Youtube Instagram

Partnerek részére

Partnerek részére

Üdvözöljük speciális szekciónkban, amely az Ön összes igényét kielégíti. Ön viszonteladó, aki fürdőszobai felszereléseket értékesít, építész, egy fejlesztési társaság tervezőmérnöke és képviselője, vízvezeték-szerelő, telepítő vagy egy szakiskola, esetleg tanintézet képviselője? Használja ki termékeink technikai támogatását és a tájékoztatást a tervezett képzésekről, vagy a marketingtámogatást a sikeres üzlet érdekében.


Aktuális készletlista

A RAVAK budapesti központi raktárában elérhető szabad készletről az információ megtalálható listázva itt, vagy a konkrét termék oldalán, az Árak/Készlet fül alatt.

 Fotógaléria

FOTÓGALÉRIA

Termékeinkről készült fotóink Letölthetőek. Ezek kellő inspirációt nyújtanak ügyfeleiknek, számtalan ötletet adnak a fürdőszoba kialakításához. A fotók üzlethelyiségek dekorálásához is alkalmasak.

RAVAK Akadémia

Tájékoztatjuk kedves partnereinket, értékesítőket, lakberendezőket, kivitelezőket, hogy a RAVAK Hungary Kft. egy megújult online képzési rendszert vezetett be 2015-ben.

Pótalkatrész szettek

Pótalkatrész szettek

Hosszabbítsa meg zuhanykabinja élettartamát az eredeti gyári pótalkatrészek segítségével. A pótalkatrészek kínálatában az összes RAVAK zuhanykabinhoz és zuhanyajtóhoz megtalálja az alsó vízvető léceket, szilikonos függőleges profilszetteket, valamint görgőszetteket.

Adatok letöltése RAVAK

Adatok letöltése

Az egyes termékekhez letölthetők a szükséges dokumentumok, mint a szerelési utasítás, használati utasítás, tanusítványok, szállítói megfelelőségi nyilatkozat, 3D modellek és egyebek.

RAVAK videók - letöltés

RAVAK videók - letöltés

Ide kattintva tölthetők le a RAVAK bemutatkozó, termékbemutató és tanácsadó videói.

A RAVAK youtube csatornáján egyéb videók is megtekinthetők: www.youtube.com.

Marketingtámogatás RAVAK

Marketingtámogatás

RAVAK termékek árusítása mellett döntött? Számíthat támogatásunkra! Honlapunkról letölthetőek különböző bannerek, logók, a RAVAK Breki aktuális formája, stb. Használja ki a RAVAK márka ismeretét, hogy még több ügyfelet szerezhessen!

Garanciális bejelentés

Garanciális bejelentés

Amennyiben az ügyfél garanciális igényét szeretné bejelenteni, akkor azt az online bejelentő felületen tudja megtenni. Amennyiben online bejelentésre nincs lehetőség, akkor kérjük nyomtassa ki az itt letölthető nyomtatványt és töltesse ki az ügyféllel, majd faxon (061-2231314) vagy emailben (reklamacio@ravak.hu) küldje el hozzánk az ügyfél.