Youtube Instagram

Termékek

Hírek

picture

Fekete Freedom W kád

Ahol elvárt a fehér fürdőszoba, ott a fekete különlegesség. A Freedom W kád közkedvelt a vevőink körében, ezért bemutatjuk Önnek a fekete-fehér színváltozatot, amely karaktert ad a fürdőszobájának, ugyanakkor könnyen kombinálható a többi berendezéssel. A Freedom W kád kialakítása ötvözi a térben álló kádak és a klasszikus kádak előnyeit. Finom szépsége és ívelt alakja relaxációra hívják Önt, míg a falnál lévő szélesebb szegély lehetővé teszi, hogy mindent kéznél legyen, amire szüksége van ahhoz, hogy jól érezze magát fürdés közben.


picture

CSR Magyarországon: a vállalatok nagy része vállal önkéntességet, és a munkavállalók is szeretik

A Svéd Kereskedelmi Kamara szervezésében június 28-a és július 4-e között tartják az első magyar CSR Tudatossági Hetet. A rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet a céges társadalmi felelősségvállalás fontosságára, és hogy a vállalatok megoszthassák CSR-kampányaik tapasztalatait, és inspirálják egymást a társadalmilag tudatos működésre. A vállalati társadalmi felelősségvállalás, azaz a CSR világszerte egyre inkább központi eleme a gazdaságnak. Magyarországon a vállalatok nagy része végez valamilyen CSR-tevékenységet, mégis sok vállalat ambivalensen áll a témához: egyfajta „kötelező körként” jótékonykodnak, de nem igazán látják át, milyen pozitív hatása lehet akár pénzügyi és HR-szempontból is a CSR-kampányoknak. „Emiatt Magyarországon a valós jelentőségéhez képest kevesebb szó esik a nyilvánosságban a CSR-ről, és mi ezen változtatni szeretnénk”, mondja Thomas Straumits, a Magyarországi Svéd Kereskedelmi Kamara elnöke.

picture

Supernova zuhanykabinok és -ajtók

A RAVAK a legnagyobb számban eladott Supernova zuhanykabinok innovációjának megtestesítője. A legtartósabb RAVAK zuhanysarok frissített dizájnnal és trendi fekete kerettel rendelkezik. A Supernova az abszolút megbízható ajtómozgató rendszerével, stabil keretével és a kombinációk kivételes választékával szerzett nagy népszerűséget. A termékcsalád lehetővé teszi a méretek széles skálájából, a betétlemezek kialakításából, a keretek felületkezelésének kivitelezéséből és néhány típusú ajtómozgatási rendszerből (toló, összecsukható, forgatható) való választás lehetőségét.

picture

Ypsilon szabadon álló kád

A RAVAK új szabadon álló kádjának elnevezése onnan ered, melynek enyhén hajlított pereme az említett betű alakját idézi. A tervező, Kryštof Nosál, a kádat a "soft geometry" kifejezéssel jellemezte. A szabályosságot és szigorú szimmetriát a belső körvonalakat könnyed, már-már romantikus jellegű dizájn enyhíti. A kád egyszerű alakja megfelel a jelenkori modern dizájn követelményeinek, és egyben a kényelem új dimenzióját kínálja. A RAVAK új kádjának szélei enyhén oldalra szélesednek, ami lehetővé teszi a karok kényelmes pihentetését, a mellkas kinyújtását, valamint a nyak és a fej ellazítását. Az Ypsilon kádban vett kellemes forró fürdő a test soha nem látott ellazítását kínálja.

picture

Veda kerámia kézmosó

Minden egyes toalett helyiség megérdemli, hogy teret kapjon a kézmosáshoz. A Veda kerámia kézmosó a maga méreteivel alkalmazkodik a kisméretű helyiségekhez is, valamint - köszönhetően a csaptelep furat bal vagy jobb oldalon való elhelyezkedésének - sarokba is elhelyezhető. A kerámia anyag hosszútávú élettartamot biztosít. A kézmosóhoz minimalista formatervezésű alsó szekrény is választható, a szükséges toalett eszközök tárolásához.

