Google+ Youtube Instagram

Blog

21.2.2019

Díjnyertes szanitert a fürdőbe! - 4 termékcsalád, 4 nemzetközi díj

Ha mindig is lázba hozott a lakberendezés és különösen vonz a fürdőszobadesign, valószínű, hogy nem csak látod, hanem értékeled is a fantáziát az izgalmas vonalvezetésű, prémium fürdőszobatermékekben. Mutatunk 4 különlegességet, amely 4 nemzetközi díjat nyert el az évek során!

7.2.2019

Kád vagy zuhanykabin? 2x3 érv, ami segíthet a döntésben

Ha fürdőszobafelújítás vagy -tervezés előtt állsz, az egyik első nagy kérdésed valószínűleg az, hogy kádat vagy zuhanykabint válassz-e a fürdőbe. Mindkét lehetőség mellett szólnak érvek, így ezúttal a legfontosabbakat rendszerezzük, hogy segítsünk a döntésben.

1.2.2019

3 teendő, hogy fürdőszobád a relaxáció szentélye legyen!

A hétköznapok rohanásában te is hajlamos vagy elfelejteni, hogy fürdőszobád több lehetőséget rejt magában a gyors tisztálkodásnál és a napi rutin elvégzésénél? Állj meg 3 percre, olvasd el tanácsainkat, amelyek segíthetnek abban, hogy fürdődre a relaxáció szentélyeként tekinthess!

24.1.2019

Kézmosás felsőfokon! Ezek a legnépszerűbb 2018-as mosdók és csaptelepek

Ha azt hiszed, hogy a kézmosás unalmas rutin, akkor még nem próbáltad a RAVAK mosdókat és csaptelepeket, amelyek formatervezésük okán minden alkalomba csempésznek egy kis extra gyönyörködést. Ismerd meg a legnépszerűbb 2018-as modelleinket!

17.1.2019

Íme a 4 legnépszerűbb RAVAK slágerkád

Ahány ház, annyi szokás, tartja a mondás. Igaz ez a fürdőszobára is, amelyet megannyi egyéni szempont szerint rendezhetsz be. Vásárlóink 2018-ban is megtalálták a kedvenc RAVAK szanitereiket, közöttük a kádakat is. Választásaik alapján a következő 4 kád volt tavaly a legnépszerűbb. Na és szerinted?

11.1.2019

Ez a 5 zuhanykabin volt vásárlóink kedvence 2018-ban

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az év elejét ugyanannyira szeretjük, mint a végét: mivel ismét remekül zártuk az óévet, idén is nagy lendülettel vágunk bele az új kihívásokba. Ennek margójára most januárban megosztjuk veled 2018-as slágertermékeinket, kezdve a legnépszerűbb zuhanykabinokkal. Velünk tartasz?

29.11.2018

Új kádat karácsonyra, élettartam garanciával!

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk, idén megéri egy új kádat helyezni a karácsonyfa alá? Persze csak képletesen, hiszen a legjobb hely számára a fürdőszobád. Olvass tovább, ha érdekel, hogyan lehet most új kádad, élettartam garanciával!

22.11.2018

3 tipp, hogyan válaszd ki a fürdőszobához illő WC-t

Nem titok, hogy a szaniterek kiválasztásakor első körben nagy hangsúlyt kell fektetni a jelentősebb térigénnyel bíró darabokra. Érdemes azonban figyelmet fordítani az ideális WC megtalálására is, amely nagyban hozzájárul a fürdőszoba komfortjához. Segítünk, hogyan hozd meg a döntést!

19.11.2018

A legjobb fürdőszobai mosdók 4 ismérve - Segítünk megtalálni a tutit!

A fürdőszobai mosdó kiválasztása legalább annyira sarkalatos pont, mint megtalálni az ideális zuhanykabint vagy kádat. Bejegyzésünk célja ezért, hogy segítsünk kiválasztani azt a mosdót, amely minden alkalommal mosolyt varázsol az arcodra, ha fogat vagy éppen kezet mosol. Felkészültél egy jó döntésre?

8.11.2018

Miben rejlik a kiváló zuhanyzó titka?

A zuhanyzás élménye a kiváló zuhanykabinon múlik, amit azonban sokszor nem is olyan egyszerű kiválasztani a fürdőszobába, mint gondolnád. Vajon mi a titka egy remek zuhanykabinnak?

