Instagram Pinterest Youtube

10° koncepció

Fürdőszoba, amely Ön felé fordul

Az egyszeri ötleteken alapuló gondolat hamar eltűnik a design piacáról. Kizárólag azok a koncepciók tudnak megmaradni, melyek már az elejétől jól átgondolt alapokra épültek. Pontosan ilyen a mi folyamatosan fejlődő 10° koncepciónk, amely eredeti designja már több hazai és külföldi elismerést tudhat magáénak.

A koncepció minden eleme átgondolt egészet alkot, bővülő kínálatának köszönhetően pedig a klasszikus formák kedvelői számára is ideális választás, akiknek fürdőszobája nem igényel aszimmetrikus megoldásokat, valamint olyan helyszínek speciális követelményeit is kielégíti, ahol az aszimmetria helyet takarít meg.

A 10-es számjegy pontosan annyi fokot jelöl, amennyivel a 10° koncepció termékeit elforgattuk, illetve meghajlítottuk, hogy kézre legyenek és megkönnyítsék a fürdőszoba mindennapos használatát. A zseniálisan egyszerű megoldás a klasszikus kád 10°-os elforgatásán alapul. Így nagyobb rakodófelületet nyújt, kádparavánnal ellátva pedig kényelmes zuhanyzást biztosít megfelelő szélességének köszönhetően.

A 10° tematikát a tér felé forgatott mosdó, az ergonomikus hajlású csaptelep és a zuhanykabinok bő választéka egészíti ki. A koncepción belül a klasszikus formák kedvelői a szögletes kádak, négyezet és téglalap alapú zuhanykabinok és mosdók közül választhatnak. A 10 ° koncepció minden eleme egységes stílust, kiváló minőségű alapanyagokat és egy tapasztalt cseh tervező kézírását foglalja magába.

 

A 10° koncepció ajánlott elemei

10° koncepció

Gyakorlat ihlette megoldás

A koncepció megalkotója a Nosal Design stúdió, amely a terméktervezés területén szerzett megannyi tapasztalatából kiindulva készítette el a praktikus és mindennapos fürdőszobai használatot szem előtt tartó kivitelezést.


10° koncepció

Klasszikus formák modern felfogása

A 10° koncepció az egyszerű klasszikust a modern elvárásoknak megfelelően mutatja be. Kedveli a hagyományos szögletes kádat? Szerezzen be egyet és élvezze az innovatív megoldás nyújtotta lehetőségeket.


10° koncepció

Univerzális kialakítás

A koncepció nem követeli meg, hogy minden terméket egyidejűleg használjon. Az egyes termékek különálló, praktikus egységekként is megállják a helyüket.