Youtube Instagram

Partnerek részére

RAVAK online képzés

Tájékoztatjuk kedves partnereinket, értékesítőket, lakberendezőket, kivitelezőket, hogy a RAVAK Hungary Kft. 2020 március - áprilisi időszakban online képzéseket folytat.

Tekintettel a jelenlegi járvány helyzetre, személyes, vagy székhelyünkön történő képzéseket most nem tartunk.  Amennyiben cégetek részéről a későbbiekben erre igény lenne, kérjük jelezzed a marketing@ravak.hu email-címen, és kollégáink felveszik veletek a kapcsolatot.


Online képzésünket Hangouts (Meet) platform segítségével valósítjuk meg, mely videochat formájában, több személy egyidőben való csatlakozását teszi lehetővé. Ehhez nem kell más, mint egy érvényes gmail vagy G-Suit email cím. Erre a címre elküldjük a videochat kódját, melyre rákattintva azonnal beléphetsz az online képzésbe. Szükséged lesz szélessávú internetre, laptopra, hangszóróra (kihangosított beépített is megfelel) és egy böngésző megnyitására. 

Kérünk halkítsd le a telefonodat és biztosítsd, hogy ne legyen zavaró háttérzaj. 
Célunk, hogy másfél órában ismertessük termékeink értékesítés céljából hasznos tulajdonságait, idei újdonságainkat, valamint Collection katalógusban történ változásainkat.

Online képzés időpontjának egyeztetése céljából, kérünk tölts ki az alábbi űrlapot. Az űrlap beküldését követően képviselő munkatársunk hamarosan jelentkezik.