Google+ Youtube Instagram

Blog

20.6.2018

3 “életmentő” zuhanyzó a kánikula ellen

Itt a nyár, tombol a kánikula, de mindig csak hétvégén jut ideje vízparton hűsölni? Az izzadságcseppeket a dolgos hétköznapokon is szívesen cserélné hűsítő vízcseppekre? Válasszon olyan zuhanykabint, amelyben bármikor eltölthet pár üdítő percet!

15.6.2018

10° zuhanykabin - Design és praktikum egy szaniterben

A RAVAK nemzetközileg is díjazott 10° koncepciója idén új különlegességgel bővült: a 10° zuhanykabin ötvözi az izgalmas designt és a fürdőszobai praktikumot, miközben magán viseli a koncepció legfontosabb jegyeit.

7.6.2018

2+1 szobás panellakásba új fürdőszobát? - A Chrome-mal megoldottuk!

A fürdőszoba megtervezése és ideális berendezése mindig komoly feladat elé állítja még a szakembereket is, nem hogy az egyszerű “földi halandót”, aki nem szeretne mást, mint élvezni a fürdőben eltöltött perceket. Így volt ezzel Lenka is.

1.6.2018

“Vigyázat, gyerekkel vagyok!” - Hogyan lehet gyerekbiztos a fürdőszoba?

A gyerektalpak dobogásánál kevés szívmelengetőbb dolgot ismerünk, bár az alsó szomszéd valószínűleg nem osztja a véleményünket... Ha Ön is szeretné, hogy a vidám trappolás ne sírással végződjön a fürdőszobában, a biztonságra különösen figyeljen oda, ha kisgyermeke van! Ehhez adunk most néhány tippet!

24.5.2018

Fürdőszoba pároknak, szaniter tippekkel - II. rész

Az otthon egyik legfontosabb helyisége a fürdőszoba: itt indul a reggel és itt ér véget a nap nehezebbik része egy jó fürdőzéssel. Ezért a közös fürdőszobát használó pároknak szóló sorozatunk második részében továbbra is azzal foglalkozunk, hogyan lehet még jobb az itt töltött idő. Ezúttal párok számára megfelelő mosdókat és fürdőszobabútorokat mutatunk Önnek.

17.5.2018

Fürdőszoba pároknak, szaniter tippekkel - I. rész

Az otthon lelke nem csak a konyha, hanem a fürdőszoba is lehet, ha Ön gondos körültekintéssel választja ki a szanitereket. Találjon olyan páros megoldásokat, amelyeknek romantikus harmóniája bármikor relaxálásra csábítja Önt és partnerét! Mutatunk néhány szemrevaló lehetőséget!

10.5.2018

4 egyszerűen nagyszerű RAVAK mosdó fürdőszoba fanatikusoknak

Flat, Comfort, Swing és Rainbow - négy különböző méretben megálmodott, praktikus mosdó a fürdőszobába! Válassza ki a RAVAK kínálatából azt a darabot, amely hivalkodástól mentesen nyújtja azt és úgy, amire és ahogyan Önnek szüksége van!

4.5.2018

Hidromasszázspanelek - Zuhanyzás sosem volt még ennyire jó!

Gondolta volna, hogy a hidromasszázsrendszerek nem csak kényeztetik a testét-lelkét, hanem még az egészségét is szolgálják? Tartson velünk és tudjon meg többet a hidroterápiában és a hidromasszázsrendszerekben rejlő lehetőségekről!

27.4.2018

A 3 legjobb csaptelep 3 fürdőszoba problémára

A csaptelepek apró kiegészítői a fürdőszobai összképnek, kialakításuk és működésük mégis meghatározza, hogyan érezzük magunkat a fürdőben. Gondoljunk csak a csöpögő csapokra… Vagyis ne: inkább képzeljünk el 3 remek csaptelepet, amellyel 3 fürdőszoba probléma könnyedén kezelhető!

18.4.2018

10° kád - Klasszikus, mégis modern

A 2018-as újdonságaink egyik különleges darabja az új 10° kád, amely eleganciát és modern letisztultságot sugároz. Ismerje meg közelebbről, ha olyan kádat keres, amely nem csak kényelmet, hanem esztétikai élményt is nyújt!

13.4.2018

3 zuhanykabin kedvenc a RAVAK-tól

Végre elérkezett az igazi tavasz és vele együtt a jó idő. A hosszú, álmatag téli fürdőzéseket vélhetően hamarosan felváltja a frissítő és gyors zuhanyzás. Ennek apropóján megmutatjuk Önnek 3 kedvenc zuhanykabinunkat!

6.4.2018

Freedom W - Szabadság kádba töltve

Idei kád újdonságaink egyik impozáns, elegáns szereplője a különleges Freedom W kád. Szabadság a fürdőszobában? Mi így szeretjük!

29.3.2018

Fürdőszoba újdonságok a Formy-val, formabontóan!

A 2018-as fürdőszoba katalógus számos újdonsága közül most az új Formy fürdőszobabútorokra helyezzük a hangsúlyt, amelyek tökéletes kiegészítői egy modern fürdőnek.

22.3.2018

7+1 tipp a fürdőszobai nagytakarításhoz

Beköszöntött a tavasz, közeleg a nagytakarítás időpontja is. Ha még Ön is adósa ezzel a lakásnak, hasznára válhat néhány tipp a fürdőszoba rendbe tételéhez. Gumikesztyűt fel!

16.3.2018

BeHappy II - Az okos fürdőszoba koncepció újragondolva

Okos fürdőszoba megoldásokból sosem elég! BeHappy II koncepciónkat is azért gondoltuk újra, hogy még kellemesebb élményt nyújtson azoknak, akik kis fürdőszobájuk minden részletét helytakarékosan szeretnék berendezni.

8.3.2018

3 kedvencünk a mosdópulton - Ceramic, Formy, Moon mosdók

A fürdőszobába tervezett mosdó kifogástalan működése mellett a modellek formatervezése is hangsúlyos szempont lehet, ha az ideális darabot keresi éppen. Most megmutatjuk 3 mosdópultra ültethető kedvencünket!

28.2.2018

2018-as RAVAK fürdőszoba újdonságok!

Hamarosan kezébe veheti a 2018/2019-es fürdőszoba katalógusunkat, de addig is néhány izgalmas szanitert mutatunk Önnek! Vegye szemügyre az elsők között, hogy mit tartogat a fürdőszobája számára az idei RAVAK kínálat!

22.2.2018

5 négyzetméteren is ütős fürdőszoba a RAVAK-kal

Mi fér el egy 5 négyzetméteres fürdőszobában? Vásárlónk, Dominika már nem csak tudja a választ, hanem élvezi is a megoldást: Rosa koncepciónkkal teljes körűen felszereltük fürdőszobáját. Képgaléria a cikk végén!

16.2.2018

3 családtag, 2 fürdőszoba, 1 zuhanykabin - RAVAK megoldás

Az ideális fürdőszoba megálmodása nem csak kellemes izgalommal tölti el az érintetteket, hanem sokszor nehéz döntések elé állítja őket. Különösen akkor kell körültekintőnek lenni, ha a fürdőszoba használói merőben más igényekkel rendelkeznek.

9.2.2018

7 fürdőszoba tipp Valentin-napra

Sokan unják, túlzónak találják, mások rajonganak érte - egy biztos: Valentin-napig már nem kell sokáig várnunk. Ha párjával nem terveznek különösebb programot az estére, akkor is szakítsanak időt a meghitt percekre, akár kettesben a fürdőszobában!