Google+ Youtube Instagram

Blog

22.2.2018

5 négyzetméteren is ütős fürdőszoba a RAVAK-kal

Mi fér el egy 5 négyzetméteres fürdőszobában? Vásárlónk, Dominika már nem csak tudja a választ, hanem élvezi is a megoldást: Rosa koncepciónkkal teljes körűen felszereltük fürdőszobáját. Képgaléria a cikk végén!

16.2.2018

3 családtag, 2 fürdőszoba, 1 zuhanykabin - RAVAK megoldás

Az ideális fürdőszoba megálmodása nem csak kellemes izgalommal tölti el az érintetteket, hanem sokszor nehéz döntések elé állítja őket. Különösen akkor kell körültekintőnek lenni, ha a fürdőszoba használói merőben más igényekkel rendelkeznek.

9.2.2018

7 fürdőszoba tipp Valentin-napra

Sokan unják, túlzónak találják, mások rajonganak érte - egy biztos: Valentin-napig már nem kell sokáig várnunk. Ha párjával nem terveznek különösebb programot az estére, akkor is szakítsanak időt a meghitt percekre, akár kettesben a fürdőszobában!

2.2.2018

Fürdőszoba városi loft lakásban - Tippek a berendezéshez

A loft lakások divatja fénykorát éli. Ez a fajta loft stílus egyre gyakoribb hazánkban is a nagy belmagassággal rendelkező városi lakásokban. Adunk néhány tippet, hogy ilyen esetben a fürdőszobát milyen szaniterekkel rendezze be.

25.1.2018

Milyen kádat válasszon, ha hosszan szeret fürdőzni?

Önnek melyik a kedvenc helyisége az otthonában? A miénket nem lesz nehéz megtippelnie! Azt is eláruljuk, miért!

18.1.2018

Hogyan rendezze be a WC helyiséget?

A fürdőszoba strukturálása mellett gyakran kevés szó esik az általában igen apró WC helyiség berendezéséről, pedig fontos, hogy ott is komfort vegye körbe Önt. Mit érdemes hát elhelyeznie ebben a helyiségben?

11.1.2018

Sarokkád vagy hagyományos? - Pro és kontra

Képzelje el, milyen egy fárasztó nap végén elmerülni a tágas sarokkádban, amely a hétköznapi luxus élményét nyújtja. Vagy nem - hiszen rossz választás esetén a kád kényelmetlen lehet és elveheti a helyet más fontos szaniterek elől. Pro és kontra következik, megoldási javaslattal!

18.12.2017

Karácsonyi dekoráció a fürdőszobában

Az ünnepek alatt a fókusz arra a helyiségre kerül otthonunkban, ahová a karácsonyfát állítjuk. Ez általában a nappali. Azonban a kifogástalan ünnepi hangulat érdekében nem érdemes elfeledkezni az olyan gyakran látogatott helyiségek díszítéséről sem mint amilyen a fürdőszoba.

7.12.2017

RAVAK szótár kezdőknek - II. rész

Ha álmai fürdőszobájára vágyik, céljaink megegyeznek: mi is ezt szeretnénk megadni Önnek, valamint egy kis segítséget ahhoz, hogy a kedvenc RAVAK termékei mellett minden fontos RAVAK fogalom is a helyére kerüljön. Nem csak a fürdőszobájában, hanem az Ön fejében is.

RAVAK szótár kezdőknek

Ha megakad a tekintete a RAVAK feliraton, (reméljük) egy fürdőszoba berendezéssel foglalkozó cégre asszociál - helyesen. Számunkra azonban többet jelent ennél: évtizedes történetet, precíz tervezést, szemrevaló designt és olyan technológiákat, amelyek nem csak hangzatosak, hanem hatékonyak.

Mindent a RAVAK Termo 300 falicsaptelepekről

A zuhanyzás, fürdőzés legfontosabb eleme maga a zuhanykabin és/vagy a kád, de az élményhez nagymértékben hozzájárul az ideális csaptelep is: ilyen a Termo 300.

Íme a 3 legnépszerűbb RAVAK termék!

