Google+ Youtube Instagram

Elismeréseink

„AAA” tanúsítványt kapott a RAVAK Hunagary Kft.

   Európa egyik vezető üzleti információszolgáltatója a Bisnode csoport, több száz változót figyelembe véve „AAA” tanúsítványt állított ki a RAVAK Hungary Kft.-nek. A bizonyítvány cégünkre nézve azt jelenti, hogy a vállalkozói szférában kialakított kapcsolataink pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

A Bisnodetól kapott értékelést a magyar piacon csupán a cégek 0,63 százaléka jogosult, mely kiváló hitelképességet jelent.
Köszönjük az elismerést!

20171006-ravak-hungary-kft._m.pdf

A Moon mosdók Red Dot elismerésben részesültek

 

A cseh fürdőszobai termékek körében az egyik legtöbb elismerésben részesült, Moon mosdócsaládunk már iF Design Award nemzetközi elismerést is magáénak tudhatja és mint a tömegesen elérhető termékek egyedülálló képviselőjeként a Czech Grand Design díjra is jelölték.
A németországi Essenben megalapított legrangosabb design verseny történelme egészen 1955-ig vezethető vissza. A regisztrált termékeket független tervezőkből, oktatókból és szakmai újságírókból álló zsűri bírálja, akiknek feladata az innováció, az ergonómia, a funkcionalitás, a tartósság, a környezetvédelmi felelősség kritériumainak, valamint az egyes termékek szimbolikus és érzelmi szempontjainak megfelelően benyújtott 6.300 termék értékelése. A verseny legutóbbi évadján a világ 59 országából érkezett regisztráció.

Bővebben a villámhírekben.

iF DESIGN AWARD

A MOON mosdók Európában is közkedveltek

2018-ban a RAVAK márka MOON mosdói nyerték el az iF DESIGN AWARD elismerést. Ezáltal a Kryštof Nosál által tervezett öt pultra helyezhető mosdó variáció már másodszor zsebeli be a szakmai zsűri elismerését. 2016-ban a Cseh Köztársaság Design Akadémiája Kryštof Nosált  jelölte az év formatervezője díjra.
Az iF Design Award már 65 éve a design versenyek európai vezetője. A tavalyi iF versenyre rekordmennyiségű 6 400 regisztráció érkezett a világ 54 országából. A harminctagú nemzetközi szakértőkből álló zsűri több szempontot figyelembe véve szavazza meg a végső győztest, az innováció, a kidolgozottság, az egyediség és dizájn alapján.

Tekintse meg a Moon mosdók animációját.

Bővebben a villámhírekben.

Czech Grand Design

2016-ban a RAVAK márka tervezőjét jelölték Az év formatervezője díjra

   

iF DESIGN AWARD

A cseh fürdőszoba design újfent megérintette a nemzetközi szakértőket 

   A RAVAK márka által gyártott és Kryštof Nosál által tervezett termékek újabb kitüntetést szereztek a nemzetközi design területén. V jedné z nejrespektovanějších mezinárodních soutěží iF DESIGN AWARD V jedné z nejrespektovanějších mezinárodních soutěží iF DESIGN AWARD zvítězil koupelnový koncept 10° nad 388 dalšími produkty přihlášenými v kategorii Koupelny. RAVAK se zároveň stal jedinou firmou z České republiky, která ocenění v této kategorii dostala.
   iF Design Award představuje spolu s Red Dot Award špičku v odborných soutěžích z oblasti designu na světě. Letošní ročník iF obdržel rekordní počet 5 300 přihlášek z více než 50 zemí celého světa. Mimo jiné i pro produkty značky RAVAK letos hlasovala osmapadesátičlenná mezinárodní porota odborníků.

Více v tiskové zprávě.

Elismert nemzetközi díjak a cseh fürdőszoba számára

   

Az Elle Decoration magazin szakmai zsűrijének elismerése

   

Top Design Award elismerés

   

Aranyérem 2012

Az álmok fürdőszobája 2012

  

Přibram TOP cége 2011