Youtube Instagram

Blog

26.6.2019

3 szempont a tökéletes WC-hez

Alapanyag, design és összhatás - kövesd a WC csésze kiválasztása során ezt a 3 szempontot, hogy megtaláld azt az ideális darabot, amelyet hosszú évekig elégedetten használhatsz. Tarts velünk, mert hasznos tippekkel segítünk!

18.6.2019

Így válassz mosdót! Ez a 3 legfontosabb szempont!

Ha okosan választod ki a mosdót, a fürdőszobád egyik legszebb éke lehet. Cikkünkkel abban igyekszünk segíteni, hogy megfontolt és magabiztos döntést hozz: tarts velünk, ha szeretnéd megtalálni a számodra legideálisabb szanitert!

12.6.2019

Hódít a zuhanytálca nélküli trend! - A kulcs: zuhanyfolyóka

Minden fürdőszoba kialakításakor az egyik legfőbb kérdés: kádat vagy zuhanykabint válassz? Ha a zuhanykabin mellett döntöttél, több dolgot végig kell gondolnod, például hogy milyen trendet követsz majd. Mutatunk is egy tuti tippet!

28.5.2019

Fürdőszobabútort keresel? 3 kedvenc a Chrome koncepcióból!

Termékeink megalkotásakor mindig szem előtt tartjuk, milyen fontos szerepet tölt be a fürdőszoba a családok életében. Itt kezdődik minden nap és gyakran ez az utolsó előtti állomás a nap végén, így fontos, milyen szaniterekkel és hogyan rendezzük be ezt a meghatározó helyiséget.

22.5.2019

Így tervezz, ha a fürdő a hálószobába költözik!

Ha szívesen követed a különböző design trendeket, minden bizonnyal találkoztál már azzal a kifinomult, luxus érzetet kínáló megoldással, amit egy formás szabadon álló kád kelt - méghozzá nem a fürdőszobában, hanem a hálószobában elhelyezve.

8.5.2019

20 éves a RAVAK - 20 érv, amiért szeretjük!

Idén már 20 éve vagyunk jelen a magyarországi fürdőszobapiacon. Azóta már rengeteg fürdőben helyet érdemeltek szanitereink és számos fürdőszoba tulajdonost tettek elégedetté. Íme 20 érv, amiért megéri Neked is minket választanod!

24.4.2019

Bemutatjuk az új Classic WC-t!

A fürdőszobatervezés vagy -felújítás során a többi szaniterhez képest kevesebb szó esik az egyik legfontosabbról, amely szerves része minden fürdőnek. Ez nem más, mint a toalett, a WC. Bemutatjuk a legújabb, Classic modellünket!

23.4.2019

A magyarok 85 százaléka nem elégedett a fürdőszobájával - Pont került a kád vagy zuhanykabin vita végére

Vajon az ár, a minőség, vagy a kényelem számít, ha fürdőszobáról van szó? Milyen fürdőszobáról álmodozunk? A RAVAK arra kereste a választ friss felmérésében, hogy mennyire elégedettek az emberek fürdőszobájukkal, és végre eldőlni látszik a kád kontra zuhany vita is.

16.4.2019

A tökéletes szaniter páros - Díjnyertes Solo kád és mosdó

Nemzetközi design díjak sorozatát zsebelte be a RAVAK legújabb Solo kádja, mely fenséges összhangot alkot a hozzá tartozó mosdóval. Bemutatjuk a modern és exkluzív fürdőszobák legújabb két kellékét: mindkettő egyedülálló design élmény, amely mégis párban érvényesül a leginkább!

11.4.2019

Fürdőszoba felnőtteknek és gyerekeknek? - Erre a 3 dologra figyelj!

A fürdőszoba tervezésekor mindenki szembesül kihívásokkal: túl nagy vagy túl kicsi a fürdő, nem szabványos az alapterület és még sorolhatnánk. De vajon mi a helyzet akkor, ha a házban két fürdőszoba is kialakítható? Valódi megoldások következnek, valódi fürdőszobákból!

1.4.2019

Slim mosdók a pulton - 3 új szaniter a katalógusban!

