Youtube Instagram

Fürdés

Aszimmetrikus sarokkádak

Fürdés és zuhanyozás egyben

Amennyiben fürdőszobájába nem fér el zuhanykabin és kád is, válasszon aszimmetrikus kádat. Így előnyösen nagy fürdőteret kap ahhoz képest, mennyi helyet foglal a kád.

Olyan kád, amelyet a fürdőszoba sarkába állíthat, ám hossza és szélessége eltér a sarokkádak méreteitől. Félúton van a szögletes és a sarokkád között. Az aszimmetrikus kádak méretei 75 cm szélességtől és 140 cm hosszúságtól kezdődnek, ezért kisebb fürdőszobákba egyaránt alkalmasak, ám a tágas fürdőbe illő 196 x 139 cm-es LoveStory II kádat is nagyra értékelik főként magas vásárlóink.

Aszimmetrikus sarokkádak

Meglepően tágas

A fürdőtér átlós irányban van elhelyezve, így a kényelmet hosszabb felületen élvezheti, mint amennyi a kád fal menti hossza.


Aszimmetrikus sarokkádak

Többféle formában

Az aszimmetrikus kádakat többféle formában kínáljuk, a hagyományos kádaktól kezdve a legforróbb újdonságokig, melyek Krystof Nosál cseh tervező munkái, aki a klasszikus kád 10°-os elforgatásával rendkívüli előnyökkel felszerelt aszimmetrikus kádat alkotott.


Aszimmetrikus sarokkádak

Egyedülálló

A RAVAK hírnevet szerzett és tökéletes alakot adott az aszimmetrikus kádaknak. A RAVAK aszimmetrikus kádjai praktikus kidolgozásúak, a fürdő- és zuhanyrész elrendezése a vásárlók igényeihez igazodnak.

LoveStory II kád

LoveStory II kád
Aszimmetrikus akrilkád 196 x 113,5 - 139 cm-es méretben; Balos / Jobbos változatban; hasznos kiegészítője lehetnek az eredeti ...

Rosa II kád

Rosa II kád
Aszimmetrikus akrilkád 170/160/150 x 105 cm-es méretben, balos és jobbos kivitelben. A Rosa II kádakhoz elérhető előlap, ...

Rosa 95 kád

Rosa 95 kád
Aszimmetrikus akrilkád mérete 160/150 x 95 cm, B / J, kiegészíthető kádparavánnal és a Rosa koncepció egyéb elemeivel

Rosa I kád

Rosa I kád
Aszimmetrikus akrilkád 160/150/140 x 105 cm-es méretben, balos és jobbos kivitelben. A Rosa I kádakhoz kiegészítőként elérhető ...

Avocado kád

Avocado kád
Asszimmetrikus akrilkád 160/150 x 75 cm-es méretben; B/J kivitelben, kombinálható az Avocado mosdóval