Instagram Pinterest Youtube

Csaptelepek

Chrome II csaptelepek

Az ovális formák kellemes dinamikája

A Chrome II csaptelepek Kryštof Nosál tervezőtől származnak. A teljes kínálatból választhat csaptelepeket mosdóhoz, fürdőkádhoz, zuhanyzóhoz és bidéhez.

Vodovodné batérie Chrome II

A takarékosság intelligens megközelítése

A BeCool funkcióval rendelkező csaptelep csökkenti a melegvíz-fogyasztást, ezáltal pedig energiát takarít meg. Hogyan? A csaptelep karjának mozgása ugyanis a középső állásban kezdődik, és csak hideg víz folyik belőle. A szabványos csaptelepeknél ebben a helyzetben a hideg vízhez már a meleg víz is hozzákeveredik. Mégpedig gyakran feleslegesen.
A BeCool rendszer biztosítja, hogy a víz csak akkor kezdjen el melegedni, amikor valóban szeretné. Amikor a kart balra fordítja. A pénztárcáját és bolygónkat egyaránt kíméli.

Vodovodné batérie Chrome IIOkos megoldás nem csak a fürdőkádhoz

A fürdőkád csaptelep speciális kapcsolóval rendelkezik. A kar felemelése bekapcsolja a zuhanyzót. A kar megdöntésével kapcsol és elindítja a víz áramlását. Zuhanyzóban is használhatja a kádtöltést – az akasztó nem foglal helyet, és szükség esetén minden vödröt probléma nélkül megtölt.


Vodovodné batérie Chrome II

Fekete vagy króm fény?

Kapcsolja össze a fürdőszoba elemeket színekkel és részletekkel. Válassza ki a csaptelep színét. A változatok króm és matt fekete. Az ízléséhez igazodik a tartozék is, amely természetesen ugyanolyan árnyalatú, mint a csaptelepeink.