picture

Mosdók és Comfort fürdőszobabútor

Michal Roszkowski formatervező Comfort fürdőszobabútora egyesíti a kerámiamosdók páratlan minőségét a tároló szekrények modern vonalaival. A sorozat ugyanakkor teljes mértékben lehetővé teszi egy konkrét fürdőszoba egyedi igényeinek teljesítését azzal, hogy magába foglalja úgy a szekrényeket süllyesztett mosdóval, mint a különböző mosdópult szélességű szekrényeket ráépíthető szoliter mosdóval. Az összeállítást magas, pántozott ajtajú, hatfiókos szekrény egészíti ki két méretben. A sorozat összekötő eleme a félig süllyesztett fogantyú, amelynek megoldása egyedülálló a piacon.

picture

Slim kádak

A RAVAK kádak legközkedveltebb modelljei nemcsak kialakításukkal, de az új, vékony peremükkel is megfelelnek a minimalisztikus formatervezésnek. Az úgynevezett slim perem a maga csupán 18 mm vastagságával teljes mértékben a falba süllyesztésnél fejti ki lehetőségeit. Tökéletesen belesimul és lehetővé teszi az egyöntetű egész létrejöttét zavaró átmenetek nélkül, ami harmonikusan kapcsolódhat az egész fürdőszoba stílusához. A kád falazása lehetővé teszi a felhasználónak az anyagválasztást és a művészi elképzelések megvalósítását, valamint hasznos előnyöket is jelent a peremek körüli tároló helyek formájában.

picture

Walk-In Double Wall zuhanykabin

A Walk-In luxus zuhanykabin sorozat új típusú zuhanykabinnal egészült ki, amelyet a vásárló négy termékből rak össze. A Walk-In Double zuhanykabin két szilárd üvegfalból áll, amelynek 8 mm a vastagsága. A szilárd üvegfalak 60–160 cm szélességben választhatók. A fémmerevítő (un. W SET) segítségével meghatározzák a zuhanytér szélességét és a bejárat szélességét (110 cm-ig), amelyek biztosítják a zuhanykabin stabilitását. Az univerzális merevítőt szükség szerint lehet rövidíteni. A modelleket fényes és fekete változatban is kínáljuk.

picture

Mosdók és Balance fürdőszobabútor

Michal Roszkowski formatervező terméksorozata lehetővé teszi saját bútorkészlet összeállítását egyedi igény szerint. Ezzel egyrészt azoknak kedvez, akik a rejtett rakodóterületeket szeretik, és előnyben részesítik az ügyesen megoldott fiókos szekrényre szerelt mosdót, másrészt azoknak is, akik az olyan nyílt tárolóhelyeket részestik előnyben, amelyek leginkább a mosdó, mosdópultra való ráépítésével keletkeznek. Mindkét típusú mosdó ellenálló kerámiából készült, és így ideális módon egyesíti az évszázadok során vizsgált hagyományos anyagot és az időtálló kivitelezést. A falra helyezhető szekrények dizájnelemei a látványosan kivájt felületek az elülső oldalon, amelyek egyúttal fogantyúként is szolgálnak.

picture

Flat csaptelepek

A Flat csaptelepek formája vizuálisan megtestesíti az egyenes felületek és finoman kivágott formák tökéletes kombinációját. Azok visszafogott, mintegy áramló vonalai összhangban állnak a víz áramlásával és a Flat csaptelepek csapjának minden megengedése élményt jelent a szem számára. A Flat csaptelepek nemcsak a kialakításuk miatt váltak népszerűvé, hanem az átfogó – minden igényt kielégíteni képes – kínálatuknak köszönhetően is, amely kilenc típust foglal magában. A jó minőségű kerámiabetét biztosítja a finom kezelést a vízhőmérséklet és a vízsugár szabályozásának lehetőségével, ezen kívül az Easy Clean jelentősen leegyszerűsíti a csaptelep vízfeltöltő falikarjának szűrőjében lerakódott vízkő eltávolítását.

