Google+ Youtube Instagram

Blog

9.8.2018

Nem akar majd kiszállni a zuhany alól! - 3 szuper kiegészítő zuhanyzóba

A zuhanyzás - különösen a nyári forróságban - olyan instant felfrissülés, amelyet bárki megengedhet magának. Azonban zuhany és zuhany között is lehet nagy a különbség. Találja meg a legjobb kiegészítőket ahhoz, hogy teljeskörű élményben legyen része!

8.8.2018

RAVAK fürdőszobák a világ körül, 2. rész - Prága

Egy jó fürdőszoba aranyat ér, különösen akkor, ha mesés tájakon fekvő wellness hotelek enteriőrjét gazdagítja. Sorozatunk második részében bemutatunk közülük néhányat, ahol RAVAK szaniterek lelték meg méltó helyüket. Tekintse meg a képeket!

3.8.2018

Classic fürdőszoba - Szaniter harmónia klasszikus vonalakkal

Szaniterek és fürdőszoba bútorok, amelyeknek klasszikus vonalai időtálló megoldást jelentenek a hagyományos megjelenés tisztelőinek - ez a Classic fürdőszoba koncepció lényege!

31.7.2018

RAVAK fürdőszobák a világ körül, 1. rész - Van képünk hozzá!

Egy jó fürdőszoba aranyat ér, különösen akkor, ha mesés tájakon fekvő wellness hotelek enteriőrjét gazdagítja. Bemutatunk közülük néhányat, ahol RAVAK szaniterek lelték meg méltó helyüket. Tekintse meg a képeket!

19.7.2018

Padlón álló csaptelepek - A szomszéd is ilyet akar majd!

Impozáns fürdőszobát szeretne, mely mindig elégedett mosolyt csal az arcára, amikor átlépi a fürdőszoba küszöbét? Ha az átlagosnál nagyobb alapterülettel gazdálkodhat, válasszon szabadon álló kádat padlón álló kádcsaptelepet, amelynek még a szomszédok is csodájára járnak!

12.7.2018

Fürdőszoba kiegészítők - Az igazi stílus a részleteken múlik!

A divat változik, a stílus örök - mondta Coco Chanel, aki elhíresült mondásakor biztosan nem fürdőszobákat vizionált maga előtt. A szaniterek rajongóiként mi azonban megtaláltuk örök igazságában a saját valóságunkat: ugyanis hiszünk benne, hogy a fürdőszobában is érdemes a trendek követése helyett az igazi stílusra törekedni. Például szemrevaló fürdőszoba kiegészítőkkel!

5.7.2018

A jövő zuhanyoszlopai már ma is léteznek!

Ha a zuhanyzás a korábbiakban nem jelentett Önnek többet egyszerű tisztálkodásnál, nem a megfelelő eszközöket használta. Egy szuper zuhanykabinon túl az élményhez szükség van egy jó zuhanyfejre, a “haladóknak” pedig egyből profi zuhanyoszlopot javasolunk. Hogy miért? Tudja meg cikkünkből!

28.6.2018

A 3 legvagányabb RAVAK tükör - Tükröm, tükröm, mondd meg nékem...

Hetekig rugózik rajta a család, hogy milyen zuhanykabin kerüljön a fürdőszobába. A kád vásárlása előtt nem csak centi és kockás füzet, de viták is felbukkannak a hétköznapok horizontján. A megfelelő fürdőszobatükör kiválasztása ezeknél eggyel könnyebb feladat, de talán még ilyenkor is elkél némi segítség. Megmutatjuk a 3 kedvencünket!

20.6.2018

3 “életmentő” zuhanyzó a kánikula ellen

Itt a nyár, tombol a kánikula, de mindig csak hétvégén jut ideje vízparton hűsölni? Az izzadságcseppeket a dolgos hétköznapokon is szívesen cserélné hűsítő vízcseppekre? Válasszon olyan zuhanykabint, amelyben bármikor eltölthet pár üdítő percet!

15.6.2018

10° zuhanykabin - Design és praktikum egy szaniterben

A RAVAK nemzetközileg is díjazott 10° koncepciója idén új különlegességgel bővült: a 10° zuhanykabin ötvözi az izgalmas designt és a fürdőszobai praktikumot, miközben magán viseli a koncepció legfontosabb jegyeit.

