Google+ Youtube Instagram

RAVAK Tudástár: Hidromasszázs rendszerek kádba és zuhanyzóba

Dátum: 16.9.2016
Szeret elmerülni egy kád meleg vízben, de egy frissítő zuhanyzásnak sem áll ellen? Ne adjon le az igényeiből és fejlessze tökélyre mindkét élményt - RAVAK hidromasszázs rendszereinkkel!

Sajnos gyakran megesik, hogy a testet-lelket kényeztető wellness program egy-két szezont várat magára. A hétvégéken főz, mos, takarít, villanykörtét csavar be, gereblyézi az őszi leveleket, gesztenyéből gyárt kisállatokat és tanul a gyerekkel a sulit miatt, nagymamát látogat, igyekszik behozni a lemaradásait. Eközben gondolatban sós könnyeket hullajt a termál vízre, élménymedencére, masszázsra gondolva. Mit szólna hozzá, ha ajánlanánk néhány tökélyre fejlesztett áthidaló megoldást, amelyeknek köszönhetően ki sem kell tennie a lábát a fürdőszobából? RAVAK hidromasszázs rendszereinkkel házhoz hozzuk a wellness élményt. Szerintünk tetszene Önnek. Be is mutatjuk, miért!


Hidromasszázs panelek a zuhanyzóba

Ugyan egy kellemes zuhanykabinban töltött idő már önmagában is aranyat ér, de a feltöltődés fokozható; a maximális kényelmet garantáló termosztátos csapteleppel felszerelt hidromasszázs paneljeinkkel a gondtalan relaxáció bármikor elérhető. Masszőröket ugyan nem tudunk fürdőszobájába közvetíteni, viszont masszírozó fúvókáink hatását kedve szerint élvezheti a zuhanykabinban. Újabb ok, hogy legalább az egyik szeme nevessen, ha az áhított wellness program még várat magára.

Jet Inox

Jet Inox modellünk luxust sugárzó, elegánsan határozott megjelenése, rozsdamentes kivitelezése kompromisszumok nélküli minőséggel párosul. A három, fúvókákkal övezett, kör alakú zóna, a zuhanyfej és a panel felső részében található vízesés funkció gondoskodik róla, hogy a vízesés szó hallatán a Niagara helyett először saját zuhanykabinja jelenjen meg lelki szemei előtt. Ráadásul a Jet Inox egyenes falra szerelhető fürdőszobájában - ez egyik természeti csodáról sem mondható el.
Jet Light

Jet Light modellünk a 2016-os év egyik kifinomult újdonsága. Nem csak finoman elegáns, kecses zuhanypanel, amely a masszázs teljes élményét nyújtja, hanem tökéletes hétindító azok számára, akik rosszul viselik a hétfőket. Keddeket. Szerdákat. Az alumínium oszlopon 4 darab fúvóka található, melyek tetszőleges irányba állíthatók, hogy Ön a lehető legtöbbet hozhassa ki abból a néhány percből, amelyet a zuhanykabinban kíván eltölteni.

Jet Glass

Jet Glass modellünk üvegfelülete légiesen könnyed megjelenést ad a hidromasszázs panelnek, fokozva a zuhanyzás élményét. Nagyméretű zuhanyfejjel, valamint nyolc forgatható fúvókával rendelkezik, hogy egész testét megmasszírozhassa, és újjászülethetve léphessen utána a fürdőszoba szőnyegre.Jet Pure

2016-os újdonságunk a Jet Pure, melynek elnevezése arra a színtiszta élvezetre utal, amelyet bármikor megtapasztalhat a termosztátos csaptelepnek, a három, fúvókákkal övezett, téglalap alakú zónának, valamint a különleges zuhanyfejnek és vízesés funkciónak köszönhetően. Amennyiben kis fürdőszobával és kisebb méretű zuhanyfülkével rendelkezik, ez az egyenes falra szerelhető hidromasszázs panel garantáltan jó választás lesz az Ön számára!Hidromasszázs rendszerek a kádba

Zuhanyzás során hidromasszázs paneljeinkkel megtapasztalhatja a házi wellness élményt, míg a szigorú feltételek mentén kialakított, komoly vizsgálatokon átesett hidromasszázs kádjainkban szó szerint elmerülhet benne. A Cseh Köztársaságban gyártott modellek a RAVAK saját PU Plus kádmerevítő technológiájával készülnek, és kizárólag neves európai gyártók alkatrészeiből állnak össze. Az Ön maximális kényelmét szem előtt tartva saját szervizhálózatunk a problémamentes beszerelést és a garanciaidőn túli javítást is vállalja.

Alapvetően 4 hidromasszázs típust kínálunk Önnek, amelyek a következők:

  • Hydro: intenzív áramlású vízmasszázs
  • Air: pezsgőfürdő, vagyis levegőmasszázs
  • Hydro/Air: kombinált megoldás a kétszeres élményért
  • Whisper: kád aljáról érkező víz-és levegőmasszázs, csendes és gazdaságos működéssel

Ha hidromasszázs paneljeink és rendszereink felkeltették az érdeklődését, de további információra, segítségre van szüksége, írjon bátran az info@ravak.hu e-mail címre, és szerezze meg ingyenes, 7+1 tippünket, amelyben a fürdőszoba felújítás, berendezés előtt állóknak igyekszünk segíteni hasznos tanácsokkal. Kattintson a képre, töltse le, és tartson velünk a jövő héten is!