Instagram Pinterest Youtube

Három érv a RAVAK fürdőszoba mellett

Dátum: 29.9.2022
A fürdőszobapiac meghatárzó márkájaként a RAVAK hatványozottan figyel arra, hogy a legmagasabb szintet képviselje a partnerek, vásárlók felé dizájban, minőségben. Mai írásunk bemutatja, hogy miért érdemes a RAVAK fürdőszobát választani. Tarst velünk!

Magyarországon az elmúlt ével egyik kiemelt, a közbeszédet is meghatározó témája lett a lakások építése, felújítása, amelyhez jelentősen hozzájárult a kormányzattól érkező támogatási csomag, ÁFA csökkentés etc. A családok kellő bátorítást kaptak, hogy a renoválási ciklust lerövidítve, elkezdjék lakásukat, fürdőszobájukat felújítani. Valószínű, hogy a trend nem áll meg, legalább egy évig még sokan fogják kihasználni a rendelkezésre álló eszközöket. Abban segítünk jelenlegi írásunkkal, hogy ebben a folyamatban, a tervezéstől a vásárlásig, miért érdemes a RAVAK termékeket fókuszba helyezni.

RAVAK dizájn

Egy márkának az elégedettsége nem csak abban mérhető, hogy a piacon mekkora az ismertsége, mekkora volumenben képes éves szinten értékesíteni a brand mögött lévő terméket. Természetesen ezen aspektusok talán a legfontosabbak kereskedelemi szemüvegen keresztül, de ne feledkezzünk meg azokról a produktumok után járó díjakról sem, amelyek jelentős előnyt képesek kovácsolni egy fürdőszobai szaniter tekintetében. A RAVAK Krystof Nosál, Achim Storz révén olyan nemzetközi sikereket söpört már be, mint a Red Dot, iF Design Award vagy a Good Design díj. Az idei évben a tervezői csapat kibővült egy cseh újhullámos párossal a Vrtiska & Zák Stúdióval, akik a YARD mosdócsaláddal bővítették a RAVAK termék portfóliót.


A RAVAK dizájnk tökéletes választás bármelyik fürdőszobába.

A RAVAK termékek minősége

A RAVAK termékeinek sikere mögött az alapvető gyártási szabályok betartása, az első osztályú minőség folyamatos szem előtt tartása, az innovatív technológia használata és a tervezők kezei közül kikerülő egyedi dizájnok precíz kivitelezése rejlik. A felsoroltak összessége mellet kiemelt hangsúlyt kap a RAVAK termékeknél az alapanyag használata. A RAVAK kádaknál használt öntött akril számos előnnyel jár. Ilyen az anyag könnyedsége, amely jelentősen segíti a termék telepítését, mozgatását és formázását a gyártás alatt. Ez a fajta akril használat teszi lehetővé, hogy a RAVAK kádakban a víz lassabban hűl le, tehát a felhasználó hőérzete sokkal komfortosabb az átlagnál. A zuhanykabinok tekintetében a profilok felületkezelése, az eloxálás, porlakkozás és a krómozás hatásának köszönhetően nyeri el végső formáját és minőségét a termék.
Ipari robotok segítik a tökéletes RAVAK kádak minőségét

RAVAK extra

A fürdőszobai piac gazdasági-kereskedelmi szereplői mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a vevő vásárlási döntés folyamatát meggyőző érvekkel, meggyőző marketing eszközökkel befolyásolja. A RAVAK ennek tükrében olyan extra jótállást vállal, ami a jelenlegi állapot szerint kizárólag a cseh márkához köthető. Minden kádra – kivétel Domino kád - élettartam garanciát vállal, ami a vásárlás után egy regisztrációval élesedik, és a felhasználó élete végég szól. A RAVAK bízik abban a technológia eljárásban, aminek köszönhetően ezt az extra szolgáltatást tudja vállalni. Szintén ilyen grátisz a zuhanykabinokra, zuhanyajtókra érvényes 5 év kiterjesztett, teljes körű jótállás (ezt más piaci szereplői is használja).

Természetesen a három kiemelt RAVAK tényező mellett még további felsorolást lehet készíteni, de a fenti tételek az elmúlt évek vásárlói visszaigazolásai alapján, jelentősen segítik a beszerzés folyamatát a háztartásokban. A RAVAK célja nem lehet más, hogy a dizájn, minőség és az extra jótállás vonala mentén haladva, minden magyar családba eljuttassa szaniter termékeit, ezzel is hangsúlyozva, hogy a fürdőszoba nem más, mint a hely, ahol önmagunk lehetünk.