Youtube Instagram

Megoldás a fürdőszobába

Chrome koncepció

A legszélesebb összehangolt koncepció a cseh piacon

Merüljön el a Chrome koncepció varázsában és élvezze, ahogy fürdőszobáját átjárja a stílus és hatékonyság harmóniája. A közel ötven darabból álló Chrome koncepció a legapróbb részletekig át van gondolva. Egységes esztétikai jegye az ovális forma, ennek köszönhetően minden darab különbözőképpen variálható, időtlen szetté forrasztható egybe, amelyben fürdőkádat, kádparavánt, többféle kivitelezésű zuhanykabint, zuhanytálcát, lefolyót, mosdót, fürdőszobabútort, különféle típusú csaptelepeket és fürdőszobai kiegészítőket is megtalál.

 

A Chrome koncepció ajánlott elemei

Chrome koncepció

Megoldás minden fürdőszobába

Számos terméknek és azok tökéletes összhangjának köszönhetően a Chrome koncepcióval bármilyen nagyságú fürdőszobát berendezhet. Sőt nem csak azt! A Chrome koncepció WC helyiségbe való termékeket szintén tartalmaz. Mindezt modern és időtlen stílusban.


Chrome koncepció

Kerámia és műmárvány

A kerámiát részesíti előnyben? Vagy az öntött műmárvány precíz kialakítása rabolja el a szívét? Válassza ki az Önnek megfelelőt és mi garantáljuk, hogy a Chrome koncepció minden kívánságát teljesíti! Az öntött műmárvány és kerámiamosdóhoz stílusban illő bútort kínálunk, amely megőrzi minden modell alapgondolatát.


Chrome koncepció

Univerzális kialakítás

A Chrome koncepció termékeinek alakja az egyszerű szépséget képviseli, ami soha nem válik unalmassá. Stílusuk nem domináns, így bármikor összehangolhatók más fürdőszobai felszereléssel.