Youtube Instagram

Sajtóközlemények

Ismerje meg az aktuális információkat a RAVAK életéből.

picture
19.5.2021

Nagycsaládosok fürdőszobáit segítik felújítani egy most induló pályázattal

Összefogott a RAVAK és a Nagycsaládosok Országos Egyesülete

picture
15.4.2021

Új cégközpontot épített a RAVAK Kistarcsán

2,5 milliárdos beruházásból készült el a cég új telephelye.

picture
27.6.2019

Fenntartható cégközponttal erősít a RAVAK

A RAVAK 2019 áprilisában Kistarcsán, egy 1,8 hektáros területen kezdte el új cégközpontja építését. A fürdőszobafelszereléseket gyártó cég 2,5 milliárd forintos beruházással hozza létre új telephelyét, mely a tervek szerint 2020 szeptemberére készül el.

picture
24.4.2019

Debrecen a fürdés fellegvára, Siófok a kézmosás Mekkája

Azt gondolnánk, hogy az ország legnagyobb városában értékesítik a legtöbb kádat, zuhanykabint, mosdót, csaptelepet.

picture
20.03.2019

A magyarok 85 százaléka nem elégedett a fürdőszobájával

A magyarok 85 százaléka nem elégedett a fürdőszobájával. Pont került a kád vagy zuhanykabin vita végére. Vajon az ár, a minőség, vagy a kényelem számít, ha fürdőszobáról van szó? Milyen fürdőszobáról álmodozunk?

picture
30.4.2019

A fürdés evolúciója

Hazaérsz egy hosszú nap után, megnyitod a csapot és elmerülsz egy kád forró fürdőben. A csobogó víz átmossa a testedet és a lelkedet egyaránt. Ezt az érzést kergethették az ősidőkben is, amikor a fürdésnek leginkább vallási és spirituális vonzata volt. Utánajártunk, hogyan került a kád az otthonokba. Fürdőtörténelem röviden.


picture
26.3.2019

Solo fürdőkád - újdonság, amely meghódította a világot

A RAVAK márka szabadon álló Solo akril fürdőkádja néhány hónap alatt napjaink legtöbbre értékelt fürdőkádja lett Csehországban. A közelmúltban elnyerte a Red Dot és az iF Design Award díjat Európa két legrangosabb dizájnversenyén. Az amerikai Chicagóban év elején a Solo fürdőkád Good Design díjat kapott. A Cseh Köztársaságban az őszi Designblok keretében tűnt fel, elnyerte az EDIDA díjat a Fürdőszoba kategóriában, a Cseh Köztársaság Formatervezési Akadémiája pedig alkotóját benevezte a Czech Grand Design versenyre.


picture
2018.02.01.

Freedom W kád

A szabadon álló RAVAK kádak kínálata újabban egy kivételes káddal, a Freedom W-vel gyarapodott, amely egyesíti a térben álló és a klasszikus kádak előnyeit. Az öblös vonalakkal körvonalazódó gyengéd szépség és forma fekvéshez hívogat és a falnál lévő szélesebb perem engedi, hogy kézközelben legyen minden, amire szüksége van a kikapcsolódáshoz.


picture
2018.02.01.

City Slim kád

A komfortos, kényelmes és mégis decens City kád, amely már kezdte megtalálni a helyét a fürdőszobákban, egy még elegánsabb City Slim nevű testvérrel gyarapodott, igazán finom felső peremmel, amelynek 15 mm-s magassága forró design trendet képvisel.


picture
2018.02.01.

Formy fürdőszobabútor

Az új Formy fürdőszobabútor két, Formy 01 és Formy 02 nevű szettel bővítette kínálatát, amelyek a klasszikus formák kedvelőit szólítják meg új koncepcióval. Szorosan követi a divatos pultra helyezhető mosdókat.


picture
2018.02.01.

Natural fürdőszobabútor

A Natural egy teljesen elegáns, öntött márványból készült mosdókkal összekötött bútor, amely minden modern fürdőszobában megállja a helyét. A méretváltozatok és a nyitott, illetve a zárt térkombinálási lehetőségek sokasága a felhasználás széles palettáját ígéri.


picture
2018.02.01.

BeHappy II fürdőszoba koncepció

Amennyiben a megújult BeHappy II koncepciót választ, egy teljes, átgondolt termék szett kerül a birtokába, amely nem csak a legkisebb fürdőszobákban találja meg a helyét. Újabban egy klasszikus formájú mosdót is kínál, egy a nélkülözhetetlen kellékek elhelyezésére szolgáló szekrénnyel. A BeHappy fürdőszoba így mindennel megbirkózik, amire 2m2-en szükség van, de nagyobb területen is tud érvényesülni.


picture
2018.02.01.

A 10° koncepció megint bővült

Az egyszeri ötleteken alapuló gondolatok hamar eltűnnek a design piacról. Kizárólag azok a koncepciók tudnak megmaradni, amelyek már a kezdettől jól átgondolt, részletekig menő alapokra épülnek. Pontosan ilyen a RAVAK gyártó folyamatosan fejlődő 10° koncepciója Kryštof Nosál cseh designertől, aki az eredeti designnak köszönhetően már néhány hazai és külföldi elismerést is a magáénak tudhat.


picture
2018.02.01.

Ceramic kerámiamosdók

A RAVAK kerámiával is bővíti a pultra helyezhető mosdók kínálatát. Újabban így két Ceramic sorozat modelleiből választhatnak a fürdőszobába. Mindkettő a finom formákat köti össze, amelyek hatásos kontrasztban vannak az ellenálló természetes anyagok őszinte tömörségével.


picture
2018.02.01.

Chrome aszimmetrikus kád

A Chrome koncepció, a RAVAK gyártó legszélesebb fürdőszobai koncepciója, ismét gyarapodott és újabban a klasszikus kádakon kívül asszimetrikus kádakat is kínál. Az új kád ideális fürdőhelyet biztosít ínyencek számára. A lankás hátrésznek köszönhetően kényelmes, megfelelően nagy rakodó hellyel rendelkezik és az ülés irányát a gyártó úgy forgatta el, hogy jobb kilátást biztosítson a fürdőszobai térbe.