Google+ Youtube Instagram

Blog

Íme a 3 legnépszerűbb RAVAK termék!

A lakásban mindig van néhány olyan helyiség, amely különösen kedves a család számára, pont úgy, ahogyan a fürdőszoba egyes szanitereit sem feltétlenül egyformán kedvelik. Nem csak Önöknek, nekünk is megvannak a kedvenceink, most mégis inkább a vásárlóink által leggyakrabban választott fürdőszobai modelleket mutatjuk be közelebbről.

6 tipikus hiba a fürdőszoba felújításakor

A fürdőszoba megtervezésekor nem csak hasznosítható ötleteket, pozitív példákat érdemes keresgélni. Fektessen hangsúlyt azokra a gyakori hibákra is, amelyeket mások már elkövettek Ön előtt! Ezzel spórolhatja minden tekintetben a legtöbbet önmagának.

3.11.2017

5 tény, amelyet nem tudott a RAVAK kádakról

Ősz - sál, sapka, kabát. Egyre rövidebb nappalok, egyre hosszabb, habos kávék. Ugye, hogy ilyenkor felértékelődnek a kiadós fürdőzések? Újra itt a “kád szezon”, amelyet Ön is élvezhet, ha ideális szanitert választ a kikapcsolódáshoz. Talán segít a döntésben, ha megismer néhány érdekes tényt a RAVAK kádakról.

26.10.2017

3 dolog, amit a Chrome fürdőszoba koncepcióból tanultunk

Amikor megalkotunk egy fürdőszoba koncepciót, tudásunk legjavát adjuk hozzá. A vásárlók visszajelzésével a fürdők praktikumát feltérképezve azon dolgozunk, hogy folyamatosan tágítsuk tapasztalataink spektrumát. Chrome koncepciónk sikeréből 3 kulcsfontosságú dolgot mi már biztosan megtanultunk, amelyet Ön is kamatoztathat.

20.10.2017

3 tuti RAVAK zuhanyfej, amivel garantált a “fejfrissülés”!

Ismerős érzés a zuhanykabin sarkába húzódva várni arra, hogy tökéletes hőmérsékletű legyen a víz? Percekig tart, mire megfelelő lesz a vízsugár erőssége? Akkor ideje lecserélni azt a zuhanyfejet, amely annyi bosszúságot okoz könnyed örömök helyett.

13.10.2017

Vízköves a zuhanykabin? Már nem sokáig!

Felejtsük el a televíziós vásárlások beharangozóit, amelyekben a szereplők kínkeservesen súrolják az edényeket vagy szenvednek a hagyományos takarítási módok komplikáltsága miatt. Mindannyian tudjuk, hogy a való életben nem ezek az igazán nagy problémák és kihívások. Igen, tudjuk, hogy a vízkő eltüntetése sem tartozik közéjük. Nem is állítjuk. De azt igen, hogy ismerjük a megoldását.

5.10.2017

Biztonságos fürdőszoba - Balszerencse is végződhet happy enddel

A szüleinktől kapott áldozatos törődés nem mérhető mértékegységgel, ahogyan ennek viszonzása sem. A gondoskodás szívből jön, de olyan materiális részletekre is kiterjed, amelyek biztonságot és kényelmet nyújtanak. Óvja Ön is méltósággal az idősödő családtagjait, és segítsen nekik a biztonságos fürdőszoba kialakításában! Megmutatjuk, hogyan!

28.9.2017

Classic fürdőszoba - A RAVAK klasszikusa örök!

Ha egy klasszikus bútorra tekint, érzékei megsúgják, hogy nem idejétmúlt vagy unalmas, amit lát, hanem örökbecsű, letisztult és trendektől függetlenül esztétikus. Ebben rejlik a RAVAK specialitása.

21.9.2017

Zuhanyzó kell a fürdőszobába? - Ezt az 5 kérdést tegye fel magának!

A zuhanyzó szinte talpalatnyi hely, amelyben a mérete ellenére nagy dolgok történnek: a meleg vízsugár alatt távozik Önből a stressz, ellazul, felfrissülve kezdi és zárja a napot. Ugye megéri a legjobbat választani? Íme 5 kérdés, amelyet megválaszolva megtalálhatja az igazit!