7.6.2018

2+1 szobás panellakásba új fürdőszobát? - A Chrome-mal megoldottuk!

A fürdőszoba megtervezése és ideális berendezése mindig komoly feladat elé állítja még a szakembereket is, nem hogy az egyszerű “földi halandót”, aki nem szeretne mást, mint élvezni a fürdőben eltöltött perceket. Így volt ezzel Lenka is.

1.6.2018

“Vigyázat, gyerekkel vagyok!” - Hogyan lehet gyerekbiztos a fürdőszoba?

A gyerektalpak dobogásánál kevés szívmelengetőbb dolgot ismerünk, bár az alsó szomszéd valószínűleg nem osztja a véleményünket... Ha Ön is szeretné, hogy a vidám trappolás ne sírással végződjön a fürdőszobában, a biztonságra különösen figyeljen oda, ha kisgyermeke van! Ehhez adunk most néhány tippet!

24.5.2018

Fürdőszoba pároknak, szaniter tippekkel - II. rész

Az otthon egyik legfontosabb helyisége a fürdőszoba: itt indul a reggel és itt ér véget a nap nehezebbik része egy jó fürdőzéssel. Ezért a közös fürdőszobát használó pároknak szóló sorozatunk második részében továbbra is azzal foglalkozunk, hogyan lehet még jobb az itt töltött idő. Ezúttal párok számára megfelelő mosdókat és fürdőszobabútorokat mutatunk Önnek.

17.5.2018

Fürdőszoba pároknak, szaniter tippekkel - I. rész

Az otthon lelke nem csak a konyha, hanem a fürdőszoba is lehet, ha Ön gondos körültekintéssel választja ki a szanitereket. Találjon olyan páros megoldásokat, amelyeknek romantikus harmóniája bármikor relaxálásra csábítja Önt és partnerét! Mutatunk néhány szemrevaló lehetőséget!

10.5.2018

4 egyszerűen nagyszerű RAVAK mosdó fürdőszoba fanatikusoknak

Flat, Comfort, Swing és Rainbow - négy különböző méretben megálmodott, praktikus mosdó a fürdőszobába! Válassza ki a RAVAK kínálatából azt a darabot, amely hivalkodástól mentesen nyújtja azt és úgy, amire és ahogyan Önnek szüksége van!

4.5.2018

Hidromasszázspanelek - Zuhanyzás sosem volt még ennyire jó!

Gondolta volna, hogy a hidromasszázsrendszerek nem csak kényeztetik a testét-lelkét, hanem még az egészségét is szolgálják? Tartson velünk és tudjon meg többet a hidroterápiában és a hidromasszázsrendszerekben rejlő lehetőségekről!

27.4.2018

A 3 legjobb csaptelep 3 fürdőszoba problémára

A csaptelepek apró kiegészítői a fürdőszobai összképnek, kialakításuk és működésük mégis meghatározza, hogyan érezzük magunkat a fürdőben. Gondoljunk csak a csöpögő csapokra… Vagyis ne: inkább képzeljünk el 3 remek csaptelepet, amellyel 3 fürdőszoba probléma könnyedén kezelhető!

18.4.2018

10° kád - Klasszikus, mégis modern

A 2018-as újdonságaink egyik különleges darabja az új 10° kád, amely eleganciát és modern letisztultságot sugároz. Ismerje meg közelebbről, ha olyan kádat keres, amely nem csak kényelmet, hanem esztétikai élményt is nyújt!

13.4.2018

3 zuhanykabin kedvenc a RAVAK-tól

Végre elérkezett az igazi tavasz és vele együtt a jó idő. A hosszú, álmatag téli fürdőzéseket vélhetően hamarosan felváltja a frissítő és gyors zuhanyzás. Ennek apropóján megmutatjuk Önnek 3 kedvenc zuhanykabinunkat!

6.4.2018

Freedom W - Szabadság kádba töltve

Idei kád újdonságaink egyik impozáns, elegáns szereplője a különleges Freedom W kád. Szabadság a fürdőszobában? Mi így szeretjük!