Instagram Pinterest Youtube

Sajtóközlemények

Ismerje meg az aktuális információkat a RAVAK életéből.

picture
19.5.2021

Nagycsaládosok fürdőszobáit segítik felújítani egy most induló pályázattal

Összefogott a RAVAK és a Nagycsaládosok Országos Egyesülete

picture
15.4.2021

Új cégközpontot épített a RAVAK Kistarcsán

2,5 milliárdos beruházásból készült el a cég új telephelye.

picture
27.6.2019

Fenntartható cégközponttal erősít a RAVAK

A RAVAK 2019 áprilisában Kistarcsán, egy 1,8 hektáros területen kezdte el új cégközpontja építését. A fürdőszobafelszereléseket gyártó cég 2,5 milliárd forintos beruházással hozza létre új telephelyét, mely a tervek szerint 2020 szeptemberére készül el.

picture
24.4.2019

Debrecen a fürdés fellegvára, Siófok a kézmosás Mekkája

Azt gondolnánk, hogy az ország legnagyobb városában értékesítik a legtöbb kádat, zuhanykabint, mosdót, csaptelepet.

picture
20.03.2019

A magyarok 85 százaléka nem elégedett a fürdőszobájával

A magyarok 85 százaléka nem elégedett a fürdőszobájával. Pont került a kád vagy zuhanykabin vita végére. Vajon az ár, a minőség, vagy a kényelem számít, ha fürdőszobáról van szó? Milyen fürdőszobáról álmodozunk?

picture
30.4.2019

A fürdés evolúciója

Hazaérsz egy hosszú nap után, megnyitod a csapot és elmerülsz egy kád forró fürdőben. A csobogó víz átmossa a testedet és a lelkedet egyaránt. Ezt az érzést kergethették az ősidőkben is, amikor a fürdésnek leginkább vallási és spirituális vonzata volt. Utánajártunk, hogyan került a kád az otthonokba. Fürdőtörténelem röviden.


picture
26.3.2019

Solo fürdőkád - újdonság, amely meghódította a világot

A RAVAK márka szabadon álló Solo akril fürdőkádja néhány hónap alatt napjaink legtöbbre értékelt fürdőkádja lett Csehországban. A közelmúltban elnyerte a Red Dot és az iF Design Award díjat Európa két legrangosabb dizájnversenyén. Az amerikai Chicagóban év elején a Solo fürdőkád Good Design díjat kapott. A Cseh Köztársaságban az őszi Designblok keretében tűnt fel, elnyerte az EDIDA díjat a Fürdőszoba kategóriában, a Cseh Köztársaság Formatervezési Akadémiája pedig alkotóját benevezte a Czech Grand Design versenyre.