14.9.2017

Tetőtéri fürdőszoba, egy kis romantikával - Így csináljuk mi!

Ugyan egy tetőtéri fürdőszoba megfelelő berendezéséhez kicsit nagyobb nyitottság és több leleményesség szükséges, mint egy hagyományos fürdőhöz, de a megfelelő szaniterek használatával igazán szép megoldások születhetnek. Most mutatunk is egy valós példát!

8.9.2017

Víztakarékos zuhanyfej - Zuhanyozzon ésszel!

A jól kiválasztott zuhanyfejnek meghatározó szerepe van abban, hogy a zuhanyzásra kényszerű napi rutinként, vagy spa élményként tekintünk. Miért ne lehetne minden nap wellness a fürdőszobában?

1.9.2017

Fürdőszobai tárolók - Praktikum és design fürdőszoba bútorra tervezve

Itt van az ősz, itt van újra, szép, mint mindig énneke… csak már megint nem találom a fésűt/ a bontatlan tusfürdőt/ a borotvám / a manikűr szettet / a hajgumikat a nagy rohanásban. Indulhat a reggeli hajsza?

11.8.2017

A legkisebb fürdőszobába is beférünk! - RAVAK megoldás 146 x 191 cm-en

Nem ismerünk lehetetlent azóta, mióta berendeztük az egyik legkisebb fürdőszobát, amellyel valaha dolgunk akadt. Mit lehet kezdeni 146 x 191 cm-rel? Megmutatjuk!

10.8.2017

Szaniter kerámia - Klasszikus anyag, modern design

Vajon lehet-e egy szaniter kerámia egyszerre anyagában megbízható és klasszikus, valamint formatervezésében trenddiktáló és modern? A választ magán viseli a Chrome koncepciónkhoz tartozó wc, bidé és mosdókagyló.

10.8.2017

Akciós fürdőszoba termékek a RAVAK-tól - A hőmérséklet nő, az árak csökkennek

Ideje berendezni vagy felújítani a fürdőszobát. Minden mérés és terv rendben, már a dekoráció is felkerült képzeletbeli helyére… de a szaniterek kiválasztásában még mindig nem biztos? Segíthetünk!

3.8.2017

Kis fürdőszoba, nagy játékosoknak - BeHappy koncepció

Még egy kis méretű fürdőszoba berendezése is játékos feladat azoknak, akik fantáziájuk mellett bíznak a RAVAK minőségben. Ismerje meg BeHappy koncepciónkat, hogy a fürdőszoba kirakós minden eleme a helyére kerüljön!

28.7.2017

Akadálymentes fürdőszoba, nem csak mozgáskorlátozottaknak - A Langer család története

A fürdőszoba több esetben nehéz terep, de nem csak a mozgáskorlátozottak, idősek vagy kisgyermekek számára. A csúszásveszély elhárítása, az általános akadálymentesítés az egész család érdeke lehet, különösen ha egy családtag kerekesszékkel közlekedik benne.

20.7.2017

Sztár fürdőszoba - Legyen olyan fürdője, mint Jennifer Lopeznek!

Ha nem csak otthonának közösségi terein, hanem a fürdőszobában is lenyűgöző látványt szeretne kialakítani, akkor engedje, hogy inspirálják a profi lakberendezők által megálmodott fürdőszoba-műalkotások! A RAVAK-kal most akár olyan stílusú fürdőt is tervezhet, mint amilyet Jennifer Lopez használ!

12.7.2017

Zuhanykabin karbantartás - Így őrizheti meg a zuhanyzó jó állapotát!

A zuhanykabin takarítása és tisztán tartása a megfelelő szerekkel és egy kevés odafigyeléssel ma már nem embert próbáló feladat. Tartson velünk, hogy megtudja, szakértőink szerint mit és miként érdemes megtenni, hogy sokáig megőrizhesse a zuhanykabin minőségét!

6.7.2017

Panellakás fürdőszoba - Nagy kihívások, jó megoldások!

A panellakások fürdőszobáját sosem volt könnyű berendezni, de ma már ez nem lehetetlen kihívás. Ragadjon tollat és füzetet, kezdjen el skiccelni, de előtte fontolja meg tanácsainkat!