Youtube Instagram

Termékek

Hírek

picture

Ypsilon Wall térben álló kád (falhoz tehető)

A finom, ívelt vonalú Ypsilon Wall akrilkád tökéletes pihenést biztosít Önnek. A romantikus hangulatot keltő érzékeny vezetésű külső vonalak a kád felső részén kifelé futnak és az átlagon felüli kádmagassággal a nyak és fej kényelmes támaszául szolgálnak. Az Ön teljes pihenését garantálja a kád hosszanti, fal felöli szegélye, amely természetes módon nyújt teret a szükséges tárgyak elhelyezésére. A kád túlfolyója és lefolyója – a csaptelepekkel tökéletes összhangban – mind króm, mind fekete változatban kapható.


picture

10° Free black fekete csaptelep

A 10° dizájn minimalista változata, a csaptelep felső felületén lévő rovátka nélkül, most fekete színváltozatban is. A kéz felé 10°-kal megdöntött csaptelepek az egyszerű formák és az egyedi színek ideális kombinációit képezik. A RAVAK kínálatában könnyen összehangolhatók például fekete zuhanykabin kerettel, zuhanytartozékokkal, kiegészítő-készlettel vagy fekete kádburkolattal.


picture

Slim Fürdőszobai polc

Átfogó fürdőszobai megoldásokra összpontosítunk, és itt jön be egy másik fontos részlet. Zuhanyzókhoz, kádakhoz vagy akár mosdó új tárolóhelyeket kínálunk saját tervezésű fali polcok formájában. Slim polcok kétféle kivitelben: (fekete/króm és szatén/króm) háromszög vagy téglalap alakúak. A falon több darabból álló saját kompozíciók létrehozására ösztönöznek. Enyhén perforált felületükön nem marad meg a víz, ennek ellenére stabilitást biztosít a szükséges fürdőszobai tárgyaknak. A polc közepén három alsó akasztó van rögzítve, hogy akár egy nehezebb tárgyat, például hajszárítót is tarthasson.


picture

Fekete Freedom W kád

Ahol elvárt a fehér fürdőszoba, ott a fekete különlegesség. A Freedom W kád közkedvelt a vevőink körében, ezért bemutatjuk Önnek a fekete-fehér színváltozatot, amely karaktert ad a fürdőszobájának, ugyanakkor könnyen kombinálható a többi berendezéssel. A Freedom W kád kialakítása ötvözi a térben álló kádak és a klasszikus kádak előnyeit. Finom szépsége és ívelt alakja relaxációra hívják Önt, míg a falnál lévő szélesebb szegély lehetővé teszi, hogy mindent kéznél legyen, amire szüksége van ahhoz, hogy jól érezze magát fürdés közben.


picture

CSR Magyarországon: a vállalatok nagy része vállal önkéntességet, és a munkavállalók is szeretik

A Svéd Kereskedelmi Kamara szervezésében június 28-a és július 4-e között tartják az első magyar CSR Tudatossági Hetet. A rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet a céges társadalmi felelősségvállalás fontosságára, és hogy a vállalatok megoszthassák CSR-kampányaik tapasztalatait, és inspirálják egymást a társadalmilag tudatos működésre. A vállalati társadalmi felelősségvállalás, azaz a CSR világszerte egyre inkább központi eleme a gazdaságnak. Magyarországon a vállalatok nagy része végez valamilyen CSR-tevékenységet, mégis sok vállalat ambivalensen áll a témához: egyfajta „kötelező körként” jótékonykodnak, de nem igazán látják át, milyen pozitív hatása lehet akár pénzügyi és HR-szempontból is a CSR-kampányoknak. „Emiatt Magyarországon a valós jelentőségéhez képest kevesebb szó esik a nyilvánosságban a CSR-ről, és mi ezen változtatni szeretnénk”, mondja Thomas Straumits, a Magyarországi Svéd Kereskedelmi Kamara elnöke.

