Youtube Instagram

Termékek

Hírek

picture

Uni Slim kerámia mosdókagylók

Az új Uni Slim mosdókagyló a modern mosdók összes előnyét megtestesíti. A jelenlegi tervezési trendeket követi, mosdópultra helyezve maximális szabadságot nyújt a tulajdonosnak a fürdőszoba végleges tervezésében, míg a vékony falú kialakítás finom szépséget kölcsönöz a mosdónak a hagyományos kerámia anyag jó tulajdonságaival kombinálva. Az Uni Slim mosdókagyló négy változatban kapható, ezek mindegyike követi a klasszikus, időtlen szépség szabályait. A 40 cm átmérőjű, kerek formának lehet modern, lapos alja (Uni Slim), vagy öblös tál formája (Uni B Slim). Bevált mérete és mélysége lehetővé teszi akár két mosdó elhelyezését a mosdópulton, ha nagyobb a család. Az Uni S Slim mosdó formáját a négyszög ihlette, de éles szélei lekerekítettek. Az Uni R Slim mosdók téglalap formája kényelmes szélességet kínál, ívelt alakja pedig benntartja az összes vizet, hogy a fürdőszoba száraz maradjon.

picture

10° Free csaptelep

Kryštof Nosál formatervezése, a 10°, a RAVAK termékcsalád egyik mérföldköve. Több nemzetközi díjat begyűjtött az innovatív megoldásért, és teljes fürdőszoba koncepcióvá nőtte ki magát. A vevők között nagyon népszerű ez a csaptelep, ennek köszönhetően elkészítettük új verzióját. Most a 10° sorozat olyan csaptelepet tartalmaz, amelynek a karján egy jogvédett elem található, a 10° Free minimalista változatáról pedig hiányzik ez a nyomat. Mindkettőnél közös az enyhe 10°-os dőlés a kéz irányában.

picture

Puri csaptelep

A minimalista stílusú csaptelep illik minden modern belső térbe. Formavilága meghatározó eleme a henger alakú körprofilja, amely jól illeszkedik a többi fürdőszobai berendezéshez: mosdópult, mosdó. Az egységes termékcsalád részeként, amely magában foglalja a fürdőszobai csapok leggyakrabban használt típusait (kétféle mosdócsaptelep, termo zuhanycsaptelep és kádcsaptelep), a RAVAK a kádcsaptelepet egyedülálló műszaki megoldással látta el. Belsejében speciális forgó rész helyezkedik el, amellyel váltható a kád/zuhany használata, a gyártó ezzel megszüntette a csaptelep testén található zuhanyváltót. Így a csaptelep minden funkciója szabályozható a kar jobbra vagy balra mozgatásával, úgy a hőmérséklet, mint a használat módja tekintetében: jobbra (zuhany), balra (kád).

picture

Új téma a fürdőszobában - használjon fekete hangsúlyokat

Ahol a fehér az elvárt, ott a fekete lesz feltűnő. Az új zuhanykabinok és a fekete paravánok és ülések mélységet és vonzerőt kölcsönöznek a fürdőszobának, mivel a fekete az elegancia királynője, nemcsak a ruhatár, hanem bármilyen modern belső alapja. A fürdőszobai felszereléseken visszafogottan alkalmazott fekete díszítés ezért időtlen és könnyen kombinálható. A RAVAK újabban Walk-In (Wall, Corner, Free) zuhanyfülkéket kínál, fekete oldalprofilokkal, támaszokkal és háttámlákkal, ragyogóan kiemelve ezzel a hatalmas biztonsági üvegek nagy felületeinek tiszta szépségét. A Pivot zuhanykabinoknál a fekete szín a karcsú fémkereten, a fogantyúkon és a csuklópántokon jelenik meg, amelyek tokjában gyakorlatilag elpusztíthatatlan rozsdamentes acél csap forog. Ez lehetővé teszi a zuhanysarok zökkenőmentes nyitását. A zuhanysarok ugyanarra a hullámhosszra hangolja az OVO P vagy az OVO B terméksor lecsukható ülését is, fekete fémkerettel kombinálva az átlátszó, tejfehér vagy narancssárga ülőfelületet.

