Google+ Youtube Instagram

Sajtóközlemények

Ismerje meg az aktuális információkat a RAVAK életéből.

picture
2018.04.10.

Red Dot díjat kapott a MOON mosdócsalád

Idén a RAVAK terméke is elnyerte a legnagyobb elismeréssel járó nemzetközi formatervezési díjat, a Red Dot Design Awardot. A piros pöttyöt a Kryštof Nosal által tervezett Moon mosdócsalád nyerte el.

picture
2018.02.15.

Európában is közkedveltek a MOON mosdók

2018-ban a RAVAK márka MOON mosdói nyerték el az iF DESIGN AWARD elismerést. Ezáltal a Kryštof Nosál által tervezett öt pultra helyezhető mosdó variáció már másodszor zsebeli be a szakmai zsűri elismerését. 2016-ban a Cseh Köztársaság Design Akadémiája Kryštof Nosált jelölte az év formatervezője díjra.

picture
2018.02.01.

Freedom W kád

A szabadon álló RAVAK kádak kínálata újabban egy kivételes káddal, a Freedom W-vel gyarapodott, amely egyesíti a térben álló és a klasszikus kádak előnyeit. Az öblös vonalakkal körvonalazódó gyengéd szépség és forma fekvéshez hívogat és a falnál lévő szélesebb perem engedi, hogy kézközelben legyen minden, amire szüksége van a kikapcsolódáshoz.

picture
2018.02.01.

City Slim kád

A komfortos, kényelmes és mégis decens City kád, amely már kezdte megtalálni a helyét a fürdőszobákban, egy még elegánsabb City Slim nevű testvérrel gyarapodott, igazán finom felső peremmel, amelynek 15 mm-s magassága forró design trendet képvisel.

picture
2018.02.01.

Formy fürdőszobabútor

Az új Formy fürdőszobabútor két, Formy 01 és Formy 02 nevű szettel bővítette kínálatát, amelyek a klasszikus formák kedvelőit szólítják meg új koncepcióval. Szorosan követi a divatos pultra helyezhető mosdókat.

picture
2018.02.01.

Natural fürdőszobabútor

A Natural egy teljesen elegáns, öntött márványból készült mosdókkal összekötött bútor, amely minden modern fürdőszobában megállja a helyét. A méretváltozatok és a nyitott, illetve a zárt térkombinálási lehetőségek sokasága a felhasználás széles palettáját ígéri.

picture
2018.02.01.

BeHappy II fürdőszoba koncepció

Amennyiben a megújult BeHappy II koncepciót választ, egy teljes, átgondolt termék szett kerül a birtokába, amely nem csak a legkisebb fürdőszobákban találja meg a helyét. Újabban egy klasszikus formájú mosdót is kínál, egy a nélkülözhetetlen kellékek elhelyezésére szolgáló szekrénnyel. A BeHappy fürdőszoba így mindennel megbirkózik, amire 2m2-en szükség van, de nagyobb területen is tud érvényesülni.

picture
2018.02.01.

A 10° koncepció megint bővült

Az egyszeri ötleteken alapuló gondolatok hamar eltűnnek a design piacról. Kizárólag azok a koncepciók tudnak megmaradni, amelyek már a kezdettől jól átgondolt, részletekig menő alapokra épülnek. Pontosan ilyen a RAVAK gyártó folyamatosan fejlődő 10° koncepciója Kryštof Nosál cseh designertől, aki az eredeti designnak köszönhetően már néhány hazai és külföldi elismerést is a magáénak tudhat.

picture
2018.02.01.

Ceramic kerámiamosdók

A RAVAK kerámiával is bővíti a pultra helyezhető mosdók kínálatát. Újabban így két Ceramic sorozat modelleiből választhatnak a fürdőszobába. Mindkettő a finom formákat köti össze, amelyek hatásos kontrasztban vannak az ellenálló természetes anyagok őszinte tömörségével.

picture
2018.02.01.

Chrome aszimmetrikus kád

A Chrome koncepció, a RAVAK gyártó legszélesebb fürdőszobai koncepciója, ismét gyarapodott és újabban a klasszikus kádakon kívül asszimetrikus kádakat is kínál. Az új kád ideális fürdőhelyet biztosít ínyencek számára. A lankás hátrésznek köszönhetően kényelmes, megfelelően nagy rakodó hellyel rendelkezik és az ülés irányát a gyártó úgy forgatta el, hogy jobb kilátást biztosítson a fürdőszobai térbe.

picture
27.11.2017

Koncepciók a teljes fürdőszoba számára

Új fürdőszobája berendezésre vár? Eligazodni a piacon a lehetőségek tengerében idő és tapasztalat igényes. Ha nincs bátorsága választani a termékek közül, a kölcsönösen harmonizáló design összhangja és a praktikus funkcióik szerint, nézzen körül a fürdőszobai koncepciók között.

picture
18.8.2017

Pultra helyezhető mosdók

Naponta hányszor mos kezet? Felmérések alapján, ötnél többször. Adja hozzá a többi családtagot és a mosdó a lakás felszerelései között az egyik legfontosabb elemmé válik. Ahhoz, hogy ne okozzon mindennapos gondokat, a kézmosáshoz elegendő teret és körülötte rakodó felületet kell biztosítani. Ezek a kritériumok optimálisan jellemzik a pultra helyezhető mosdókat.

picture
24.7.2017

Vízesés a fürdőszobában egész éven át

A RAVAK kínálatában olyan vízesés-csaptelepeket is talál, amelyek már azelőtt kellemes élménnyel ajándékozzák meg, mielőtt a kádba merülne. Három különböző design-ú csaptelep foglalja magába a praktikus funkciókat és a kádba zúduló vízesés örömteli, szemmel és füllel egyaránt tapasztalható élményét.

picture
27.6.2017

Az első elforgatott zuhanykabin

A RAVAK fürdőszoba gyártó kifejlesztette a piacon az első asszimetrikus zuhanykabint, amely egy téglalap alapból indul ki. Az ismert negyedköríves megoldással szemben a téglalap modernebb jellegű és más előnyöket is nyújt.

picture
27.4.2017

A RAVAK garantálja a minőséget

Az 2017-es év új kollekciójával a RAVAK rendkívüli minőségi garanciákkal érkezik. AZ Öntött márványból készült termékek, mint a mosdók és a zuhanytálcák, újonnan 5 éves garanciával kaphatók!

picture
31.3.2017

Uni Chrome RimOff kerámia fali WC

A RAVAK fürdőszoba felszerelés gyártó szélesítette szaniter termékeinek portfólióját és a Chrome koncepció keretein belül egy új, RimOff technológiával szerelt wc-t mutat be. Ez az egyetlen technológia, amely a wc-t igazán tisztántartja.

picture
18.3.2017

A frankfurti nagyvásár az IHS színt hozott a fürdőszobákba és új trendeket mutatott be

A márciusi nemzetközi találkozó a németországi Frankfurt am Main-ban bebizonyította a fürdőszobák növekvő szerepét a lakberendezés keretein belül. Eddigi egyértelműen elhatárolt terük kezd átszivárogni a többi helységbe, miközben felvesznek egy kikapcsolódási funkciót is.

picture
27.2.2017

RAVAK az IHS vásáron

A 10° koncepció fürdőszobái és a Moon új mosdó szett a legnagyobb cseh gyártó bemutkozásának fő adujait jelentik az idei ISH vásáron Frankfurt am Mainban (2017. 03.14 - 18-ig).

picture
2017.02.20.

A RAVAK 2017-es újdonságai

A 2017-es újdonságok komplett áttekintése.