Instagram Pinterest Youtube

Blog

25.4.2024

Megújul a RAVAK Chrome koncepciója

A magyar fürdőszobai piac egyik meghatározó szereplőjeként a RAVAK leginkább a zuhanykabin és kád termékek körében befolyásolja a vásárlási szokásokat, de az elmúlt évek kitartó munkájának köszönhetően ma már a RAVAK csaptelepek, fürdőszobai bútorok és kiegészítők is a fogyasztók kedvenci. Továbbá érdemes tudni a cseh vállalatról, hogy a koncepciók egyediségét használva, több olyan fürdőszobai megoldással is rendelkezik, amelynek lényege, hogy egy adott termékcsaládon belül, azonos design elemek jelennek meg a zuhanykabin, kád, mosdó, bútor és csaptelep formákon, melyek így egységes fürdőszobai képet alkotnak a tulajdonos esztétikai élményét kielégítve.

8.2.2024

Fürdőszobai trendek 2024-ben a ChatGPT szerint

Megkértük a mesterséges intelligenciát a ChatGPT 3.5 verziót, hogy írjon nekünk egy szakmai cikket a várható 2024-es fürdőszobai trendekről. Íme a AI véleménye.

8.1.2024

Amire mindig vágytál: RAVAK COOL! zuhanykabin

Új év, új zuhanykabin. A cseh fürdőszobai termékek gyártója a RAVAK erősen kezdi a 2024-es évet, hiszen egy új zuhanykabin konstrukcióval jelentkezik a magyar piacon. A termékcsalád a COOL! nevet kapta, és magunk között mondva, első ránézésre valóban helytálló és találó az elnevezés. A RAVAK célja, hogy tovább bővítse kínálatat a keret nélküli zuhanykabin szegmensben, illetve a vásárlóknak olyan választás nyújtson, akik preferálják a zsanéros kabint, amihez kiváló árazás társul.

24.11.2023

Színes RAVAK termékek a Te elegáns fürdőszobádért

Ha az új fürdőszobád tervezésén gondolkodsz, és egy modern, elegáns megjelenést szeretnél elérni, akkor a RAVAK színes termékei remek választások lehetnek.

25.10.2023

5 szempont a fürdőszobatervezésehez

A fürdőszoba tervezésekor számos fontos tényezőt kell figyelembe venni annak érdekében, hogy kényelmes és funkcionális helyiséget hozzunk létre. A megfelelő fürdőszobatervezés nemcsak az esztétikát, hanem a praktikusságot is figyelembe veszi. Ebben a cikkben öt fontos szempontot mutatunk be a sikeres fürdőszobatervezéshez.

27.9.2023

Miért válassz RAVAK terméket a fürdőszobádba?

Amikor fürdőszoba felújítására vagy egy új fürdőszoba kialakítására kerül sor, számos fontos döntést kell meghozni. Az egyik legfontosabb választás, amivel szembe találhatod magad, az a fürdőszobai berendezések és kiegészítők kiválasztása. Az itt hozott döntések hosszú távra határozzák meg a  fürdőszoba stílusát és funkcionalitását. Azonban van egy vállalat, amely már évtizedek óta bizonyított a fürdőszobai megoldások terén, és ez a RAVAK.

17.8.2023

10 szempont az ideális fürdőszobához

A fürdőszoba az egyik legfontosabb helyiség a házban, ahol reggelente felfrissülhetünk és a nap végén ellazulhatunk. Ahhoz, hogy ez a helyiség igazán kényelmes és funkcionális legyen, fontos szempontokat kell figyelembe vennünk a  tervezés során. Íme, tíz tipp az ideális fürdőszoba kialakításához!

19.7.2023

Az ideális fürdőszoba

Ma arról fogsz olvasni, hogy hogyan hozhatod ki a legtöbbet a fürdőszobádból, legyen az kis vagy nagyméretű. Az ideális fürdőszoba tervezése és a megfelelő termékek kiválasztása segít abban, hogy ez a helyiség kellemes és funkcionális legyen.

23.6.2023

RAVAK termékek kiválasztása a tökéletes fürdőszobához

A fürdőszoba kialakítása és berendezése számos fontos döntést igényel. A minőségi és stílusos termékek kiválasztása létfontosságú a kényelmes és funkcionális fürdőszoba megteremtéséhez. A RAVAK márka kiemelkedik a piacon, amikor fürdőszobai termékek vásárlásáról van szó. A cég évek óta kínál magas minőségű termékeket: kádakat, zuhanykabinokat és fürdőszobai kiegészítőket. Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk, hogy milyen szempontok alapján érdemes RAVAK termékeket választani a tökéletes fürdőszoba létrehozásához.

