Instagram Pinterest Youtube

5 ok, hogy RAVAK zuhanykabint vásárolj

Dátum: 17.3.2023
Az elmúlt években szinte az egész ország fürdőszoba-felújításban égett. Családok ezrei tudták renoválni lakásukat így a fürdőjüket is, köszönhetően a hathatós kormányzati támogatásnak. Az idei évben megszűnt már ez keretrendszer, marad a régi mókuskerék és a tatarozással járó megannyi gond. Ha a közeljövőben zuhanykabin cserén gondolkozol, sőt, már a tervezés fázisában vagy, feltétlen olvasd el a következő sorokat és bátran vedd magadra tanácsainkat. Az írás most kizárólag a RAVAK zuhanykabin témakört fogja körbejárni és felsorol legalább 5 érvet mellettük.

A cseh minőség

Jó, tudjuk, ha Csehország, valószínű, hogy elsőként a finom sörök, a knédli, a csülök és az a fajta hangulat ugrik be először, ami kizárólag csak Párágával azonosítható. Biztos, hogy kevesen tudják, hogy Csehországban számos fürdőszobai konszern tevékenykedik, amelynek egyik erős tartópillére a RAVAK. Miért különleges ez? Mert 2008-ban elsőként nyitotta meg saját galvanizáló üzemét, ezzel is tovább növelve a zuhanykabinok minőségét.

Egyedi megoldások

Ha egy falfülkét alakítunk ki egy felújítás vagy építkezés során, meg van az esély arra, hogy nem pontosan szabvány, vagy a lakosság körében megszokott méretet fogsz kapni (80-120 cm tízesével skálázva). Ebben az esetben is ragyogó megoldást nyújt a cseh gyártó a maga konfigurátorával (egyedi zuhanykabinok), ahol, egyszerű, mindenki számára átlátható, könnyed, hat lépésben tudja a felhasználó megtervezni a saját magára szabott méreteket, a kívánt profillal és betétlemezzel.

Minőségi együtthatók

Az, hogy egy zuhanykabin minőségben európai színvonalat nyújt, elvárható napjainkban, tudva, hogy nem olcsó kategória a RAVAK. Ez mellet, még olyan minőségi tényezők vannak a cseh termék mellett, mint a gyártói 5 év garancia, a betétlemezek AntiCalc bevonata, amely az üveg felületen képes meggátolni a vízkőképződést és ide kívánkozik az AntiBlock technológia, amely biztosítja a halk és akadálymentes tolóajtó működést.

A minőségi RAVAK zuhanykabin minden fürdőszobába tökéletes megoldás

A változatosság gyönyörködtet

Amennyiben a RAVAK zuhanykabin még nem teljesen győzte meg a családot, álljon itt az is, hogy négy formavilág közül tud a felhasználó válogatni, és ezt kiegészíthetjük a Walk In típussal, ahol csak egy vagy kettő merevítő van a 8 mm vastag üveggel. A változatosság katarzisa a zuhanykabinok nyitásának számos módja, ami tovább srófolja a megkülönböztetés dimenzióját. A hagyományos és népszerű tolóajtótól kezdve egészen a forgóprofilokon történő, kifelé- és befelé is nyíló konstrukciók egyedi megoldást jelentenek a fürdőszobában.

A fürdőszoba egyik tökéletes megoldása a RAVAK Pivot zuhanykabinja.

A színek bűvöletében

A szokásos pontot az írás végén a RAVAK zuhanykabinok sokszínűsége jelenti, amely a profilok tekintetében azt interpretálja, hogy a termékek elérhetők, fehér, fekete, szatén, és krómhatású színekben, ehhez társul még a króm zsanér megoldások az egyes termékcsaládoknál és ne felejtsük el a keret nélküli fürdőszobai kabinokat sem.

Egyet biztosan kijelenthetünk, hogy a felsoroltak alapján ellenállhatatlan döntésnek tűnik egy RAVAK zuhanykabin beszerzése, amelyeket megtalálsz országszerte viszonteldó partnereinknél.