Instagram Pinterest Youtube

Fürdés

Kádak

A kényelmes kádból nem lesz kedve kiszállni. Álmai kádjába való befektetése hamar megtérül hosszú távú elégedettsége révén. Akrilkádjaink bőséges forma- és méretválasztékából nálunk hamar megtalálja az Önhoz illőt.

A praktikus formák és a RAVAK akrilkádak többségének belső tere lehetővé teszik, hogy a kád zuhanykabinként is működjön. Így adott méret esetén maximális teret biztosítanak mind a fürdéshez, mind a zuhanyozáshoz. A kádak többségéhez kiegészítőként zuhanyozáshoz alkalmas kádparavánt választhat. Némely kádunk egy ún. koncepció része, ami annyit jelent, hogy a kád egységes arculatot képvisel a mosdóval, fürdőszobabútorral, vagy akár a csapteleppel.
A RAVAK kádak olyan sikeres tervezők asztaláról kerülnek ki, mint a világhírű, elsősorban luxusautóiról ismert Storz vagy a Design Nosal cseh stúdió, amely a RAVAK cégnek gyártott kádjaival nem egy tekintélyes díjat nyert már el innovatív és tökéletesen működő dizájnjának köszönhetően.
A modern technológiának és a többlépcsős minőségellenőrzésnek hála valamennyi RAVAK kádra tízéves jótállást biztosítunk (amennyiben annak beszerelése a használati utasítás szerint történik).