Instagram Pinterest Youtube

Partnerek részére

Partnerek részére

Üdvözöljük speciális szekciónkban, amely az Ön összes igényét kielégíti. Ön viszonteladó, aki fürdőszobai felszereléseket értékesít, építész, egy fejlesztési társaság tervezőmérnöke és képviselője, vízvezeték-szerelő, telepítő vagy egy szakiskola, esetleg tanintézet képviselője? Használja ki termékeink technikai támogatását és a tájékoztatást a tervezett képzésekről, vagy a marketingtámogatást a sikeres üzlet érdekében.


Aktuális készletlista

A RAVAK budapesti központi raktárában elérhető szabad készletről az információ megtalálható listázva itt, vagy a konkrét termék oldalán, az Árak/Készlet fül alatt.

 


.

RAVAK Képzési program

Tájékoztatjuk kedves partnereinket, értékesítőket, lakberendezőket, kivitelezőket, hogy a RAVAK Hungary Kft. egy megújult online képzési rendszert vezetet be. 

Adatok letöltése RAVAK

Tanúsítványok és 3D termék fájlok 

Az egyes termékekhez letölthetők a szükséges dokumentumok, mint a szerelési utasítás, használati utasítás, tanusítványok, szállítói megfelelőségi nyilatkozat, 3D modellek és egyebek.

RAVAK videók - letöltés

Letölthető RAVAK videók

Ide kattintva tölthetők le a RAVAK bemutatkozó, termékbemutató és tanácsadó videói.

A RAVAK youtube csatornáján egyéb videók is megtekinthetők: www.youtube.com.

Marketingtámogatás RAVAK

Marketing segédanyagok

RAVAK termékek árusítása mellett döntött? Számíthat támogatásunkra! Honlapunkról letölthetőek különböző bannerek, logók, újsághirdetések, RAVAK videók, TV szpotok, Facebook és Insagram kreatívok. Használja ki a RAVAK márka ismeretét, hogy még több ügyfelet szerezhessen!