23.5.2023

Színezd újra a fürdőszobádat!

Színes csaptelepekkel jelent meg a fürdőszobai piacon a RAVAK. Az Olaszországban gyártott ESPIRIT csaptelepek új, fiatalos színekkel teszi egyértelművé, hogy a fürdőszoba éke, középpontja a sokszínűség.

25.4.2023

A három legnépszerűbb fürdőszobastílus a RAVAK-tól

Ahhoz, hogy fürdőszobád kiemelkedjen az átlagból, ragaszkodnia kell a stílusjegyekhez. Minden stílusnak van néhány szabálya, és ha ezeket betartod, az eredmény garantáltan a legszebb és legjobb lesz. Mai szakmai írásunkban az egyedi stílusok mindegyik a fekete színre fókuszál.

17.3.2023

5 ok, hogy RAVAK zuhanykabint vásárolj

Az elmúlt években szinte az egész ország fürdőszoba-felújításban égett. Családok ezrei tudták renoválni lakásukat így a fürdőjüket is, köszönhetően a hathatós kormányzati támogatásnak. Az idei évben megszűnt már ez keretrendszer, marad a régi mókuskerék és a tatarozással járó megannyi gond. Ha a közeljövőben zuhanykabin cserén gondolkozol, sőt, már a tervezés fázisában vagy, feltétlen olvasd el a következő sorokat és bátran vedd magadra tanácsainkat. Az írás most kizárólag a RAVAK zuhanykabin témakört fogja körbejárni és felsorol legalább 5 érvet mellettük.

24.2.2023

2023-as RAVAK újdonságok

Minden egyes évünk úgy kezdődik el, hogy várjuk a nagy gyártók, a fürdőszobai piac meghatározó szereplőinek jóslatait, vajon milyen irányban változik a trend, lesznek-e új formák, színek, lakberendezői újítások abban a helyiségben, ahol a napunk egy jelentős részét töltjük. Látva az eddig megjelent tartalmakat, szinte biztosra vehető, hogy eget rengető, földcsuszamlás szerű változások nem várhatók, inkább a finomhangolás lesz jellemző a fürdőszobára a 2023-as évet tekintve. Ennek tükrében pár RAVAK újdonságot hozunk a Gépész Magazin olvasóinak, akik első kézből kapnak betekintés a nóvumokat illetően.

21.11.2022

RAVAK fürdőszobatervek otthonfelújításhoz

Az oldal olvasói abban a kiváltságos helyzetben vannak, hogy elsőként látják a RAVAK felkérésére készített új fürdőszobaterveket, melyek alapvetően a családoknak kíván segítséget nyújtani az otthonfelújítás keretén belül.

28.10.2022

Megérkezett a RAVAK fekete WC szettje

Még minig kedvenc a fekete szín a fürdőszobában, ami a RAVAK termékfejlesztőket is újabb és újabb szinterek megalkotására sarkall. Ennek hozadék a RAVAK új, fekete, peremnélküli WC megoldása, ülőkével és nyomólappal.

29.9.2022

Három érv a RAVAK fürdőszoba mellett

A fürdőszobapiac meghatárzó márkájaként a RAVAK hatványozottan figyel arra, hogy a legmagasabb szintet képviselje a partnerek, vásárlók felé dizájban, minőségben. Mai írásunk bemutatja, hogy miért érdemes a RAVAK fürdőszobát választani. Tarst velünk!

15.8.2022

Supernova és Blix Slim zuhanykabinok a RAVAK-tól

A RAVAK Supernova zuhanykabincsalád volt az első a kínálatban, amivel elkezdődött a cseh márka európai hódítása a vásárlók körében. Írásunk bemutatja a szintén népszerű Blix Slim családot is, amely fekete színben is elérhető.

15.7.2022

Kézmosás, mint műalkotás

Bemutatkozik a RAVAK Yard mosdócsalád

13.6.2022

4 új RAVAK tükör, nem csak fürdőszobába

Minden tükör, ha kell, megmondja, hogy ki a legszebb-e vidéken. Vásárlóink véleménye alapján, a RAVAK is termékfejlesztésbe kezdett, aminek a végeredménye a cikkben olvasható és láthó négy új termék. A tükrök, várhatóan augusztóstól elérhetők partnereink boltjaiban.

18.5.2022

9 ok, hogy szeresd a RAVAK NEXTY zuhanykabint

Az idei év egyik újdonsága a RAVAK háztáján a Nexty zuhanykabin, amely mind a négy profilszínben elérhető partnereinknél. Ismerd meg a fürdőszobák új kedvencét.