Google+ Youtube Instagram

Megoldás a fürdőszobába

10° koncepció

Fürdőszoba, amely Ön felé fordul

A 10-es számjegy pontosan annyi fokot jelöl, amennyivel a 10° koncepció termékeit elforgattuk, illetve meghajlítottuk, hogy kézre legyenek és megkönnyítsék a fürdőszoba mindennapos használatát. A zseniálisan egyszerű megoldás a klasszikus kád 10°-os elforgatásán alapul. Így nagyobb rakodófelületet nyújt, kádparavánnal ellátva pedig kényelmes zuhanyzást biztosít megfelelő szélességének köszönhetően. A fürdőszobai tematikát a tér felé forgatott mosdó és az ergonomikus hajlású csaptelep egészíti ki, amely Ön felé fordul.

 

A 10° koncepció ajánlott elemei

10° koncepció

Gyakorlat ihlette megoldás

A koncepció megalkotója a Nosal Design stúdió, amely a terméktervezés területén szerzett megannyi tapasztalatából kiindulva készítette el a praktikus és mindennapos fürdőszobai használatot szem előtt tartó kivitelezést.


10° koncepció

Klasszikus formák modern felfogása

A 10° koncepció az egyszerű klasszikust a modern elvárásoknak megfelelően mutatja be. Kedveli a hagyományos szögletes kádat? Szerezzen be egyet és élvezze az innovatív megoldás nyújtotta lehetőségeket.


10° koncepció

Univerzális kialakítás

A koncepció nem követeli meg, hogy minden terméket egyidejűleg használjon. Az egyes termékek különálló, praktikus egységekként is megállják a helyüket.