Instagram Pinterest Youtube

Fürdőszobabútor, mosdó, wc

Kerámia mosdókagylók Yard

Kézmosás, mint műalkotás

A yard, fordításban „udvar”, egy körülhatárolt helyet jelent, ami a sajátom, ahol rendet szeretnék tartani, és ahol elegendő hely van a játékra is.

Umyvadla Yard

 

Az öt kerámia mosdóból álló Yard kollekciónak is megvannak a maga „udvarai” - a hátsó részében található, alacsonyabbra helyezett tárolóhelyek. Nekik köszönhetően ezek a falra szerelhető mosdók ugyanolyan komfortot nyújtanak, mint a pultra szerelhető mosdók – bőséges rakodóhellyel. Ráadásul természetes módon karizmatikus szanitereszközként is kitűnnek.

Umyvadla Yard

Lebegő kialakítás

A Vrtiška & Žák tervezőpáros egy tökéletesen minimalista mosdót alkotott, amely a pereme alá süllyesztett tárolóhellyel és dizájner rögzítőkonzollal rendelkezik.
A mosdóhoz nincs szükség semmilyen bútorra, a fent említett konzolon helyezkedik el, amely vizuálisan támogatja az egész berendezés könnyed megjelenését.

Umyvadla Yard

Minden kéznél – semmi felesleg szem előtt

A mosdó elegáns teste mögé rejtett tárolóhely bőséges helyet biztosít a napi használatú cikkek tárolására.
A fogkefék, szappanadagolók és más apróságok így könnyen ’megbújnak’, és nem zavarják a fürdőszoba esztétikai összhatását. Az elpakolt holmik ráadásul sosem esnek be a mosdókagylóba.


Umyvadla Yard

Finomhangolt, hogy összhangban legyen

A Yard kollekció harmonikusan ötvözi a kerek és az egyenes formákat.
Ezért a mosdó szinte bármilyen stílusú belső térbe stílusosan beilleszthető, tudván, hogy a Yard darab kiválóan passzol majd a fürdőszoba többi részéhez.


Umyvadla Yard

Válassza ki a formát, a méretet és a színt

Egyenes vagy sarok változatúra van szüksége? Válasszon a különböző formájú és méretű darabok közül!
Ezek ráadásul kombinálhatók a fehér, fekete vagy rozsdamentes acél kivitelű konzollal is. A konzol, a mosdócsaptelep, a szifon és a lefolyó összhangja az elegancia varázsát hozza el fürdőszobájába.