Google+ Youtube Instagram

Blog

18.4.2018

10° kád - Klasszikus, mégis modern

A 2018-as újdonságaink egyik különleges darabja az új 10° kád, amely eleganciát és modern letisztultságot sugároz. Ismerje meg közelebbről, ha olyan kádat keres, amely nem csak kényelmet, hanem esztétikai élményt is nyújt!

13.4.2018

3 zuhanykabin kedvenc a RAVAK-tól

Végre elérkezett az igazi tavasz és vele együtt a jó idő. A hosszú, álmatag téli fürdőzéseket vélhetően hamarosan felváltja a frissítő és gyors zuhanyzás. Ennek apropóján megmutatjuk Önnek 3 kedvenc zuhanykabinunkat!

6.4.2018

Freedom W - Szabadság kádba töltve

Idei kád újdonságaink egyik impozáns, elegáns szereplője a különleges Freedom W kád. Szabadság a fürdőszobában? Mi így szeretjük!

29.3.2018

Fürdőszoba újdonságok a Formy-val, formabontóan!

A 2018-as fürdőszoba katalógus számos újdonsága közül most az új Formy fürdőszobabútorokra helyezzük a hangsúlyt, amelyek tökéletes kiegészítői egy modern fürdőnek.

22.3.2018

7+1 tipp a fürdőszobai nagytakarításhoz

Beköszöntött a tavasz, közeleg a nagytakarítás időpontja is. Ha még Ön is adósa ezzel a lakásnak, hasznára válhat néhány tipp a fürdőszoba rendbe tételéhez. Gumikesztyűt fel!

16.3.2018

BeHappy II - Az okos fürdőszoba koncepció újragondolva

Okos fürdőszoba megoldásokból sosem elég! BeHappy II koncepciónkat is azért gondoltuk újra, hogy még kellemesebb élményt nyújtson azoknak, akik kis fürdőszobájuk minden részletét helytakarékosan szeretnék berendezni.

8.3.2018

3 kedvencünk a mosdópulton - Ceramic, Formy, Moon mosdók

A fürdőszobába tervezett mosdó kifogástalan működése mellett a modellek formatervezése is hangsúlyos szempont lehet, ha az ideális darabot keresi éppen. Most megmutatjuk 3 mosdópultra ültethető kedvencünket!

28.2.2018

2018-as RAVAK fürdőszoba újdonságok!

Hamarosan kezébe veheti a 2018/2019-es fürdőszoba katalógusunkat, de addig is néhány izgalmas szanitert mutatunk Önnek! Vegye szemügyre az elsők között, hogy mit tartogat a fürdőszobája számára az idei RAVAK kínálat!

22.2.2018

5 négyzetméteren is ütős fürdőszoba a RAVAK-kal

Mi fér el egy 5 négyzetméteres fürdőszobában? Vásárlónk, Dominika már nem csak tudja a választ, hanem élvezi is a megoldást: Rosa koncepciónkkal teljes körűen felszereltük fürdőszobáját. Képgaléria a cikk végén!

16.2.2018

3 családtag, 2 fürdőszoba, 1 zuhanykabin - RAVAK megoldás

Az ideális fürdőszoba megálmodása nem csak kellemes izgalommal tölti el az érintetteket, hanem sokszor nehéz döntések elé állítja őket. Különösen akkor kell körültekintőnek lenni, ha a fürdőszoba használói merőben más igényekkel rendelkeznek.

9.2.2018

7 fürdőszoba tipp Valentin-napra

Sokan unják, túlzónak találják, mások rajonganak érte - egy biztos: Valentin-napig már nem kell sokáig várnunk. Ha párjával nem terveznek különösebb programot az estére, akkor is szakítsanak időt a meghitt percekre, akár kettesben a fürdőszobában!

2.2.2018

Fürdőszoba városi loft lakásban - Tippek a berendezéshez

A loft lakások divatja fénykorát éli. Ez a fajta loft stílus egyre gyakoribb hazánkban is a nagy belmagassággal rendelkező városi lakásokban. Adunk néhány tippet, hogy ilyen esetben a fürdőszobát milyen szaniterekkel rendezze be.

25.1.2018

Milyen kádat válasszon, ha hosszan szeret fürdőzni?

Önnek melyik a kedvenc helyisége az otthonában? A miénket nem lesz nehéz megtippelnie! Azt is eláruljuk, miért!

18.1.2018

Hogyan rendezze be a WC helyiséget?

A fürdőszoba strukturálása mellett gyakran kevés szó esik az általában igen apró WC helyiség berendezéséről, pedig fontos, hogy ott is komfort vegye körbe Önt. Mit érdemes hát elhelyeznie ebben a helyiségben?

11.1.2018

Sarokkád vagy hagyományos? - Pro és kontra

Képzelje el, milyen egy fárasztó nap végén elmerülni a tágas sarokkádban, amely a hétköznapi luxus élményét nyújtja. Vagy nem - hiszen rossz választás esetén a kád kényelmetlen lehet és elveheti a helyet más fontos szaniterek elől. Pro és kontra következik, megoldási javaslattal!

18.12.2017

Karácsonyi dekoráció a fürdőszobában

Az ünnepek alatt a fókusz arra a helyiségre kerül otthonunkban, ahová a karácsonyfát állítjuk. Ez általában a nappali. Azonban a kifogástalan ünnepi hangulat érdekében nem érdemes elfeledkezni az olyan gyakran látogatott helyiségek díszítéséről sem mint amilyen a fürdőszoba.

7.12.2017

RAVAK szótár kezdőknek - II. rész

Ha álmai fürdőszobájára vágyik, céljaink megegyeznek: mi is ezt szeretnénk megadni Önnek, valamint egy kis segítséget ahhoz, hogy a kedvenc RAVAK termékei mellett minden fontos RAVAK fogalom is a helyére kerüljön. Nem csak a fürdőszobájában, hanem az Ön fejében is.

RAVAK szótár kezdőknek

Ha megakad a tekintete a RAVAK feliraton, (reméljük) egy fürdőszoba berendezéssel foglalkozó cégre asszociál - helyesen. Számunkra azonban többet jelent ennél: évtizedes történetet, precíz tervezést, szemrevaló designt és olyan technológiákat, amelyek nem csak hangzatosak, hanem hatékonyak.

Mindent a RAVAK Termo 300 falicsaptelepekről

A zuhanyzás, fürdőzés legfontosabb eleme maga a zuhanykabin és/vagy a kád, de az élményhez nagymértékben hozzájárul az ideális csaptelep is: ilyen a Termo 300.

Íme a 3 legnépszerűbb RAVAK termék!

A lakásban mindig van néhány olyan helyiség, amely különösen kedves a család számára, pont úgy, ahogyan a fürdőszoba egyes szanitereit sem feltétlenül egyformán kedvelik. Nem csak Önöknek, nekünk is megvannak a kedvenceink, most mégis inkább a vásárlóink által leggyakrabban választott fürdőszobai modelleket mutatjuk be közelebbről.