Google+ Youtube Instagram

Csaptelepek

Csaptelepek

A fürdőszobai csaptelepeken kívül olyan konyhai mosogató-csaptelepeket is kínálunk, melyek megédesítik a főzést, a fürdőszobai csapteleppel összehangolva pedig egységes és esztétikus külsőt kölcsönöznek egész lakásának. Használja ki a márka, a hozzá tartozó szerviz és a lehető legjobb minőség nyújtotta előnyt.

A csaptelepek praktikus dizájnja

A RAVAK csaptelepek dizájnjának alapvető követelménye a mindennapok megszépítése, a használhatóság és az állandóság – nem válnak unalmassá és hosszú éveken át szereznek örömöt. Csaptelepeink formatervezését a neves Nosal Design stúdióra bíztuk, amely a tervezői munka során kamatoztatta sokéves tapasztalatát a művészi megoldású fürdőszobák terén, ezt pedig nem egy független dizájnverseny zsűrije díjazta már.

A RAVAK csaptelepek minősége

Csaptelepeinket magas minőségű sárgarézből készítjük, felületük pedig megfelelő vastagságban krómozott. Az ergonomikus zárószelepen elvégzett nyitásteszt garantálja a kényelmes és egyszerű használatot. A RAVAK csaptelepek minőségéért, de főleg a kerámia kartus könnyű és akadálymentes működéséért, a több mint 700 000 mozdulatból összetevődő tesztsor kezeskedik. Valamennyi csaptelepre 5 év jótállást biztosítunk. A műanyag szűrőkből álló perlátoron gyakorlatilag nem tapad meg a vízkő. A RAVAK csaptelepeket független szakértők igazolják, nem károsak az egészségre és egyszerűen csatlakoztathatók az armatúrához.

Szerviz és reklamáció

Csaptelepeink gyártásához kiváló minőségű alapanyagokat és a leghatékonyabb technológiát használjuk. Ennek ellenére is előfordulhat, hogy egy termékünk meghibásodik. Ilyen kellemetlen helyzet esetén szakembereink csapata készen áll, hogy a jótállás lejárta előtt a gyártó képviseletében felmérje a kárt és megoldást javasoljon az adott termék megjavítására a lehető legrövidebb időn belül. A reklamáció gyors és egyszerű leadásának érdekében töltse ki és küldje el az alábbi nyomtatványt. A RAVAK által működtetett szervizközpontok hálózata országos lefedettségű, 3 munkanapon belül biztosítja a szakember (szerelő) látogatását és a hiba helyrehozását otthonában. A reklamáció keretében jóváhagyott meghibásodás javításra kerül közvetlenül a helyszínen, bérmentve. Abban az esetben, ha a meghibásodás/kár nem kerül jóváhagyásra a reklamáció idején belül, a csaptelepet az előre megszabott díjak alapján szereljük meg.

Egyszerű összeállítás

A RAVAK csaptelepek beszerelése rendkívül egyszerű. A szerelési útmutatót a csomagolásban találja, vagy akár le is töltheti honlapunkról.

rendezés típus szerint