picture

Uni Slim kerámia mosdókagylók

Az új Uni Slim mosdókagyló a modern mosdók összes előnyét megtestesíti. A jelenlegi tervezési trendeket követi, mosdópultra helyezve maximális szabadságot nyújt a tulajdonosnak a fürdőszoba végleges tervezésében, míg a vékony falú kialakítás finom szépséget kölcsönöz a mosdónak a hagyományos kerámia anyag jó tulajdonságaival kombinálva. Az Uni Slim mosdókagyló négy változatban kapható, ezek mindegyike követi a klasszikus, időtlen szépség szabályait. A 40 cm átmérőjű, kerek formának lehet modern, lapos alja (Uni Slim), vagy öblös tál formája (Uni B Slim). Bevált mérete és mélysége lehetővé teszi akár két mosdó elhelyezését a mosdópulton, ha nagyobb a család. Az Uni S Slim mosdó formáját a négyszög ihlette, de éles szélei lekerekítettek. Az Uni R Slim mosdók téglalap formája kényelmes szélességet kínál, ívelt alakja pedig benntartja az összes vizet, hogy a fürdőszoba száraz maradjon.

picture

10° Free csaptelep

Kryštof Nosál formatervezése, a 10°, a RAVAK termékcsalád egyik mérföldköve. Több nemzetközi díjat begyűjtött az innovatív megoldásért, és teljes fürdőszoba koncepcióvá nőtte ki magát. A vevők között nagyon népszerű ez a csaptelep, ennek köszönhetően elkészítettük új verzióját. Most a 10° sorozat olyan csaptelepet tartalmaz, amelynek a karján egy jogvédett elem található, a 10° Free minimalista változatáról pedig hiányzik ez a nyomat. Mindkettőnél közös az enyhe 10°-os dőlés a kéz irányában.

picture

Puri csaptelep

A minimalista stílusú csaptelep illik minden modern belső térbe. Formavilága meghatározó eleme a henger alakú körprofilja, amely jól illeszkedik a többi fürdőszobai berendezéshez: mosdópult, mosdó. Az egységes termékcsalád részeként, amely magában foglalja a fürdőszobai csapok leggyakrabban használt típusait (kétféle mosdócsaptelep, termo zuhanycsaptelep és kádcsaptelep), a RAVAK a kádcsaptelepet egyedülálló műszaki megoldással látta el. Belsejében speciális forgó rész helyezkedik el, amellyel váltható a kád/zuhany használata, a gyártó ezzel megszüntette a csaptelep testén található zuhanyváltót. Így a csaptelep minden funkciója szabályozható a kar jobbra vagy balra mozgatásával, úgy a hőmérséklet, mint a használat módja tekintetében: jobbra (zuhany), balra (kád).

picture

Új téma a fürdőszobában - használjon fekete hangsúlyokat

Ahol a fehér az elvárt, ott a fekete lesz feltűnő. Az új zuhanykabinok és a fekete paravánok és ülések mélységet és vonzerőt kölcsönöznek a fürdőszobának, mivel a fekete az elegancia királynője, nemcsak a ruhatár, hanem bármilyen modern belső alapja. A fürdőszobai felszereléseken visszafogottan alkalmazott fekete díszítés ezért időtlen és könnyen kombinálható. A RAVAK újabban Walk-In (Wall, Corner, Free) zuhanyfülkéket kínál, fekete oldalprofilokkal, támaszokkal és háttámlákkal, ragyogóan kiemelve ezzel a hatalmas biztonsági üvegek nagy felületeinek tiszta szépségét. A Pivot zuhanykabinoknál a fekete szín a karcsú fémkereten, a fogantyúkon és a csuklópántokon jelenik meg, amelyek tokjában gyakorlatilag elpusztíthatatlan rozsdamentes acél csap forog. Ez lehetővé teszi a zuhanysarok zökkenőmentes nyitását. A zuhanysarok ugyanarra a hullámhosszra hangolja az OVO P vagy az OVO B terméksor lecsukható ülését is, fekete fémkerettel kombinálva az átlátszó, tejfehér vagy narancssárga ülőfelületet.

picture

Zuhanysarok és Blix Slim ajtó

A vevők körében az egyik legsikeresebb RAVAK zuhanykabin vizuálisan megújult. Az új vékonyított keret friss lendületet és energiát ad a Blix Slim zuhanysaroknak, megőrzi azonban kedvenc tulajdonságait, mint például a csendes futórendszert, amely megakadályozza a csúszó alkatrészek egymásba akadását és szorulását, vagy akár az ajtó praktikus nyitómechanizmusát, amellyel lenyitható az ajtóelem a nehezen elérhető helyek tökéletes tisztításához. A Blix Slim zuhanykabint negyedkörív vagy sarok kialakításával gyártjuk, zuhanyajtóként pedig falfülkéhez is megfelelő.