A lakásban mindig van néhány olyan helyiség, amely különösen kedves a család számára, pont úgy, ahogyan a fürdőszoba egyes szanitereit sem feltétlenül egyformán kedvelik. Nem csak Önöknek, nekünk is megvannak a kedvenceink, most mégis inkább a vásárlóink által leggyakrabban választott fürdőszobai modelleket mutatjuk be közelebbről.

6 tipikus hiba a fürdőszoba felújításakor

A fürdőszoba megtervezésekor nem csak hasznosítható ötleteket, pozitív példákat érdemes keresgélni. Fektessen hangsúlyt azokra a gyakori hibákra is, amelyeket mások már elkövettek Ön előtt! Ezzel spórolhatja minden tekintetben a legtöbbet önmagának.

3.11.2017

5 tény, amelyet nem tudott a RAVAK kádakról

Ősz - sál, sapka, kabát. Egyre rövidebb nappalok, egyre hosszabb, habos kávék. Ugye, hogy ilyenkor felértékelődnek a kiadós fürdőzések? Újra itt a “kád szezon”, amelyet Ön is élvezhet, ha ideális szanitert választ a kikapcsolódáshoz. Talán segít a döntésben, ha megismer néhány érdekes tényt a RAVAK kádakról.

26.10.2017

3 dolog, amit a Chrome fürdőszoba koncepcióból tanultunk

Amikor megalkotunk egy fürdőszoba koncepciót, tudásunk legjavát adjuk hozzá. A vásárlók visszajelzésével a fürdők praktikumát feltérképezve azon dolgozunk, hogy folyamatosan tágítsuk tapasztalataink spektrumát. Chrome koncepciónk sikeréből 3 kulcsfontosságú dolgot mi már biztosan megtanultunk, amelyet Ön is kamatoztathat.

20.10.2017

3 tuti RAVAK zuhanyfej, amivel garantált a “fejfrissülés”!

Ismerős érzés a zuhanykabin sarkába húzódva várni arra, hogy tökéletes hőmérsékletű legyen a víz? Percekig tart, mire megfelelő lesz a vízsugár erőssége? Akkor ideje lecserélni azt a zuhanyfejet, amely annyi bosszúságot okoz könnyed örömök helyett.

13.10.2017

Vízköves a zuhanykabin? Már nem sokáig!

Felejtsük el a televíziós vásárlások beharangozóit, amelyekben a szereplők kínkeservesen súrolják az edényeket vagy szenvednek a hagyományos takarítási módok komplikáltsága miatt. Mindannyian tudjuk, hogy a való életben nem ezek az igazán nagy problémák és kihívások. Igen, tudjuk, hogy a vízkő eltüntetése sem tartozik közéjük. Nem is állítjuk. De azt igen, hogy ismerjük a megoldását.

5.10.2017

Biztonságos fürdőszoba - Balszerencse is végződhet happy enddel

A szüleinktől kapott áldozatos törődés nem mérhető mértékegységgel, ahogyan ennek viszonzása sem. A gondoskodás szívből jön, de olyan materiális részletekre is kiterjed, amelyek biztonságot és kényelmet nyújtanak. Óvja Ön is méltósággal az idősödő családtagjait, és segítsen nekik a biztonságos fürdőszoba kialakításában! Megmutatjuk, hogyan!

28.9.2017

Classic fürdőszoba - A RAVAK klasszikusa örök!

Ha egy klasszikus bútorra tekint, érzékei megsúgják, hogy nem idejétmúlt vagy unalmas, amit lát, hanem örökbecsű, letisztult és trendektől függetlenül esztétikus. Ebben rejlik a RAVAK specialitása.

21.9.2017

Zuhanyzó kell a fürdőszobába? - Ezt az 5 kérdést tegye fel magának!

A zuhanyzó szinte talpalatnyi hely, amelyben a mérete ellenére nagy dolgok történnek: a meleg vízsugár alatt távozik Önből a stressz, ellazul, felfrissülve kezdi és zárja a napot. Ugye megéri a legjobbat választani? Íme 5 kérdés, amelyet megválaszolva megtalálhatja az igazit!