Youtube Instagram

Partnerek részére

RAVAK online képzés

Tájékoztatjuk kedves partnereinket, értékesítőket, lakberendezőket, kivitelezőket, hogy a RAVAK Hungary Kft. egy megújult online képzési rendszert vezetett be 2015 -ben.

Az elmúlt évek tapasztalata szerint személyes, székhelyünkön történő képzésre nagyon kicsi az igény, ezért személyes összevont képzést a továbbiakben nem tartunk. Amennyiben az Ön részéről mégis igény jelentkezne személyes képzésre, konzultációra, kérjük, jelezze a marketing@ravak.hu email-címen, és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot az igény kielégítésére!


Online rendszerünkkel (www.ravakelearning.eu) az ismeretanyagok könnyebb, gyorsabb elsajátítását szeretnénk lehetővé tenni!
Célunk, hogy Ön, mint értékesítő, a RAVAK termékekkel kapcsolatban maximális tudásra tegyen szert - a képzési anyagok és a tesztek is ezt szolgálják!

A "Belépés" gombra kattintva regisztrálhat rendszerünkben vagy már a korábban megkapott jelszó segítségével lehet belépni. A "Tudásbázis" menüben interaktív tananyagaink közül választhat, ezeket bármikor felhasználhatja szervezeten belüli értékesítői vagy viszonteladói, kivitelezői, tervezői képzéseken. "Feladataim" menüben pedig a témakörökhöz kapcsolódó teszt segítségével letesztelheti elsajátított ismereteit. Egyazon témakör tesztjének elvégzéséhez a rendszer 3 lehetőséget biztosít.

Belépés az online képzési rendszerünkbe

Bízunk benne, hogy rendszerünk elnyeri tetszését - könnyedén, hatékonyan segíti elsajátítani termékeink értékesítési érveit és műszaki jellemzőit.