Google+ Youtube Instagram

Elismeréseink

A cseh fürdőszobák rangos nemzetközi elismerései

2015-ben a Red Dot díjat Csehországban a Fürdőszoba kategóriában csupán egyetlen győztes érdemelte ki, mégpedig a RAVAK márka 10° koncepciója. A világ minden tájáról érkező 38 szakértőből álló bizottság a koncepciót olyannyira innovatívnak, dizájnját pedig annyira minőséginek találta, hogy a mintegy ötezer munka közül neki ítélte a legrangosabb nemzetközi elismerést. “A Red Dot számunkra a hosszú távú stratégiánk sikerének visszaigazolása, miszerint igyekszünk az innováció útját járni és minőségi munkát végezni nemcsak a luxus, de a mindenki számára elérhető tömegtermékek körében is. Ügyfeleink számára igyekszünk utat mutatni a névtelen és ingadozó minőségű termékekkel teli piacon, ezért a legelismertebb nemzetközi díj elnyerése bizonyítja számunkra, hogy helyes úton járunk.” mondja Kreysa Patrik, a RAVAK cég társtulajdonosa.

Tovább a sajtóközleményben.

Az Elle Decoration magazin szakmai bizottságának díja

Kryštof Nosál formatervező szerzői lépése az egyes elemek 10°-kal való elfordulásán alapul, amely győzedelmeskedett az EDIDA (Elle Decoration International Design Awards) nemzetközi versenyén és a cseh nemzetközi forduló győztese lett a Fürdőszoba kategóriában. Az Elle Decoration magazin nemzetközi kiadóinak szerkesztőiből álló bizottság saját maga választotta és jelölte a koncepciót a milánói Design week-en rendezett nemzetközi döntőre.

A nemzetközi vásárokon szerzett elismerések

2015-ben a 10° koncepció két nemzetközi vásáron is részt vett, mégpedig az ISH-n Frankfurtban és az Arena Design-on a lengyelországi Poznanban. Utóbbin szerezte meg a Top Design 2015 verseny Fürdőszoba és Wellness kategóriájának fődíját.

 

 

Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a RAVAK Hungary Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.