Google+ Youtube Instagram

Termékek

Hírek

picture

City kád

Elegáns, tágas, nem hivalkodó. A RAVAK egy új, kényelmes városi stílusú káddal érkezik. A City akrilkád mérete 180 x 80 cm, ezáltal kényelmes teret biztosít a mindennapi pihenéshez. Visszafogottságával tökéletesen passzol minden modern enteriőrbe és decens kialakítása sosem fog elöregedni.

picture

Natural mosdók

A modern köntösbe bújtatott öntött műmárvány mosdók beleillenek minden olyan fürdőszobába, ahol a különböző tárgyak praktikus és ízléses egységet alkotnak. A Natural Duo duplamosdóval pedig új értelmet kap a közös kézmosás fogalma. A Natural mosdó mosdópultra helyezhető vagy közvetlenül falra szerelhető. Öblösebb kialakításának köszönhetően a víz ott marad, ahol maradnia kell.

picture

Chrome és Classic fürdőszobabútorok

A legkedveltebb Chrome és Classic koncepció fürdőszobabútorai új, kétfiókos változattal bővülnek. Ezáltal a mosdó alatti tér praktikusan kettéosztható, így minden apróságnak megvan a maga helye. Ebből kifolyólag egy fürdőszoba koncepción belül kétféle mosdó alatti szekrény közül választhatunk, az egyfiókos a magasabb tárgyak, valamint a kétfiókos, az apróságok tárolására alkalmas.

picture

Blix zuhanykabinok új típusú ajtókkal

Befelé nyíló csuklóajtó

A befelé nyíló harmonikarendszeren alapuló nyitásmódjának köszönhetően nem vesz el felesleges teret, nagyobb a belépő nyílása és a víz is befelé folyik el, ezáltal a fürdőszobája sem fog elázni.

Háromrészes tolóajtó

A Blix új háromrészes tolóajtaja kiszélesíti az amúgyis terjedelmes termékcsalád kínálatát.

picture

Rosa mosdó és mosdó alatti szekrény új kialakításban

A Rosa mosdók az azonos megnevezésű kád stílusos válaszaként mutatkoznak be. A kádakéhoz hasonlóan aszimmetrikus, és az utolsó részletig átgondolt kialakításuk megkönnyíti a mindennapi használatot. Ezévi újdonság a külső vonalak frissítése volt, amit a szerző az aktuális trenddel összevetve egyszerűsített.


picture

Fürdőszoba Red Dot díjjal

A legnagyobb elismeréssel járó nemzetközi formatervezési díj, a Red Dot Award idén a RAVAK márkát illeti. Fürdőszoba kategóriában egyetlen gyártóról van szó, akinek a zsűri a díjat odaítélte. A Red Dot díjat a RAVAK nyerte, Kryštof Nosál designer új, 10° koncepciójáért, melynek alapja az egyes elemek 10°-kal való elforgatása a felhasználó irányába.

picture

10° koncepció

A legjobb dolgok a legegyszerűbbek. A koncepció megálmodója, Kryštof Nosál designer azt az egyszerű ötletet vette alapul a koncepció kidolgozásánál, hogy minden terméket elforgat, ill megdönt 10°-kal. A fürdőkádat, mosdót, csaptelepet is elforgatta-megdöntötte úgy, hogy egy nagyon jó benyomást keltő megoldást kaptunk hasznos gyakorlati tartalommal.

picture

Freedom R szabadon álló kád

A minimál fürdő egyszerű és pragmatikus stílusa köszön vissza benne, egyenes vonalak felesleges díszítés nélkül. Annak ellenére, hogy érzelmi törékenysége és finomsága természetesen uralja a teret, a design érvényesülni hagy egyéb berendezéseket is.

picture

Blix zuhanykabin Sabina mély ülőkés zuhanytálcával

Az ideális idősek zuhanyozására, gyerekek fürdésére és zuhanyozására, ruhaáztatásra, vagy a pihentető lábfürdőre. A kedvenc csúszóajtós zuhanyzó együtt a mély ülőkés zuhanytáclával tálca biztonságos és kényelmes lehetőséget teremt mindenütt, ahol nincs hely a klasszikus fürdőkádnak.

picture

Pivot zuhanykabinok és -ajtók új krómhatású kivitelben

Egyszerű, elpusztíthatatlan ajtónyitó rendszer a vásárlók kedvenc színű kereteivel. Az innovatív Pivot zuhanykabin és –ajtó az egyik legsikeresebb a RAVAK kínálatában.

picture

Lehajtható ülések nem csak a fürdőszobában

Mindenütt hasznosak, ahol egy szék kell. Felhajtva mindössze 10 cm-t foglal, robosztus, nagy teherbírású és bármikor kész helyre is felszerelhető. Amellett, hogy bizonyos modellek a fürdőszobában egy koncepció részét képezik (Ovo Chrome ülőkék és zuhanykabinok – Chrome koncepció részei), lakásbelsőkbe, előszobákba, erkélyekre, liftekbe és egyéb helyiségekbe is passzol, biztosan elfér és máris biztonságosan ülünk.

picture

Classic minikád

Kád, nagy belső térrel fürdésre és lapos alja, meredek falai miatt tökéletesen alkalmas zuhanyozásra is. Mindez egy hosszal, mely mindössze 120 cm. Szereljük fel kádparavánnal és és azonnal tökéletesen szigetelt teret kapunk kényelmesen nagy zuhanyzóval.

picture

Állítható zuhanyoszlop

A zuhanyoszlopot állítható esőztető fejjel és kézi zuhannyal használhatjuk a napi kényelmes pihentető zuhanyozáshoz és egy gyors tusoláshoz is. Fő előnyei közé tartozik, hogy a fejzuhany magasságát bármikor állíthatjuk, kész fürdőben is felszerelhető, és kivételesen jó teljesítményű az egy kézzel kezelhető kézi zuhany. Zuhanyozás közben soha nem állítódik el, nem fog benne csalódni!

picture

Evolution fürdőszobabútorok

Az egyik legnépszerűbb Evolution fürdőszobabútor-család most zárt és nyitott magas faliszekrénnyel bővül, mely megjelenésével kiegészíti az egész koncepció szépségét, miközben növeli az értékét.

picture

Kiegészítők innovációja a Chrome zuhanykabinokban

A Chrome fürdőszobai koncepció még kidolgozottabbá vált! Az újonnan gondosan megtervezett és kifejlesztett kiegészítők különösen a zuhanykabinokban hasznosak!

picture

Virtuális séta bemutatótermünkben

Tegyen egy virtuális sétát megújult bemutatótermünkben! Kínálatunk szinte minden eleme megtekinthető a séta során, de természetesen várjuk személyesen is székhelyünkön!

picture

Chrome koncepció

Ismerje meg a legszélesebb fürdőszoba koncepciót a piacon. Harmonikusan összehangolt és átgondolt minden részletében. Tartalmaz kádakat, kádparavánokat, különféle zuhanykabinokat, zuhanytálcákat, zuhanyfolyókákat, mosdókat, fürdőszoba bútorokat és különféle csaptelepeket, valamint kiegészítőket.