Instagram Pinterest Youtube

Fürdőszobabútor, mosdó, wc

Balance fürdőszobabútorok

Kerámiamosdó és a modern bútor: minden sikeres fürdőszoba két elengedhetetlen része

A Balance termékcsalád lehetővé teszi, hogy saját fürdőszobai bútort állítsunk össze a rakodóhelyre vonatkozó egyéni igényeink szerint, és megfelelő – süllyesztett, vagy pultra ráépíthető – mosdótípust válasszunk. A falra rögzíthető szekrények dizájnelemei a látványosan kivájt és lekerekített felületek az elülső oldalon, amelyek egyúttal fogantyúként is szolgálnak.

Koupelnový nábytek Blanace

Kerámia

A Balance fürdőszobabútor lehetővé teszi, hogy a mosdók két típusából választhassunk, legyen szó a szekrénybe süllyesztett Balance mosdóról, vagy a mosdópultra ráépíthető modellek (pl. Uni vagy Uni Slim) bármelyikéről. Mindkét típusú mosdó ellenálló kerámiából készült, és így ideális módon egyesíti az évszázadok során vizsgált hagyományos anyagot és az időtálló kivitelezést.


Koupelnový nábytek Blanace

Rejtett- és nyitott rakodóterületek

A Balance sorozat két termékcsoportot foglal magában. Ezzel egyrészt azoknak kedvez, akik a rejtett rakodóterületeket szeretik, és előnyben részesítik az ügyesen megoldott fiókos szekrényre szerelt mosdót, másrészt azoknak is, akik az olyan nyílt tárolóhelyeket részestik előnyben, amelyek leginkább a mosdópultra való ráépítésével keletkeznek.


Koupelnový nábytek Blanace

Variálhatóság

A (60, 80, 120 cm méretű) mosdópult, a falra helyezhető szekrény és kerámiamosdó, esetleg a pult alatt egy további szekrény kombinációjával a legkülönbözőbb megoldások érhetők el. Ezek legfőbb előnye a dolgoknak láthatatlanul a fiókokba történő elhelyezésére szolgáló tárolóhely, amely kiegészül a mosdó körüli rakodóterülettel, ezen felül lehetőség van még a fém törölközőtartó felszerelésére is. A Balance mosdópultokat nem lehet önállóan falra szerelni, kizárólag az SD Balance bútorokhoz alkalmazhatóak.