Google+ Youtube Instagram

Blog

29.11.2018

Új kádat karácsonyra, élettartam garanciával!

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk, idén megéri egy új kádat helyezni a karácsonyfa alá? Persze csak képletesen, hiszen a legjobb hely számára a fürdőszobád. Olvass tovább, ha érdekel, hogyan lehet most új kádad, élettartam garanciával!

22.11.2018

3 tipp, hogyan válaszd ki a fürdőszobához illő WC-t

Nem titok, hogy a szaniterek kiválasztásakor első körben nagy hangsúlyt kell fektetni a jelentősebb térigénnyel bíró darabokra. Érdemes azonban figyelmet fordítani az ideális WC megtalálására is, amely nagyban hozzájárul a fürdőszoba komfortjához. Segítünk, hogyan hozd meg a döntést!

19.11.2018

A legjobb fürdőszobai mosdók 4 ismérve - Segítünk megtalálni a tutit!

A fürdőszobai mosdó kiválasztása legalább annyira sarkalatos pont, mint megtalálni az ideális zuhanykabint vagy kádat. Bejegyzésünk célja ezért, hogy segítsünk kiválasztani azt a mosdót, amely minden alkalommal mosolyt varázsol az arcodra, ha fogat vagy éppen kezet mosol. Felkészültél egy jó döntésre?

8.11.2018

Miben rejlik a kiváló zuhanyzó titka?

A zuhanyzás élménye a kiváló zuhanykabinon múlik, amit azonban sokszor nem is olyan egyszerű kiválasztani a fürdőszobába, mint gondolnád. Vajon mi a titka egy remek zuhanykabinnak?

31.10.2018

Álomfürdőszoba 10 lépésben, fürdőszobatervezővel!

Rajongunk az esztétikus és praktikus fürdőszobákért, így missziónkká vált, hogy segítsük a fürdőszoba-felújítókat, akik elakadtak a tervezés sűrűjűben. Ha te is megtorpantál, próbáld ki fürdőszobatervező segédletünket!

18.10.2018

4 szempont, hogyan döntsd el: zuhanykabin vagy kád?

Vannak fürdőszobák, amelyek olyan szerencsés alapterülettel és kialakítással bírnak, hogy könnyedén elfér bennük a zuhanykabin és a kád is, de a valóság azt mutatja, hogy a sok fürődszoba tulajdonosnak döntést kell hoznia: zuhanykabin vagy kád? Derítsd ki cikkünkből, hogyan oldd fel ezt a dilemmát!

12.10.2018

Top 3 listánk a fürdőszoba szekrényt keresőknek

Lehet, hogy a fürdőszoba felújítás vagy berendezés előtt állva egyelőre csak legyintesz, amikor a fürdőszoba szekrényekről esik szó, mondván “ej, ráérünk arra még”, de ne feledd, hogy a későbbi harmónia érdekében a hangsúlyosabb szaniterek tervezésekor sem árt végiggondolni, milyen fürdőszobabútort érdemes majd választanod hozzájuk. Megmutassuk segítségképpen a Top 3 szekrény listánkat?

5.10.2018

5 érv, hogy miért válassz RAVAK kádat

Ha szerelembe esel, az mindig kockázattal jár: nem tudhatod, valóban megtaláltad-e az igazit, aki egy életen át kitart melletted. Ha azonban egy RAVAK kádba szerettél bele, most biztos lehetsz benne, hogy így lesz, hiszen az élettartam garancia a biztosíték rá.

27.9.2018

A kádcsaptelep dilemma

Kinézted már a kádat, de még nem vagy biztos benne, hogy a megfelelő csaptelepet is megtaláltad? Ha megvan a kád, a hozzá illő csaptelep sokszor szinte adja magát, bár nem árt utánajárnod, milyen alternatíváid vannak. Mutatunk neked 3 különböző kádcsaptelep opciót!

20.9.2018

Szabadon álló kádak - 6 dolog, amit tudnod kell róluk

Design, stílus, minőség egy kádba öntve, mely uralja a teret - ezek a szabadon álló kádak ismérvei. Ha álmaid fürdőszobájához egy ilyen karakteres darabon át vezet az út, ne habozz, de előtte azért olvasd el róluk a legfontosabb tudnivalókat!

