Google+ Youtube Instagram

RAVAK technológiák és anyagok

A szakmában eltöltött sokéves tapasztalat, a kiváló gyártástechnológia és az első osztályú anyagok felhasználása garantálja a minőséget.

V2008-ban Csehországban és Közép-európában egyedüliként a zuhanykabin gyártók között, megnyitottuk saját galvanizáló üzemünket. A saját legmodernebb galvanizáló és szinterező gépeink biztosítják a zuhanykabinok, zuhanyajtók és beépíthető oldalfalak 100%-os felületi tökéletességét. Így ellenőrzött és magas minőségű termékeket tudunk önöknek kínálni.

 

Az alumínium profilok eloxálása – a legkeményebb szatén felületkezelés a zuhanykabinoknál, zuhanyajtóknál és zuhanyparavánoknál.

A porfesték elektrosztatikus úton történő felhordása a zuhanykabinoknál, zuhanyajtóknál és zuhanyparavánoknál.

A leendő akrilkád gyártása, amelynél a legújabb, függőleges hevítésű és formázó technológiát használjuk.

A forradalmi technológia, mely az üveg felületén láthatatlan víztaszító védőréteget képez és meggátolja a vízkőképződést az üvegfelületen. A tisztántartás így sokkal kényelmesebb.

Az akril kádformák üvegszállal történő merevítéséről van szó. Az adalékanyagok megosztását és a felvitt felület vastagságát számítógép vezérli minden típusú kádunkra külön-külön. A műgyanta előnye a magas merevségben és szilárdságban valamint az alacsony árban rejlik.

Egyedi, a RAVAK által kifejlesztett poliuretán habbal történő merevítés. A három rétegben felvitt poliuretán hab a PU Plus kádaknak egyedi merevséget és kiváló hő- és hangszigetelési tulajdonságokat biztosít. A kádakat elsősorban a hidromasszázs rendszerekhez ajánljuk és egyben újrahasznosíthatóak is.

A fürdőszobai bútoraink alapanyagát Európa vezető pozdorjalemez gyártói adják, amelyek magas minőségűek és mély szigeteléssel lettek ellátva a nedvesedés ellen. Bútoraink ajtói szintén impregnálva vannak, majd két réteg alapozó lakkal kezeljük őket. A befejező, záróréteget kemény, magasfényű poliuretán festék alkotja. Bútoraink így hosszú élettartamúak lesznek a fürdőszobák megterhelő környezetében is .

A zuhanykádak és mosdók gyártására szolgáló egyedi szerkezeti alapanyag a dolomit zúzalék, mely kiemelkedően praktikus és esztétikus tulajdonságokkal rendelkezik. Előnyei közt szerepel a formai variabilitás, a szilárdság, az alaposan megformált szélek és az egyenes felületek. Mindezzel rendelkeznek Galaxy Pro zuhanykádjaink és valamennyi RAVAK mosdó.