31.10.2018

Álomfürdőszoba 10 lépésben, fürdőszobatervezővel!

Rajongunk az esztétikus és praktikus fürdőszobákért, így missziónkká vált, hogy segítsük a fürdőszoba-felújítókat, akik elakadtak a tervezés sűrűjűben. Ha te is megtorpantál, próbáld ki fürdőszobatervező segédletünket!

18.10.2018

4 szempont, hogyan döntsd el: zuhanykabin vagy kád?

Vannak fürdőszobák, amelyek olyan szerencsés alapterülettel és kialakítással bírnak, hogy könnyedén elfér bennük a zuhanykabin és a kád is, de a valóság azt mutatja, hogy a sok fürődszoba tulajdonosnak döntést kell hoznia: zuhanykabin vagy kád? Derítsd ki cikkünkből, hogyan oldd fel ezt a dilemmát!

12.10.2018

Top 3 listánk a fürdőszoba szekrényt keresőknek

Lehet, hogy a fürdőszoba felújítás vagy berendezés előtt állva egyelőre csak legyintesz, amikor a fürdőszoba szekrényekről esik szó, mondván “ej, ráérünk arra még”, de ne feledd, hogy a későbbi harmónia érdekében a hangsúlyosabb szaniterek tervezésekor sem árt végiggondolni, milyen fürdőszobabútort érdemes majd választanod hozzájuk. Megmutassuk segítségképpen a Top 3 szekrény listánkat?

5.10.2018

5 érv, hogy miért válassz RAVAK kádat

Ha szerelembe esel, az mindig kockázattal jár: nem tudhatod, valóban megtaláltad-e az igazit, aki egy életen át kitart melletted. Ha azonban egy RAVAK kádba szerettél bele, most biztos lehetsz benne, hogy így lesz, hiszen az élettartam garancia a biztosíték rá.

27.9.2018

A kádcsaptelep dilemma

Kinézted már a kádat, de még nem vagy biztos benne, hogy a megfelelő csaptelepet is megtaláltad? Ha megvan a kád, a hozzá illő csaptelep sokszor szinte adja magát, bár nem árt utánajárnod, milyen alternatíváid vannak. Mutatunk neked 3 különböző kádcsaptelep opciót!

20.9.2018

Szabadon álló kádak - 6 dolog, amit tudnod kell róluk

Design, stílus, minőség egy kádba öntve, mely uralja a teret - ezek a szabadon álló kádak ismérvei. Ha álmaid fürdőszobájához egy ilyen karakteres darabon át vezet az út, ne habozz, de előtte azért olvasd el róluk a legfontosabb tudnivalókat!

12.9.2018

Bűbáj a fürdőszobában - Rosa koncepció

Ön is szeretné átlépni otthonában egy olyan fürdőszoba küszöbét, amely elégedettséggel, harmóniával és bájjal tölti el? A Rosa koncepcióval nem csak a szép, hanem az okos megoldásoknak is hódolhat. Ismerje meg közelebbről a szanitereket!

6.9.2018

Megmártózni egy trópusi gyümölcsben?

Egzotikus gyümölcs, amit nem csak megesznek, hanem fürdenek is benne: mi ez? Egy nyakatekert találós kérdés? Vagy inkább egy jól eltalált, kis fürdőbe illő, vagány fürdőszoba koncepció? Ismerje meg közelebbről az Avocado kollekció elemeit!

30.8.2018

Ezüsttálca helyett zuhanytálcán a megoldás!

Ön is fel tud idézni olyan alkalmakat, amikor nem jó érzéssel állt be a zuhany alá? Ezüsttálca helyett most zuhanytálcán hozzuk el a kényelmetlen élményeket felváltó megoldást, hogy a zuhanykabinban bármikor örömmel vesse meg a lábát. Íme 3 érv a RAVAK zuhanytálcák mellett!

24.8.2018

Zuhanyülőke a liftben és a teraszon?

Ha azt mondjuk “zuhanyzás”, többeknek azonnal megjelenik lelki szemei előtt egy zuhanykabin, ám valószínűleg csak kevesen képzelik el olyan részletességgel, hogy a kabinon és a zuhanyrózsán túl egy praktikus zuhanyülőke is helyet kapjon benne. Pedig igazán hasznos darab! Bemutatjuk, miért!