Eszedbe jutott a fürdőszobafelújítás gondolata, de fogalmad sincs, hogyan fogj hozzá? Építkezel, de még nincs kész a fürdő? Ne csüggedj, mert a legjobb ötletek inspirálódás közben találnak rád. Ez a három új slim mosdónk pedig biztosan ad némi ihletet!

25.3.2019

A fekete az új fehér! - 2 zuhanykabin a legmodernebb fürdőkbe

A fürdőszobatrendek 2019-ben is izgalmas megoldásokat tartogatnak a fürdőszobatervezés előtt állók számára, melyek közül most az egyik legkülönlegesebbre helyezzük a hangsúlyt: felkészültél egy kis “fekete” mágiára?

13.3.2019

3 új zuhanykabin, amelybe bele fogsz szeretni!

Meglátni és megszeretni! Ez lehetne a mottója legújabb zuhanykabinjainknak, amelyeket a legfrissebb trendek szerint álmodtunk meg. A modern design olyan klasszikus értékekkel párosul mint a prémium alapanyagok, a funkcionalitás és az ergonómia. Tekintsd meg őket és ess szerelembe!

28.2.2019

Megérkeztek az új fürdőszobabútorok! - Ez a 3 lesz az év szaniterslágere!

A tavasz meghozta a lendületedet ahhoz, hogy végre belevágj a fürdőszobafelújításba? Vagy egyszerűen csak közelebbről is szeretnéd megismerni 2019 szaniter újdonságait? Akkor bemutatjuk három inspiráló, praktikus és szemrevaló új bútorunkat! Tarts velünk!

21.2.2019

Díjnyertes szanitert a fürdőbe! - 4 termékcsalád, 4 nemzetközi díj

Ha mindig is lázba hozott a lakberendezés és különösen vonz a fürdőszobadesign, valószínű, hogy nem csak látod, hanem értékeled is a fantáziát az izgalmas vonalvezetésű, prémium fürdőszobatermékekben. Mutatunk 4 különlegességet, amely 4 nemzetközi díjat nyert el az évek során!

7.2.2019

Kád vagy zuhanykabin? 2x3 érv, ami segíthet a döntésben

Ha fürdőszobafelújítás vagy -tervezés előtt állsz, az egyik első nagy kérdésed valószínűleg az, hogy kádat vagy zuhanykabint válassz-e a fürdőbe. Mindkét lehetőség mellett szólnak érvek, így ezúttal a legfontosabbakat rendszerezzük, hogy segítsünk a döntésben.

1.2.2019

3 teendő, hogy fürdőszobád a relaxáció szentélye legyen!

A hétköznapok rohanásában te is hajlamos vagy elfelejteni, hogy fürdőszobád több lehetőséget rejt magában a gyors tisztálkodásnál és a napi rutin elvégzésénél? Állj meg 3 percre, olvasd el tanácsainkat, amelyek segíthetnek abban, hogy fürdődre a relaxáció szentélyeként tekinthess!

24.1.2019

Kézmosás felsőfokon! Ezek a legnépszerűbb 2018-as mosdók és csaptelepek

Ha azt hiszed, hogy a kézmosás unalmas rutin, akkor még nem próbáltad a RAVAK mosdókat és csaptelepeket, amelyek formatervezésük okán minden alkalomba csempésznek egy kis extra gyönyörködést. Ismerd meg a legnépszerűbb 2018-as modelleinket!

17.1.2019

Íme a 4 legnépszerűbb RAVAK slágerkád

Ahány ház, annyi szokás, tartja a mondás. Igaz ez a fürdőszobára is, amelyet megannyi egyéni szempont szerint rendezhetsz be. Vásárlóink 2018-ban is megtalálták a kedvenc RAVAK szanitereiket, közöttük a kádakat is. Választásaik alapján a következő 4 kád volt tavaly a legnépszerűbb. Na és szerinted?

11.1.2019

Ez a 5 zuhanykabin volt vásárlóink kedvence 2018-ban

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az év elejét ugyanannyira szeretjük, mint a végét: mivel ismét remekül zártuk az óévet, idén is nagy lendülettel vágunk bele az új kihívásokba. Ennek margójára most januárban megosztjuk veled 2018-as slágertermékeinket, kezdve a legnépszerűbb zuhanykabinokkal. Velünk tartasz?