Youtube Instagram

Blog

15.4.2021

Minden, amit tudnod kell a megújult RAVAK zuhanykabinokról

Olvassátok, nézzétek meg a RAVAK újdonságait a zuhanykabin termékcsaládon belül. Újabb termékek - Supernova, Blix Slim - kapta meg a fekete színt, illetve az egyik legnépszerűbb család magassága 10 cm-rel növekedett.

31.3.2021

8 tipp a RAVAK zuhanytálcák hibamentes telepítéséhez

Szinte az egész ország otthonfelújítási lázban ég, ehhez nyújt most támogatást a RAVAK és bemutatja a zuhanytálca tökéletes telepítéséhez szükséges javaslatokat. Minden fürdőszoba tulajdonsonak és szakembernek kötelező olvasmány.

11.3.2021

BALANCE bútorok és mosdók, a modern stílus kedvelőinek

Exkluzív fürdőszoba kerámiamosdóval és modern bútorral.

26.2.2021

3+1 hasznos eszköz fürdőszoba-felújításhoz

A RAVAK meost legalább négy eszközzel segít a családoknak a fürdőszoba-felújításhoz. Márciusban további ajánlatokkal jövünk, mert ha fürdőszoba, akkor RAVAK.

12.2.2021

Bemutatkozik a FLAT: 1 termékcsalád, 9 csaptelep

Új csaptelepcsaláddal jelent meg a fürdőszobai piacon a RAVAK. Mutajuk a Flat csaptelepeket.

20.1.2021

Otthonteremtési program avagy újítsd fel a fürdőszobád a RAVAK-kal

Január 1-jén elindult Magyarország történetének legnagyobb otthonteremtési programja. A fürdőszoba felújításban segít a RAVAK a tervezéstől egészen a telepítésig.

20.12.2020

Új fürdőszobai megoldás: RAVAK slim kádak

A fürdőszobában elengedhetetlen a praktikum, kényelem és a stílus. Mindhárom jellemző megjeleneik a RAVAK új, slim fazonú kádjain, melyek tökéletes megoldást nyújtanak a szokványostól, sablonostól eltérő fürdákadakkal szemben.

30.10.2020

Fürdőszoba harmóniára hangolva, a RAVAK komplett megoldásaival

A RAVAK fürdőszobai koncepciók arra születtek, hogy a tökéletesség, használhatóság és dizájn jellemzőkkel, valódi megoldást nyújtsanak a használónak.

3.9.2020

Mindentudó alapanyagok: a RAVAK termékek megjelenésének és minőségének titkai

Alapanyag és minőség. A RAVAK-termékek két meghatározó összetevője, az elégedettség nélkülözhetetlen komponensei. Ha fürdőszoba akkor RAVAK.

10.7.2020

5 tipp és 1 segédlet – Minden, amit a zuhanyfolyókákról tudnod kell!

A fürdőszobai trend azt mutatja, hogy egyre inkább népszerű a zuhanytálca nélküli zuhanykabin. A víz lefolyását zuhanyfolyókával oldják meg, amihez fontos tudni bizonyos szabályokat. Ebben segít mostani szakmai írásunk.

9.6.2020

A fürdés új dimenziója

Ha térben álló kád, akkor: szabadság, elegancia, lágy, kerek forma. Egy új dimenzió, amelynek Te írod a szabályait. Minőségi akril kád, így melegebb hőérzet és hosszabb fürdőzési élmény.

15.5.2020

5+1 kerámia mosdó, amelyek vékonyfalú formavilággal hódítanak

Hódít a slim stílus a mosdóknál is, aminek örömére mutatunk vékonyfalú megoldásokat a fürdőszobába.

20.4.2020

3 hasznos zuhanykabin-fejlesztés a RAVAK-tól

A RAVAK zuhanykabinok népszerűsége a felhasználók körében nem véletlen. Minthogy az sem véletlen, hogy most érkezett el az ideje egyes zuhanykabin termékcsaládok fejlesztésének. Így lett szélesebb a MÁTRIX zuhanyajtó és így lett magasabb a 10° és Supernova zuhanykabinok, megfelelve a vásárlói, felhasználói igényeknek.

3.4.2020

Egyedi zuhanykabin 6 lépésben

Új külsőt kapott a RAVAK oldalán az egyedi fürdőszobai termékek konfigurátora, így most újra sorra vesszük 6 lépésben az egyedi zuhanykabin tervezés folyamatát.

27.3.2020

3 érv, hogy miért válassz RAVAK csaptelepet

A fürdőszoba egyik gyöngyszeme a csaptelep, ha azt a kiválasztáskor a megfelelő szempontok alapján kerül be a vásárlói kosárba. Mutatunk 3 valós érvet, hogy miért a RAVAK csaptelepek a legjobb választás a fürdőszobákba.

20.3.2020

2 új RAVAK csaptelep, amit neked is látnod kell

Új RAVAK-csaptelepek a horizonton és egyszerre kettő is érkezik a fürdőszobákba. Ismerd meg Puri és 10° Free csaptelep családjainkat.

26.2.2020

5 hasznos karbantartási tipp zuhanyzóhoz

A RAVAK szakemberi 5 ultrahasznos tippet adnak neked, hogy a zuhanykabin egy tökéletesen funkcionáló fürdőszobai eszköz legyen.

20.2.2020

Minden, amit a zuhanyfolyóka telepítésről tudnod kell

A zuhanyfolyókák megjelenésével egy újabb szaniterrel bővül a fürdőszobai kínálat. A blogbejegyzésben, most bemutatjuk a zuhanyfolyóka szakszerű telepítését.

12.2.2020

Kád és zuhanytálca telepítési kisokos

Kihagyhatatlan tanácsok zuhanytálca és kád telepítéshez avagy kötelező olvasmány 3 percben, ha éppen fürdőszobát építesz, újítasz.

6.2.2020

3+3 tipp, hogyan telepítsd helyesen zuhanytálcádat

Egy szaniter telepítése a fürdőszobába szinte a legfontosabb momentuma az egész helyiség kialakításakor. Most bemutatjuk a telepítési folyamatot, azaz hogyan csináld!