picture

Zuhanysarok és Blix Slim ajtó

A vevők körében az egyik legsikeresebb RAVAK zuhanykabin vizuálisan megújult. Az új vékonyított keret friss lendületet és energiát ad a Blix Slim zuhanysaroknak, megőrzi azonban kedvenc tulajdonságait, mint például a csendes futórendszert, amely megakadályozza a csúszó alkatrészek egymásba akadását és szorulását, vagy akár az ajtó praktikus nyitómechanizmusát, amellyel lenyitható az ajtóelem a nehezen elérhető helyek tökéletes tisztításához. A Blix Slim zuhanykabint negyedkörív vagy sarok kialakításával gyártjuk, zuhanyajtóként pedig falfülkéhez is megfelelő.

picture

Szabadon álló SOLO kád és mosdó

„Solo a tiszta formákért” – ez a mondat lehetne a Kryštof Nosál által tervezett új fürdőkád szlogenje, amelyben az alkotó innovatív módon ötvözte a két legegyszerűbb formát - a négyszögletes alapot, ami a fürdőkádnak vizuális stabilitást kölcsönöz, és a kellemes, megnyugtató érzést keltő ovális felső részt. Minimalista megjelenésével az akril anyagú SOLO fürdőkád a fürdőszoba hangsúlyos eleme lesz, és nem csak térbeli függetlensége miatt. Az öntött márványból készült SOLO mosdó stílusában harmonizál vele. A fürdőkád alkalmas két személy közös fürdőzésére is, a lefolyó nyílás központi elhelyezésének és a mindkét oldalon szimmetrikusan, enyhe dőléssel kialakított oldalfalaknak köszönhetően.

picture

Univerzális szekrény pultra szerelhető mosdók alá

Formatervezett szaniter, nagyvonalú rakodótérrel. A pultra szerelhető mosdó a modern fürdőszobák abszolút trendje. Rengeteg rakodóhely kínálkozik körülötte, a csaptelep pedig az egyéni igényeknek megfelelően helyezhető el. De hová rakjuk a fürdőszobában egyre szaporodó apróságokat? A szekrénybe. A pultra helyezhető mosdó alá készült új univerzális SUD szekrény nagy, automatikusan záródó fiókkal rendelkezik, és bár a fehér lakkozott változat mellett sikeresen utánozza a dió-, a tölgy- vagy a szaténfát, mégis nagyon vízálló. A mélyen impregnált anyagból készült korpusznak köszönhetően kívül teljesen vízálló, felülete ráadásul át nem eresztő fóliából készült bevonatot kapott. A szekrény formavilága első pillantásra szokatlan: nem csak elülső oldalán, hanem a falnál is lekerekítettek sarkai, és az elegáns alumínium fogantyú is vonzza a tekintetet.

picture

Classic RimOff WC

Olyan technológiával került kialakításra, amely a WC-kagylót valóban tisztán tartja, tervezése a Classic koncepcióval ideális összhangot alkot. A Classic RimOff WC-ről teljesen hiányzik az öblítő perem, kiküszöbölve ezzel a szennyeződések lerakódásának lehetőségét. Ha nincs öblítő perem a WC-csészén belül, nincsenek hozzáférés nélküli rejtekhelyek, a WC-csésze tökéletesen sima, átlátható, a szennyeződés pedig nem tud hová lerakódni. A toalett speciális kialakítása lehetővé teszi az alaposöblítést egyszerű vízsugárral, utólagos tisztítás nem szükséges. A WC Classic RimOff dizájn az azonos nevű, számos kádat, mosdókagylót, csaptelepet és fürdőszobabútort felsorakoztató koncepcióhoz illeszkedik. Így a WC-vel közös fürdőszobát is formailag harmonikusan tudja felszerelni. A WC Classic egyik hasznos érdekessége a könnyű telepíthetőség, úgynevezett „click” rendszerrel. A WC kagylót elég rákattintani a falon elhelyezett csapokra, azok biztonságosan rögzítik, és csak meg kell húzni, közben pedig nem szükséges megtartani a nehéz, masszív kerámia darabot.

picture

Pultra helyezett, vékonyfalú mosdók

A pultra helyezett mosdó a modern fürdőszobatrendet képviseli Számtalan lehetőséget biztosít a mosdó alatti pult kialakítására, hogy hová kerüljön rajta a mosdó, hová telepíthető a csaptelep. Ráadásul, a vékonyfalú kerámiából készült mosdó ellenállhatatlan vizuális könnyedséget sugároz. A vékonyfalú mosdókat különböző formai kialakításban kínáljuk, legyen az akár klasszikus kör az Uni mosdókagyló esetében, vagy a Ceramic O mosdó ovális formája, vagy egy lekerekített élű téglalap, amely a Ceramic R mosdó.