12.9.2018

Bűbáj a fürdőszobában - Rosa koncepció

Ön is szeretné átlépni otthonában egy olyan fürdőszoba küszöbét, amely elégedettséggel, harmóniával és bájjal tölti el? A Rosa koncepcióval nem csak a szép, hanem az okos megoldásoknak is hódolhat. Ismerje meg közelebbről a szanitereket!

6.9.2018

Megmártózni egy trópusi gyümölcsben?

Egzotikus gyümölcs, amit nem csak megesznek, hanem fürdenek is benne: mi ez? Egy nyakatekert találós kérdés? Vagy inkább egy jól eltalált, kis fürdőbe illő, vagány fürdőszoba koncepció? Ismerje meg közelebbről az Avocado kollekció elemeit!

30.8.2018

Ezüsttálca helyett zuhanytálcán a megoldás!

Ön is fel tud idézni olyan alkalmakat, amikor nem jó érzéssel állt be a zuhany alá? Ezüsttálca helyett most zuhanytálcán hozzuk el a kényelmetlen élményeket felváltó megoldást, hogy a zuhanykabinban bármikor örömmel vesse meg a lábát. Íme 3 érv a RAVAK zuhanytálcák mellett!

24.8.2018

Zuhanyülőke a liftben és a teraszon?

Ha azt mondjuk “zuhanyzás”, többeknek azonnal megjelenik lelki szemei előtt egy zuhanykabin, ám valószínűleg csak kevesen képzelik el olyan részletességgel, hogy a kabinon és a zuhanyrózsán túl egy praktikus zuhanyülőke is helyet kapjon benne. Pedig igazán hasznos darab! Bemutatjuk, miért!

9.8.2018

Nem akar majd kiszállni a zuhany alól! - 3 szuper kiegészítő zuhanyzóba

A zuhanyzás - különösen a nyári forróságban - olyan instant felfrissülés, amelyet bárki megengedhet magának. Azonban zuhany és zuhany között is lehet nagy a különbség. Találja meg a legjobb kiegészítőket ahhoz, hogy teljeskörű élményben legyen része!

8.8.2018

RAVAK fürdőszobák a világ körül, 2. rész - Prága

Egy jó fürdőszoba aranyat ér, különösen akkor, ha mesés tájakon fekvő wellness hotelek enteriőrjét gazdagítja. Sorozatunk második részében bemutatunk közülük néhányat, ahol RAVAK szaniterek lelték meg méltó helyüket. Tekintse meg a képeket!

3.8.2018

Classic fürdőszoba - Szaniter harmónia klasszikus vonalakkal

Szaniterek és fürdőszoba bútorok, amelyeknek klasszikus vonalai időtálló megoldást jelentenek a hagyományos megjelenés tisztelőinek - ez a Classic fürdőszoba koncepció lényege!

31.7.2018

RAVAK fürdőszobák a világ körül, 1. rész - Van képünk hozzá!

Egy jó fürdőszoba aranyat ér, különösen akkor, ha mesés tájakon fekvő wellness hotelek enteriőrjét gazdagítja. Bemutatunk közülük néhányat, ahol RAVAK szaniterek lelték meg méltó helyüket. Tekintse meg a képeket!

19.7.2018

Padlón álló csaptelepek - A szomszéd is ilyet akar majd!

Impozáns fürdőszobát szeretne, mely mindig elégedett mosolyt csal az arcára, amikor átlépi a fürdőszoba küszöbét? Ha az átlagosnál nagyobb alapterülettel gazdálkodhat, válasszon szabadon álló kádat padlón álló kádcsaptelepet, amelynek még a szomszédok is csodájára járnak!

12.7.2018

Fürdőszoba kiegészítők - Az igazi stílus a részleteken múlik!

A divat változik, a stílus örök - mondta Coco Chanel, aki elhíresült mondásakor biztosan nem fürdőszobákat vizionált maga előtt. A szaniterek rajongóiként mi azonban megtaláltuk örök igazságában a saját valóságunkat: ugyanis hiszünk benne, hogy a fürdőszobában is érdemes a trendek követése helyett az igazi stílusra törekedni. Például szemrevaló fürdőszoba kiegészítőkkel!