picture

Supernova zuhanykabinok és -ajtók

A RAVAK a legnagyobb számban eladott Supernova zuhanykabinok innovációjának megtestesítője. A legtartósabb RAVAK zuhanysarok frissített dizájnnal és trendi fekete kerettel rendelkezik. A Supernova az abszolút megbízható ajtómozgató rendszerével, stabil keretével és a kombinációk kivételes választékával szerzett nagy népszerűséget. A termékcsalád lehetővé teszi a méretek széles skálájából, a betétlemezek kialakításából, a keretek felületkezelésének kivitelezéséből és néhány típusú ajtómozgatási rendszerből (toló, összecsukható, forgatható) való választás lehetőségét.

picture

Ypsilon szabadon álló kád

A RAVAK új szabadon álló kádjának elnevezése onnan ered, melynek enyhén hajlított pereme az említett betű alakját idézi. A tervező, Kryštof Nosál, a kádat a "soft geometry" kifejezéssel jellemezte. A szabályosságot és szigorú szimmetriát a belső körvonalakat könnyed, már-már romantikus jellegű dizájn enyhíti. A kád egyszerű alakja megfelel a jelenkori modern dizájn követelményeinek, és egyben a kényelem új dimenzióját kínálja. A RAVAK új kádjának szélei enyhén oldalra szélesednek, ami lehetővé teszi a karok kényelmes pihentetését, a mellkas kinyújtását, valamint a nyak és a fej ellazítását. Az Ypsilon kádban vett kellemes forró fürdő a test soha nem látott ellazítását kínálja.

picture

Veda kerámia kézmosó

Minden egyes toalett helyiség megérdemli, hogy teret kapjon a kézmosáshoz. A Veda kerámia kézmosó a maga méreteivel alkalmazkodik a kisméretű helyiségekhez is, valamint - köszönhetően a csaptelep furat bal vagy jobb oldalon való elhelyezkedésének - sarokba is elhelyezhető. A kerámia anyag hosszútávú élettartamot biztosít. A kézmosóhoz minimalista formatervezésű alsó szekrény is választható, a szükséges toalett eszközök tárolásához.

picture

Mosdók és Comfort fürdőszobabútor

Michal Roszkowski formatervező Comfort fürdőszobabútora egyesíti a kerámiamosdók páratlan minőségét a tároló szekrények modern vonalaival. A sorozat ugyanakkor teljes mértékben lehetővé teszi egy konkrét fürdőszoba egyedi igényeinek teljesítését azzal, hogy magába foglalja úgy a szekrényeket süllyesztett mosdóval, mint a különböző mosdópult szélességű szekrényeket ráépíthető szoliter mosdóval. Az összeállítást magas, pántozott ajtajú, hatfiókos szekrény egészíti ki két méretben. A sorozat összekötő eleme a félig süllyesztett fogantyú, amelynek megoldása egyedülálló a piacon.

picture

Slim kádak

A RAVAK kádak legközkedveltebb modelljei nemcsak kialakításukkal, de az új, vékony peremükkel is megfelelnek a minimalisztikus formatervezésnek. Az úgynevezett slim perem a maga csupán 18 mm vastagságával teljes mértékben a falba süllyesztésnél fejti ki lehetőségeit. Tökéletesen belesimul és lehetővé teszi az egyöntetű egész létrejöttét zavaró átmenetek nélkül, ami harmonikusan kapcsolódhat az egész fürdőszoba stílusához. A kád falazása lehetővé teszi a felhasználónak az anyagválasztást és a művészi elképzelések megvalósítását, valamint hasznos előnyöket is jelent a peremek körüli tároló helyek formájában.

picture

Walk-In Double Wall zuhanykabin

A Walk-In luxus zuhanykabin sorozat új típusú zuhanykabinnal egészült ki, amelyet a vásárló négy termékből rak össze. A Walk-In Double zuhanykabin két szilárd üvegfalból áll, amelynek 8 mm a vastagsága. A szilárd üvegfalak 60–160 cm szélességben választhatók. A fémmerevítő (un. W SET) segítségével meghatározzák a zuhanytér szélességét és a bejárat szélességét (110 cm-ig), amelyek biztosítják a zuhanykabin stabilitását. Az univerzális merevítőt szükség szerint lehet rövidíteni. A modelleket fényes és fekete változatban is kínáljuk.

