Instagram Pinterest Youtube

Csaptelepek

Eleganta csaptelepek

Öt színkivitelben

Érintse meg az igényességet és az eleganciát

Kifinomult. Kecses. Természetes. Az Eleganta ötvözi a kézműves gondosságot az olasz dizájnnal. Elegancia az egyensúlyból fakadó szépség, mely a csaptelep minden részletében felfedezhető. A vízfolyam folyamatosságában és a fém stabilitásában. A szilárd testű cső finom ívében, a rejtett perlátorral ellátott karakteres karban. Ez az Eleganta sorozat harmóniája.

Vodovodní baterie Eleganta, RAVAK

Melyik Ön számára az igazi?

Önön múlik, hogy a szín a fürdőszoba egységesítő elemévé válik-e vagy teljesen át is alakíthatja segítségével a belső tér megjelenését. Válassza azt a színváltozatot, amely egy csipetnyi eleganciát kölcsönöz fürdőszobájának.
Az Eleganta csaptelepeket Chrome, White Velvet, Black Matt, Graphite Brushed, Rose Gold Brushed színkivitelben szállítjuk.

Vodovodní baterie Eleganta, RAVAK

A takarékosság intelligens megközelítése

A BeCool funkcióval rendelkező csaptelep csökkenti a melegvíz-fogyasztást, ezáltal pedig energiát takarít meg. Hogyan? A csaptelep karjának mozgása ugyanis a középső állásban kezdődik, és csak hideg víz folyik belőle. A szabványos csaptelepeknél ebben a helyzetben a hideg vízhez már a meleg víz is hozzákeveredik. Mégpedig gyakran feleslegesen.
A BeCool rendszer biztosítja, hogy a víz csak akkor kezdjen el melegedni, amikor valóban szeretné. Amikor a kart balra fordítja. A pénztárcáját és bolygónkat egyaránt kíméli.

Vodovodní baterie Eleganta, RAVAK

Bársonyosan fehér

Érintse meg és érezze a különbséget! Ez nem csak egyszerű fehér. A BÁRSONY FEHÉR kivitel bársonyos felületével lepi meg Önt. Ráadásul a csaptelep megjelenését nem rontják el a vízcseppek vagy a vízkő, mivel egyszerűen nem láthatóak. Ezért marad évekig gyönyörű anélkül, hogy veszítene a megjelenéséből. Mindazoknak szól, akik értékelik az esztétikai egyszerűséget.


Vodovodní baterie Eleganta, RAVAK

Kifinomult levegőztető

A csaptelep belsejében egy kifinomult levegőztető található EcoFlow funkcióval. Az áramlás percenként 5 literre van korlátozva és levegővel dúsított. Valószínűleg észre sem fogja venni, de hatással lesz a vízfogyasztására is, amely alacsonyabb lesz, mint egy hagyományos csaptelep esetében.


Vodovodní baterie Eleganta, RAVAK

A falát is feldíszíti

A minimalista megoldások kedvelői számára az Eleganta csaptelepek kifinomult, rejtett modellekkel is rendelkeznek. Mosdóhoz vagy a zuhanyba.