Youtube Instagram

Blog

21.11.2022

RAVAK fürdőszobatervek otthonfelújításhoz

Az oldal olvasói abban a kiváltságos helyzetben vannak, hogy elsőként látják a RAVAK felkérésére készített új fürdőszobaterveket, melyek alapvetően a családoknak kíván segítséget nyújtani az otthonfelújítás keretén belül.

28.10.2022

Megérkezett a RAVAK fekete WC szettje

Még minig kedvenc a fekete szín a fürdőszobában, ami a RAVAK termékfejlesztőket is újabb és újabb szinterek megalkotására sarkall. Ennek hozadék a RAVAK új, fekete, peremnélküli WC megoldása, ülőkével és nyomólappal.

29.9.2022

Három érv a RAVAK fürdőszoba mellett

A fürdőszobapiac meghatárzó márkájaként a RAVAK hatványozottan figyel arra, hogy a legmagasabb szintet képviselje a partnerek, vásárlók felé dizájban, minőségben. Mai írásunk bemutatja, hogy miért érdemes a RAVAK fürdőszobát választani. Tarst velünk!

15.8.2022

Supernova és Blix Slim zuhanykabinok a RAVAK-tól

A RAVAK Supernova zuhanykabincsalád volt az első a kínálatban, amivel elkezdődött a cseh márka európai hódítása a vásárlók körében. Írásunk bemutatja a szintén népszerű Blix Slim családot is, amely fekete színben is elérhető.

15.7.2022

Kézmosás, mint műalkotás

Bemutatkozik a RAVAK Yard mosdócsalád

13.6.2022

4 új RAVAK tükör, nem csak fürdőszobába

Minden tükör, ha kell, megmondja, hogy ki a legszebb-e vidéken. Vásárlóink véleménye alapján, a RAVAK is termékfejlesztésbe kezdett, aminek a végeredménye a cikkben olvasható és láthó négy új termék. A tükrök, várhatóan augusztóstól elérhetők partnereink boltjaiban.

18.5.2022

9 ok, hogy szeresd a RAVAK NEXTY zuhanykabint

Az idei év egyik újdonsága a RAVAK háztáján a Nexty zuhanykabin, amely mind a négy profilszínben elérhető partnereinknél. Ismerd meg a fürdőszobák új kedvencét.

26.4.2022

Klasszikus darabok újragondolva

Calssic koncepciónk darabjai frissítésen mentek keresztül a dizájn tekintetében. Legújabb szakmai írásunk ezt muttaja be.

18.3.2022

Tökéletes zuhanykabinok

Miért tökéletesek a RAVAK zuhanykabinok? Euróőai minőség, anyaghasználat, egyedi megoldások, kiterjesztett gyártói jótállás, dizájn, használhatóság, több 100 megoldás és variálhatóság. Mérlegen a RAVAK professzionális zuhanykabinok.


21.1.2022

A magyarok kedvencei: RAVAK szaniterek a 2021-es népszerűségi lista éléről

2022 az első RAVAK fürdőszoba blogban, visszatekintünk az elmúlt év legkedveltebb termékeire, szigorúan a vásárlók döntése alapján.

25.11.2021

Négy RAVAK fürdőszobai megoldás otthonfelújításhoz

Összegyűjtöttük mind a négy RAVAK fürdőszobai megoldást otthonfelújításhoz, ezzel is könnyítve a vásárlás előtti döntést.

4.11.2021

A nagyméretű fürdőszobák optimális berendezése

Otthonfelújításhoz készítettünk 4 különböző méretű és elrendezésű fürdőszobai tervet, melyek közül most a FORMY termékcsalád segítségével elképzelt fürdőt mutatjuk be.

7.10.2021

Már fekete színben is: bemutatkozik az új RAVAK Freedom W kád

Megérkezett az első fekete RAVAK kád. A forma változatlan, de ott, ahol elvárt a fehér, elegáns a fekete. Kötelező darab minden extravagáns fürdőszobába. Bemutatkozik a RAVAK Freedom W fekete akrilkád.


9.9.2021

9 érv a RAVAK fürdőszobabútorok mellett

Legalább 9 okunk van arra, hogy megismerd Te is a RAVAK fürdőszobabútorait. További részletek az írásban.

12.8.2021

Miért válassz RAVAK mosdót?

Alapanyag, technológia, dizájn. Legalább 3 indok, hogy a RAVAK mosdó mellett tedd le a voksodat. Mosdó kisokos a választást megkönnyítve RAVAK módra.

21.7.2021

Praktikus és átgondolt fürdőszobatervezés Török Bernadett lakberendezővel

A RAVAK szakemberei, mint a fürdőszoba-felújítás specialistái, négy különböző méretű koncepcióval készültek az otthonfelújítókat segítve. Mai írásunkban a Rosa fürdőszobacsalád termékeiből megtervezett fürdő kerül bemutatásra, de mondja el a tervező maga, Török Bernadett, hogy milyen gondolatok, tervek alapján alkotta, kreálta meg ezt a gyönyörű és praktikus fürdőszobát.


24.6.2021

Interjú: A felhasználóbarát tetőtéri fürdőszoba titkáról kérdeztük Török Bernadett lakberendezőt

Még a csapból is az otthonfelújítási támogatás folyik – mondhatnánk stílusosan és mivelhogy minden olyan munkálatra fordítható, amely klasszikusan egy otthon felújításánál adódik, így például a fürdőszoba felújítására is, mi is foglalkozunk a témával, mi több segítünk a fürdőszobafelújítás előtt állóknak!