picture

Mosdók és Balance fürdőszobabútor

Michal Roszkowski formatervező terméksorozata lehetővé teszi saját bútorkészlet összeállítását egyedi igény szerint. Ezzel egyrészt azoknak kedvez, akik a rejtett rakodóterületeket szeretik, és előnyben részesítik az ügyesen megoldott fiókos szekrényre szerelt mosdót, másrészt azoknak is, akik az olyan nyílt tárolóhelyeket részestik előnyben, amelyek leginkább a mosdó, mosdópultra való ráépítésével keletkeznek. Mindkét típusú mosdó ellenálló kerámiából készült, és így ideális módon egyesíti az évszázadok során vizsgált hagyományos anyagot és az időtálló kivitelezést. A falra helyezhető szekrények dizájnelemei a látványosan kivájt felületek az elülső oldalon, amelyek egyúttal fogantyúként is szolgálnak.

picture

Flat csaptelepek

A Flat csaptelepek formája vizuálisan megtestesíti az egyenes felületek és finoman kivágott formák tökéletes kombinációját. Azok visszafogott, mintegy áramló vonalai összhangban állnak a víz áramlásával és a Flat csaptelepek csapjának minden megengedése élményt jelent a szem számára. A Flat csaptelepek nemcsak a kialakításuk miatt váltak népszerűvé, hanem az átfogó – minden igényt kielégíteni képes – kínálatuknak köszönhetően is, amely kilenc típust foglal magában. A jó minőségű kerámiabetét biztosítja a finom kezelést a vízhőmérséklet és a vízsugár szabályozásának lehetőségével, ezen kívül az Easy Clean jelentősen leegyszerűsíti a csaptelep vízfeltöltő falikarjának szűrőjében lerakódott vízkő eltávolítását.

picture

Uni Slim kerámia mosdókagylók

Az új Uni Slim mosdókagyló a modern mosdók összes előnyét megtestesíti. A jelenlegi tervezési trendeket követi, mosdópultra helyezve maximális szabadságot nyújt a tulajdonosnak a fürdőszoba végleges tervezésében, míg a vékony falú kialakítás finom szépséget kölcsönöz a mosdónak a hagyományos kerámia anyag jó tulajdonságaival kombinálva. Az Uni Slim mosdókagyló négy változatban kapható, ezek mindegyike követi a klasszikus, időtlen szépség szabályait. A 40 cm átmérőjű, kerek formának lehet modern, lapos alja (Uni Slim), vagy öblös tál formája (Uni B Slim). Bevált mérete és mélysége lehetővé teszi akár két mosdó elhelyezését a mosdópulton, ha nagyobb a család. Az Uni S Slim mosdó formáját a négyszög ihlette, de éles szélei lekerekítettek. Az Uni R Slim mosdók téglalap formája kényelmes szélességet kínál, ívelt alakja pedig benntartja az összes vizet, hogy a fürdőszoba száraz maradjon.

picture

10° Free csaptelep

Kryštof Nosál formatervezése, a 10°, a RAVAK termékcsalád egyik mérföldköve. Több nemzetközi díjat begyűjtött az innovatív megoldásért, és teljes fürdőszoba koncepcióvá nőtte ki magát. A vevők között nagyon népszerű ez a csaptelep, ennek köszönhetően elkészítettük új verzióját. Most a 10° sorozat olyan csaptelepet tartalmaz, amelynek a karján egy jogvédett elem található, a 10° Free minimalista változatáról pedig hiányzik ez a nyomat. Mindkettőnél közös az enyhe 10°-os dőlés a kéz irányában.

picture

Puri csaptelep

A minimalista stílusú csaptelep illik minden modern belső térbe. Formavilága meghatározó eleme a henger alakú körprofilja, amely jól illeszkedik a többi fürdőszobai berendezéshez: mosdópult, mosdó. Az egységes termékcsalád részeként, amely magában foglalja a fürdőszobai csapok leggyakrabban használt típusait (kétféle mosdócsaptelep, termo zuhanycsaptelep és kádcsaptelep), a RAVAK a kádcsaptelepet egyedülálló műszaki megoldással látta el. Belsejében speciális forgó rész helyezkedik el, amellyel váltható a kád/zuhany használata, a gyártó ezzel megszüntette a csaptelep testén található zuhanyváltót. Így a csaptelep minden funkciója szabályozható a kar jobbra vagy balra mozgatásával, úgy a hőmérséklet, mint a használat módja tekintetében: jobbra (zuhany), balra (kád).

