Instagram Pinterest Youtube

Supernova és Blix Slim zuhanykabinok a RAVAK-tól

Dátum: 15.8.2022
A RAVAK Supernova zuhanykabincsalád volt az első a kínálatban, amivel elkezdődött a cseh márka európai hódítása a vásárlók körében. Írásunk bemutatja a szintén népszerű Blix Slim családot is, amely fekete színben is elérhető.

A RAVAK mindig tud újat mutatni és ez a zuhanykabinokra is igaz, figyelembe véve, hogy Magyarországon minden negyedik-ötödik zuhanykabin a cseh forgalmazó kezei közül kerül a családokhoz. A megújult Supernova és Blix Slim zuhanykabinok innovatív megoldásai újabb felhasználóknak adnak tanúbizonyságot, hogy érdemes a dizájn, megbízhatóság és használhatóság háromszög mentén a RAVAK-t választani.

Supernova zuhanykabinok trendi kiadásban

Az eladási számok alapján bátran mondhatjuk, hogy Magyarország egyik legnépszerűbb zuhanykabinja a RAVAK Supernova család. 2022-ben 10 cm-rel magasabbak lettek és már fekete kivitelben is elérhetőek. A mindig népszerű RAVAK Supernova zuhanykabinok azonban nem csak a 2022-es praktikus fejlesztések és stílusos újdonságok miatt érdemelnek kiemelt figyelmet, hanem azért is, mert olyan innovatív tulajdonságokkal rendelkeznek, mint például a rendkívül széles elemválaszték és az AntiBlock rendszer, amely az akadálymentes és csendes működésért felel. Nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy gyárilag összeszerelt termékekről van szó, így a telepítési folyamat egyszerű, gyors és pontos, a hibázási lehetőségek száma minimális, kopóalkatrészeik száma pedig elenyésző. A hasznosság és a modern esztétika kiegyensúlyozottságával a Supernova előnyös és időtálló megoldást jelent minden fürdőszoba számára.

Szimmetrikus és aszimmetrikus Supernova zuhanykabin bármelyik fürdőszobába.

Blix Slim zuhanykabinok tekintélyes méretekben, új színben

Csak idő kérdése volt, hogy mikor fognak megjelenni Magyarországon is a slim-keretes zuhanykabinok, amelyek valós alternatív adnak a felhasználóknak a keretes és keret nélküli zuhanykabinok palettáján. A Blix Slim zuhanykabin annak okoz örömet, aki a megbízható minőséget és a modern dizájn megfelelő kombinációját keresi. A technológia alapja az évek alatt kifejlesztett megoldás, amely csak a tökéletességet engedi szem előtt tartani. A Blix Slim formavilág alkalmazkodik a modern fürdőszobához, karcsú, vékonyított profil megjelenése optikailag nem terheli a fürdőszobát, ezzel a teret levegőssé varázsolja.

Fontos megemlíteni a Blix családnál a tolóajtó helytakarékosságát, mivel semmilyen módon nem nyúlik bele a fürdőszoba terébe. A lefolyó víz nem csöpög a padlóra, ahol növelné a csúszás veszélyét.
A Blix zuhanykabin tökéletes megoldás minden fürdőszobába.

Összességében a RAVAK továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a népszerű termékeit fejlessze, a felhasználói igényeknek megfelelően innoválja azokat, a manapság népszerű fekete színt is egyre többet használva a produktumoknál. Nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy megállapítsuk, a fenti kettő zuhanykabincsalád továbbra is népszerű marad a felhasználóknál.

A kettő bemutatott zuhanykabinra, de az összes RAVAK kabinra, a gyártó 5 év, kiterjesztett jótállást vállal, ami a megbízhatóság vállalását négyzetre emeli a felhasználók körében. A RAVAK zuhanykabinok november 30-ig, most 10%-os kedvezménnyel szerezhetők be országszerte a partneri boltokban.