Instagram Pinterest Youtube

Színezd újra a fürdőszobádat!

Dátum: 23.5.2023
Színes csaptelepekkel jelent meg a fürdőszobai piacon a RAVAK. Az Olaszországban gyártott ESPIRIT csaptelepek új, fiatalos színekkel teszi egyértelművé, hogy a fürdőszoba éke, középpontja a sokszínűség.

Időtálló szépség

Az ESPIRIT csaptelepek természetes szépségét az egyes részeik gondosan megtervezett arányok adják. Egyediségük szilárd alapja a haszonlevű formatervezés. Az ESPIRIT csaptelep ezért ízlésesen kiegészít minden fürdőszobát. Csak a felhasználón múlik, hogy a különböző színek a fürdőszoba egységesítő elemévé válik-e vagy teljesen át is alakíthatja segítségével a belső tér megjelenését. A csipetnyi elegancia egyenlő a színek sokaságával, amely az ESPIRIT csaptelepeknél, Black Matt, Graphite Brushed, Rose Gold Brushed, Chrome és White Velvet variációkat jelent.


A RAVAK Espirit csaptelep természetes szépsége az egyes részeinek gondosan megtervezett arányaiból áll.

A takarékosság intelligens megközelítése

A BeCool funkcióval rendelkező csaptelep csökkenti a melegvíz-fogyasztást, ezáltal pedig energiát takarít meg. A csaptelep karjának mozgása ugyanis a középső állásban kezdődik, és csak hideg víz folyik belőle. A szabványos csaptelepeknél ebben a helyzetben a hideg vízhez már a meleg víz is hozzákeveredik, mégpedig gyakran feleslegesen.
A BeCool rendszer biztosítja, hogy a víz csak akkor kezdjen el melegedni, amikor az szükséges. Amikor a csaptelepen balra fordítjuk a kart, egyaránt kíméljük bolygónkat és pénztárcánkat.

A fehér egy másik dimenziója

Az ESPIRIT fehér csaptelep kivitel bársonyos felületével lep meg minket. Ráadásul a csaptelep megjelenését nem rontják el a vízcseppek vagy a vízkő, mivel egyszerűen nem láthatóak. Ezért marad évekig gyönyörű anélkül, hogy veszítene a megjelenéséből. Az ESPIRIT csaptelep mindazoknak szól, akik értékelik az esztétikai egyszerűséget.


A RAVAK  süllyesztett termosztatikus csaptelep képes kompenzálni a csőnyomás és a vízhőmérséklet ingadozásait, így biztosítva, hogy a víz mindig olyan meleg legyen, amilyennek Ön beállította.

Kifinomult levegőztető

Az ESPIRIT csaptelep belsejében egy kifinomult levegőztető található EcoFlow funkcióval. A vízáramlás percenként 5 literre van korlátozva és levegővel dúsított. Ez a funkció hatással lesz a vízfogyasztásra is, amely alacsonyabb lesz, mint egy hagyományos csaptelep esetében.

A RAVAK ismét próbál újat és színeset mutatni a felhasználóknak, az eddigi megszokott minimalista design mellett. Az ESPIRIT csaptelepcsalád olyan megjelenést és minőséget biztosít a fürdőszobában, amely minden felhasználó álma.

Nézd meg ESPIRIT csaptelepeinket ITT: 
ESPIRIT 

Keresd termékeinket országszerte partnereinknél!