak a RAVAK minőségben. Ismerje meg BeHappy koncepciónkat, hogy a fürdőszoba kirakós minden eleme a helyére kerüljön!

28.7.2017

Akadálymentes fürdőszoba, nem csak mozgáskorlátozottaknak - A Langer család története

A fürdőszoba több esetben nehéz terep, de nem csak a mozgáskorlátozottak, idősek vagy kisgyermekek számára. A csúszásveszély elhárítása, az általános akadálymentesítés az egész család érdeke lehet, különösen ha egy családtag kerekesszékkel közlekedik benne.

20.7.2017

Sztár fürdőszoba - Legyen olyan fürdője, mint Jennifer Lopeznek!

Ha nem csak otthonának közösségi terein, hanem a fürdőszobában is lenyűgöző látványt szeretne kialakítani, akkor engedje, hogy inspirálják a profi lakberendezők által megálmodott fürdőszoba-műalkotások! A RAVAK-kal most akár olyan stílusú fürdőt is tervezhet, mint amilyet Jennifer Lopez használ!

12.7.2017

Zuhanykabin karbantartás - Így őrizheti meg a zuhanyzó jó állapotát!

A zuhanykabin takarítása és tisztán tartása a megfelelő szerekkel és egy kevés odafigyeléssel ma már nem embert próbáló feladat. Tartson velünk, hogy megtudja, szakértőink szerint mit és miként érdemes megtenni, hogy sokáig megőrizhesse a zuhanykabin minőségét!

6.7.2017

Panellakás fürdőszoba - Nagy kihívások, jó megoldások!

A panellakások fürdőszobáját sosem volt könnyű berendezni, de ma már ez nem lehetetlen kihívás. Ragadjon tollat és füzetet, kezdjen el skiccelni, de előtte fontolja meg tanácsainkat!

10.7.2017

Játsszon velünk a nyereményért! - FINA VB 2017 a RAVAK-kal

2017 nyara számos nagy dobást tartogat a vízi sportok rajongóinak, hiszen a FINA VB keretei között több mint 200 eseményre lehet jegyet váltani. Ráadásul most nem csak nézni és szurkolni, hanem nyerni is lehet: tudjon meg többet 3 kiemelt vízi sportágról rendhagyó hírleveleinkből, és legyen Ön az egyik nyertesünk!

29.6.2017

RAVAK csaptelepek még a konyhába is!

A megfelelő csaptelepek kiválasztására gyakran lényegesen kevesebb időt szánunk, mint a bútorokéra vagy egyéb kiegészítőkére, holott egy átgondolatlan döntés el tudja rontani a fürdőszobai vagy konyhai élményt. Segítünk, miként találja meg a legideálisabb csaptelepet, ezúttal a konyhába!

22.6.2017

Forradalmi fürdőszoba - Evolution koncepció a RAVAK-tól

Robosztus formák, játékos ívek, komplex és modern fürdőszoba megoldás a RAVAK-tól: ez az Evolution koncepció, mely forradalmasítja a fürdőszobáról kialakult képet.

15.6.2017

Zuhanyoszlopok - Kettős zuhanyrendszerek a dupla élményért

Hogyan válik különleges élmény a hétköznapi zuhany rutinból? Ajándékozza meg magát minden nap wellness-érzéssel, amelyet a RAVAK zuhanyoszlopai nyújtanak!

9.6.2017

Zuhanybox - Instant fürdőszoba megoldás a RAVAK-tól

Fejtörést okoz megtalálni a tökéletes zuhanykabint? Limitáltak a lehetőségek a fürdőszoba adottságai miatt? A RAVAK zuhanyboxok megoldást kínálnak ezekre a problémákra.

2.6.2017

Esőztető zuhany a RAVAK-tól - Érezze magát a trópusokon!

Megérkezett a nyár, hamarosan tetőzik a kánikula - de Önnek csak egy könnyed mozdulatába kerül, hogy lehűtse magát a fürdőszobában a RAVAK esőztető zuhanyfejével.

26.5.2017

Hogyan működik a termosztátos csaptelep?

Azon gondolkodik, hogyan korszerűsítse fürdőszobáját? Érdekli, hogyan tehetné a fürdő helyiséget környezetbaráttá és hogyan takaríthatna meg többet? Termosztátos csapteleppel!

19.5.2017

Fürdőszoba kiegészítők - Egység a legapróbb részletekig!

Szeretné fürdőszoba perceit a legteljesebb vizuális egységet képviselő fürdőszobában tölteni? Unja az akadozó szappanadagolót és elege van a praktikumot nélkülöző törölközőtartókból? Akkor olvasson tovább a korszerű RAVAK megoldásokért!

12.5.2017

Kis fürdőszoba? A RAVAK-kal nagy lehetőség!

Ne az előítéleteknek, hanem a praktikus RAVAK megoldásoknak “adjon teret” kis méretű fürdőszobájában! Az Avocado, BeHappy és Rosa koncepciók nem okoznak csalódást kevés rendelkezésre álló négyzetméteren sem!