Instagram Pinterest Youtube

RAVAK Tudástár: Miért válasszon RAVAK kádat?

Dátum: 6.12.2016
Ha fürdőszobája a ház ékszerdoboza, akkor a benne található kád a helyiség ékköve: találja meg a tökéletes darabot, hogy a fürdőszoba percek mindig energiával tölthessék fel! Ne feledje, december 31-ig élettartam garancia akciót kínálunk minden kádunkra!

Élettartam garancia akciónk csak az egyik érv egy kifogástalan RAVAK kád vásárlása mellett. A többit az elmúlt hónapokban készült, kád témakörben jegyzett bejegyzéseink taglalják, amelyek azért születtek, hogy Ön minél körültekintőbben választhassa ki azt a darabot, amelyik valóban illeszkedik fürdőszobájába.

Élettartam garanciát kínálunk erre a klasszikus, kényelmes kádra is, amely bármely fürdőszobában szépen mutat.

Ha kád választás előtt áll…

Bizonyára talál majd néhány hasznos gondolatot az alábbi cikkeinkben.

Miért RAVAK kád?

A következő pontokban röviden összefoglaljuk, miért javasoljuk Önnek elfogultság nélkül kádjainkat.

Szabadon álló RAVAK Freedom kád? Mutatós eleme a fürdőszobának, modern és extra kényelmes!

Széles forma- és méretválaszték

A RAVAK a lehető legtöbb fürdőszobahelyzetre igyekszik megoldást kínálni. Tervezőink egyaránt gondolnak a kis és nagy fürdőszobával rendelkezőkre. A kínálatban megtalálhatók klasszikusan szimmetrikus, valamint szögletes kádak, aszimmetrikus modellek és extra modern, szabadon álló kádak is. Kádjaink többségére kádparaván, vagy ajtó szerelhető, így a kádban való zuhanyozás egyszerűbb, mint valaha - tágas zuhanykabint is könnyűszerrel kialakíthat benne . Ne feledje azt sem, hogy a kádak többségéhez kiegészítőként puha fejtámlát, a nagyobb biztonság érdekében pedig kapaszkodót is kínálunk.

Kifogástalan alapanyagok

A RAVAK kádak esetében nem spórolunk az anyagokon: a legjobb minőségű Lucite akrilt használjuk, valamint a kád falának teljes felületén optimális vastagságot biztosítunk a pontmelegítéses technológiának köszönhetően. A vákuumformázott kádtestet üvegszállal dúsított műgyantával vagy poliuretán habbal (saját PU Plus technológiánkkal) erősítjük meg.

Sarokkádat a fürdőszobába! Fürdőszoba koncepcióban gondolkozik? Válasszon összeilló kádat, mosdókagylót és csaptelepet is!

Eredeti designelemek

A jó design alapja az ízléses gondolkodásmód és kivitelezés, de a szépet megalkotni nem elég. Olyan termékeket álmodunk meg, amelyek nemcsak formailag érdekesek, hanem elsősorban praktikusak, műszakilag átgondoltak, egyszerűek és mindenki számára biztonságosak. Formatervezőink nem művészek és elszállt fantaszták, hanem jó technikusok és tervezők, akik képesek a termékek műszaki és formai egyediséget biztosítani. Épp ezért olyan stúdiókat választottunk hosszútávú partnereknek, amelyek piacképesek, és tele vannak ötletekkel. A Nosal, valamint a Design Storz dizájnstúdió éppen ilyen.

Komplex koncepciók

Számos kádunk egy adott koncepció részeként van jelen kínálatunkban. Ez annyit tesz, hogy bizonyos darabjaink egységes arculatot alkotnak mosdóval, fürdőszobabútorral, sőt az olyan  egészen apró részletekkel mint a csaptelep is. Ha fürdőszobájában szeretne harmonikus mikrokörnyezetet kialakítani, ismerkedjen meg a koncepcióinkkal!

Élettartam garancia akció

Megtalálta a kádat, amelyet keresett? Tudja, hogy kádjainkra vonatkozó jótállásunk eredetileg 10 évre szól, de december 31-ig élettartam garanciánk keretében - a sikeres tavalyi akciót megismételve - valóban egy életre szóló döntést hozhat: most túlzás nélkül állíthatjuk, hogy örökdarabként tekinthet új szerzeményére. Ahogyan írjuk is:

“Az élettartam garancia a regisztrált első tulajdonos élete végéig, de legfeljebb a személyes adatai kezelésének időtartamára (azaz az adatkezelési hozzájárulás visszavonásáig vagy a személyes adatok más okból történő törléséig, illetve legfeljebb az élettartam garancia kezdetétől számított 100 évig), illetve a fürdőkádra vonatkozó tulajdonjoga egyéb okból történő megszűnése napjáig (adásvétel, csere, ajándékozás, házastársi közös vagyon megosztása útján stb.) tart.”

Ne maradjon le erről a lehetőségről! Ha szüksége van némi segítségre a döntéshez, írjon bátran az info@ravak.hu e-mail címre és töltse le az alábbi képre kattintva 7+1 ingyenes tippünket! Eredményes tervezgetést kívánunk! Tartson velünk a jövő héten is!

Töltse le ingyen 7+1 fürdőszoba felújítás tippünket!