picture

Új téma a fürdőszobában - használjon fekete hangsúlyokat

Ahol a fehér az elvárt, ott a fekete lesz feltűnő. Az új zuhanykabinok és a fekete paravánok és ülések mélységet és vonzerőt kölcsönöznek a fürdőszobának, mivel a fekete az elegancia királynője, nemcsak a ruhatár, hanem bármilyen modern belső alapja. A fürdőszobai felszereléseken visszafogottan alkalmazott fekete díszítés ezért időtlen és könnyen kombinálható. A RAVAK újabban Walk-In (Wall, Corner, Free) zuhanyfülkéket kínál, fekete oldalprofilokkal, támaszokkal és háttámlákkal, ragyogóan kiemelve ezzel a hatalmas biztonsági üvegek nagy felületeinek tiszta szépségét. A Pivot zuhanykabinoknál a fekete szín a karcsú fémkereten, a fogantyúkon és a csuklópántokon jelenik meg, amelyek tokjában gyakorlatilag elpusztíthatatlan rozsdamentes acél csap forog. Ez lehetővé teszi a zuhanysarok zökkenőmentes nyitását. A zuhanysarok ugyanarra a hullámhosszra hangolja az OVO P vagy az OVO B terméksor lecsukható ülését is, fekete fémkerettel kombinálva az átlátszó, tejfehér vagy narancssárga ülőfelületet.

picture

Zuhanysarok és Blix Slim ajtó

A vevők körében az egyik legsikeresebb RAVAK zuhanykabin vizuálisan megújult. Az új vékonyított keret friss lendületet és energiát ad a Blix Slim zuhanysaroknak, megőrzi azonban kedvenc tulajdonságait, mint például a csendes futórendszert, amely megakadályozza a csúszó alkatrészek egymásba akadását és szorulását, vagy akár az ajtó praktikus nyitómechanizmusát, amellyel lenyitható az ajtóelem a nehezen elérhető helyek tökéletes tisztításához. A Blix Slim zuhanykabint negyedkörív vagy sarok kialakításával gyártjuk, zuhanyajtóként pedig falfülkéhez is megfelelő.

picture

Szabadon álló SOLO kád és mosdó

„Solo a tiszta formákért” – ez a mondat lehetne a Kryštof Nosál által tervezett új fürdőkád szlogenje, amelyben az alkotó innovatív módon ötvözte a két legegyszerűbb formát - a négyszögletes alapot, ami a fürdőkádnak vizuális stabilitást kölcsönöz, és a kellemes, megnyugtató érzést keltő ovális felső részt. Minimalista megjelenésével az akril anyagú SOLO fürdőkád a fürdőszoba hangsúlyos eleme lesz, és nem csak térbeli függetlensége miatt. Az öntött márványból készült SOLO mosdó stílusában harmonizál vele. A fürdőkád alkalmas két személy közös fürdőzésére is, a lefolyó nyílás központi elhelyezésének és a mindkét oldalon szimmetrikusan, enyhe dőléssel kialakított oldalfalaknak köszönhetően.

picture

Univerzális szekrény pultra szerelhető mosdók alá

Formatervezett szaniter, nagyvonalú rakodótérrel. A pultra szerelhető mosdó a modern fürdőszobák abszolút trendje. Rengeteg rakodóhely kínálkozik körülötte, a csaptelep pedig az egyéni igényeknek megfelelően helyezhető el. De hová rakjuk a fürdőszobában egyre szaporodó apróságokat? A szekrénybe. A pultra helyezhető mosdó alá készült új univerzális SUD szekrény nagy, automatikusan záródó fiókkal rendelkezik, és bár a fehér lakkozott változat mellett sikeresen utánozza a dió-, a tölgy- vagy a szaténfát, mégis nagyon vízálló. A mélyen impregnált anyagból készült korpusznak köszönhetően kívül teljesen vízálló, felülete ráadásul át nem eresztő fóliából készült bevonatot kapott. A szekrény formavilága első pillantásra szokatlan: nem csak elülső oldalán, hanem a falnál is lekerekítettek sarkai, és az elegáns alumínium fogantyú is vonzza a tekintetet.