picture

Szabadon álló SOLO kád és mosdó

„Solo a tiszta formákért” – ez a mondat lehetne a Kryštof Nosál által tervezett új fürdőkád szlogenje, amelyben az alkotó innovatív módon ötvözte a két legegyszerűbb formát - a négyszögletes alapot, ami a fürdőkádnak vizuális stabilitást kölcsönöz, és a kellemes, megnyugtató érzést keltő ovális felső részt. Minimalista megjelenésével az akril anyagú SOLO fürdőkád a fürdőszoba hangsúlyos eleme lesz, és nem csak térbeli függetlensége miatt. Az öntött márványból készült SOLO mosdó stílusában harmonizál vele. A fürdőkád alkalmas két személy közös fürdőzésére is, a lefolyó nyílás központi elhelyezésének és a mindkét oldalon szimmetrikusan, enyhe dőléssel kialakított oldalfalaknak köszönhetően.

picture

Univerzális szekrény pultra szerelhető mosdók alá

Formatervezett szaniter, nagyvonalú rakodótérrel. A pultra szerelhető mosdó a modern fürdőszobák abszolút trendje. Rengeteg rakodóhely kínálkozik körülötte, a csaptelep pedig az egyéni igényeknek megfelelően helyezhető el. De hová rakjuk a fürdőszobában egyre szaporodó apróságokat? A szekrénybe. A pultra helyezhető mosdó alá készült új univerzális SUD szekrény nagy, automatikusan záródó fiókkal rendelkezik, és bár a fehér lakkozott változat mellett sikeresen utánozza a dió-, a tölgy- vagy a szaténfát, mégis nagyon vízálló. A mélyen impregnált anyagból készült korpusznak köszönhetően kívül teljesen vízálló, felülete ráadásul át nem eresztő fóliából készült bevonatot kapott. A szekrény formavilága első pillantásra szokatlan: nem csak elülső oldalán, hanem a falnál is lekerekítettek sarkai, és az elegáns alumínium fogantyú is vonzza a tekintetet.

picture

Classic RimOff WC

Olyan technológiával került kialakításra, amely a WC-kagylót valóban tisztán tartja, tervezése a Classic koncepcióval ideális összhangot alkot. A Classic RimOff WC-ről teljesen hiányzik az öblítő perem, kiküszöbölve ezzel a szennyeződések lerakódásának lehetőségét. Ha nincs öblítő perem a WC-csészén belül, nincsenek hozzáférés nélküli rejtekhelyek, a WC-csésze tökéletesen sima, átlátható, a szennyeződés pedig nem tud hová lerakódni. A toalett speciális kialakítása lehetővé teszi az alaposöblítést egyszerű vízsugárral, utólagos tisztítás nem szükséges. A WC Classic RimOff dizájn az azonos nevű, számos kádat, mosdókagylót, csaptelepet és fürdőszobabútort felsorakoztató koncepcióhoz illeszkedik. Így a WC-vel közös fürdőszobát is formailag harmonikusan tudja felszerelni. A WC Classic egyik hasznos érdekessége a könnyű telepíthetőség, úgynevezett „click” rendszerrel. A WC kagylót elég rákattintani a falon elhelyezett csapokra, azok biztonságosan rögzítik, és csak meg kell húzni, közben pedig nem szükséges megtartani a nehéz, masszív kerámia darabot.

picture

Pultra helyezett, vékonyfalú mosdók

A pultra helyezett mosdó a modern fürdőszobatrendet képviseli Számtalan lehetőséget biztosít a mosdó alatti pult kialakítására, hogy hová kerüljön rajta a mosdó, hová telepíthető a csaptelep. Ráadásul, a vékonyfalú kerámiából készült mosdó ellenállhatatlan vizuális könnyedséget sugároz. A vékonyfalú mosdókat különböző formai kialakításban kínáljuk, legyen az akár klasszikus kör az Uni mosdókagyló esetében, vagy a Ceramic O mosdó ovális formája, vagy egy lekerekített élű téglalap, amely a Ceramic R mosdó.