Instagram Pinterest Youtube

Fenntartható cégközponttal erősít a RAVAK

Dátum: 27.6.2019

Fenntartható cégközponttal erősít a RAVAKA RAVAK 2019 áprilisában Kistarcsán, egy 1,8 hektáros területen kezdte el új cégközpontja építését. A fürdőszobafelszereléseket gyártó cég 2,5 milliárd forintos beruházással hozza létre új telephelyét, mely a tervek szerint 2020 szeptemberére készül el. A bővítést a növekvő forgalom és a vállalat exporttervei indokolták. Az új telephely oktatási központként is funkcionál majd.

Az új beruházással 3800 raklapnyi tárolási kapacitás áll majd rendelkezésre, modern, úgynevezett félautomata tárolási rendszerekkel, melyekkel a lehető legtöbbet lehet kihozni az elérhető raktárterületből.

Az 500 négyzetméteres bemutatóterem mellett egy korszerű, interaktív képzési termet is kialakítanak, ahol építőipari szakemberek, valamint szakiskolás diákok gyakorlati képzését tervezik. Az új központ tehát nem csak a magánvásárlók, hanem belsőépítészek, lakberendezők munkáját is segíti majd.

Az épület érdekessége, hogy teljesen automatizált, úgynevezett smart-office megoldásokkal rendelkezik majd. „Ez egy olyan modern, költséghatékony, környezetbarát és fenntartható koncepció, ahol különböző szenzorok optimalizálják a fény, levegő mennyiségét és minőségét a helyiségekben. Ezt egészíti ki az ott dolgozók és ügyfelek számához optimalizált fűtési, hűtési és biztonsági rendszer” – mondta Vajányi László, A RAVAK cégvezetője.

Az industrial stílusban felépülő cégközpont környezetét dísznövényeken kívül mintegy 100 gyümölcsfa színesíti majd és egy nagy mérető ügyfélparkolót is kialakítanak.