Google+ Youtube Instagram

Termékek

Hírek

picture

Natural mosdók

A modern köntösbe bújtatott öntött műmárvány mosdók beleillenek minden olyan fürdőszobába, ahol a különböző tárgyak praktikus és ízléses egységet alkotnak. A Natural Duo duplamosdóval pedig új értelmet kap a közös kézmosás fogalma. A Natural mosdó mosdópultra helyezhető vagy közvetlenül falra szerelhető. Öblösebb kialakításának köszönhetően a víz ott marad, ahol maradnia kell.

picture

Chrome és Classic fürdőszobabútorok

A legkedveltebb Chrome és Classic koncepció fürdőszobabútorai új, kétfiókos változattal bővülnek. Ezáltal a mosdó alatti tér praktikusan kettéosztható, így minden apróságnak megvan a maga helye. Ebből kifolyólag egy fürdőszoba koncepción belül kétféle mosdó alatti szekrény közül választhatunk, az egyfiókos a magasabb tárgyak, valamint a kétfiókos, az apróságok tárolására alkalmas.

picture

Blix zuhanykabinok új típusú ajtókkal

Befelé nyíló csuklóajtó

A befelé nyíló harmonikarendszeren alapuló nyitásmódjának köszönhetően nem vesz el felesleges teret, nagyobb a belépő nyílása és a víz is befelé folyik el, ezáltal a fürdőszobája sem fog elázni.

Háromrészes tolóajtó

A Blix új háromrészes tolóajtaja kiszélesíti az amúgyis terjedelmes termékcsalád kínálatát.

picture

Rosa mosdó és mosdó alatti szekrény új kialakításban

A Rosa mosdók az azonos megnevezésű kád stílusos válaszaként mutatkoznak be. A kádakéhoz hasonlóan aszimmetrikus, és az utolsó részletig átgondolt kialakításuk megkönnyíti a mindennapi használatot. Ezévi újdonság a külső vonalak frissítése volt, amit a szerző az aktuális trenddel összevetve egyszerűsített.


picture

Fürdőszoba Red Dot díjjal

A legnagyobb elismeréssel járó nemzetközi formatervezési díj, a Red Dot Award idén a RAVAK márkát illeti. Fürdőszoba kategóriában egyetlen gyártóról van szó, akinek a zsűri a díjat odaítélte. A Red Dot díjat a RAVAK nyerte, Kryštof Nosál designer új, 10° koncepciójáért, melynek alapja az egyes elemek 10°-kal való elforgatása a felhasználó irányába.

picture

10° koncepció

A legjobb dolgok a legegyszerűbbek. A koncepció megálmodója, Kryštof Nosál designer azt az egyszerű ötletet vette alapul a koncepció kidolgozásánál, hogy minden terméket elforgat, ill megdönt 10°-kal. A fürdőkádat, mosdót, csaptelepet is elforgatta-megdöntötte úgy, hogy egy nagyon jó benyomást keltő megoldást kaptunk hasznos gyakorlati tartalommal.

picture

Freedom R szabadon álló kád

A minimál fürdő egyszerű és pragmatikus stílusa köszön vissza benne, egyenes vonalak felesleges díszítés nélkül. Annak ellenére, hogy érzelmi törékenysége és finomsága természetesen uralja a teret, a design érvényesülni hagy egyéb berendezéseket is.

picture

Virtuális séta bemutatótermünkben

Tegyen egy virtuális sétát megújult bemutatótermünkben! Kínálatunk szinte minden eleme megtekinthető a séta során, de természetesen várjuk személyesen is székhelyünkön!