Instagram Pinterest Youtube

A három legnépszerűbb fürdőszobastílus a RAVAK-tól

Dátum: 25.4.2023
Ahhoz, hogy fürdőszobád kiemelkedjen az átlagból, ragaszkodnia kell a stílusjegyekhez. Minden stílusnak van néhány szabálya, és ha ezeket betartod, az eredmény garantáltan a legszebb és legjobb lesz. Mai szakmai írásunkban az egyedi stílusok mindegyik a fekete színre fókuszál.

FÉRFI STÍLUS

Ha egy férfi fürdőszobájában választani kell a kád és a zuhanykabin között, az utóbbit javasoljuk, amely színben legyen fekete. A Nexty NDOP2 zuhanyajtó nagyszerű választás ehhez a koncepcióhoz. A zuhanyajtó nyitása nagyon egyszerű a pántos megoldásnak köszönhetően. Ez kiküszöböli az elakadás vagy a csúszórendszer meghibásodásának veszélyét. A Nexty zuhanykabinok helyet kapnak minden a fürdőszobában, amelyek igyekeznek kihasználni a tér összes centiméterét, és értékelve a negyedköríves formát. A zuhanyajtóból és az üvegfalból sarok zuhanykabin is kialakítható.

 Tökéletes megoldás minden férfi fürdőszobájába a RAVAK Nexty fekete zuhanykabin.

MINIMALISTA STÍLUS

Elegancia, egyszerűség és eredetiség – ezek a meghatározó jegyei a népszerű minimalista fürdőszoba stílusnak, amelyet az utóbbi években szintén a fekete szín ural. A minimalista stílus a közelmúltig többnyire steril fehér színt jelentett a fürdőszobákban. Ezzel szemben ajánljuk a Freedom W Black kádat. Ahogy a neve is sugallja, az előlap fekete színű, ami titokzatos hangulatot kölcsönöz a fürdőszobának. A kádat úgy tervezték, hogy szabadon álljon, még akkor is, ha a lapos oldalának köszönhetően falhoz is felszerelhető. Ez praktikus tárolóhelyet is teremt, míg a belső lekerekített rész pihenésre csábít. Ne felejtsük, a RAVAK a kádjaira élettartam garanciát vállal, egy gyors és egyszerű regisztrációt követően.

 A RAVAK fekete Freedom kádja kiváló megoldás minden fürdőszobába.

INDUSZTRIÁLIS STÍLUS

Az ipari stílust a téglafalazat, a magas mennyezet és a beton jellemzi, amelyek tökéletesen passzolnak a feketéhez. Felszerelheted fürdőszobádat fekete lámpákkal vagy csaptelepekkel, de fontold meg a fekete keretes zuhanykabint is, mint titokzatos darabot a fürdőbe. Ajánljuk a Supernova SRV2-S + SRV2-S tolóajtós zuhanykabint, amely ideális ehhez a stílushoz. A zuhanykabin kombinálható szimmetrikus és aszimmetrikus formában is, ezzel is megkönnyítve a fürdőszoba berendezését. A nyitórendszer értékes centimétereket takarít meg, így ez a megoldás ideális kisebb fürdőszobákban. A termék tökéletesen megbízható, időtálló, örökéletű és pofonegyszerű telepíteni.

Az elnyűhetetlen és egyszerűen telepíthető RAVAK Supernova zuhanykabin minden fürdőszobába kiváló megoldás.

A fenti stílusok napjaink legnépszerűbb fürdőszobai trendjeit követi, így alkalmazásukkal biztos sikert érhetsz el. Keresed a RAVAK termékeket országszerte viszonteladó partnerinknél.