Instagram Pinterest Youtube

Csaptelepek

Kiegészítők csaptelepekhez

A zuhanyozás nem csupán mindennapos rutin, hanem az otthoni kikapcsolódás legelérhetőbb formája is egyben. Zuhanykabinját a kiegészítők színes választékának köszönhetően úgy alakíthatja, hogy minden kívánságát teljesítse. Elkészültek a kivezetések és megvan a csaptelep? A lehetőségek ezzel nem érnek véget. A zuhanyfejek különféle formában kaphatók, a zuhany gégecsövek több méretben és alapanyagból készülnek, a zavartalan tusolás érdekében pedig zuhanytartóink széles választékát kínáljuk. Azok számára, akik nem szeretnek hosszasan válogatni a kiegészítők között, minden szükséges darabbal felszerelt szettet ajánlunk.

Logikusan átgondolt összjáték
A RAVAK zuhanyszetteket úgy alkottuk és alakítjuk folyamatosan, hogy alkalmazkodjanak fő termékcsoportjaink újdonságaihoz, valamint mindig logikus egységet alkossanak velük.

Minőségi alapanyagok
Fürdőszobai felszerelések gyártójaként pontosan tudjuk, mekkora terhelésnek vannak kitéve az egyes anyagok a fürdőszobában. Termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi normáknak ‒ így biztosítjuk, hogy valóban hosszú élettartamúak legyenek.

Összehangolt külső
Olyan zuhanykabinba fektette pénzét, amely a szívéhez nőtt, és amelynek feltehetően még sok-sok évig örülhet? Ne rontsa el az összképet olyan részletekkel, amelyek csorbítják az élményt! A zuhanykiegészítőket az utolsó részletig összehangoltuk, hogy megjelenésükkel illeszkedjenek valamennyi kollekciónkhoz.