Instagram Pinterest Youtube

Hogyan zuhanyozzon kényelmesen a kádban kádparavánnal?

Dátum: 1.6.2016
Fárasztó nap áll Ön mögött. Egész nap melege volt az irodában, hazafelé igyekezve pedig csak arra tud gondolni, mennyire jól fog esni egy frissítő zuhany. Otthon végre belép a fürdőszobába, beáll a vízsugár alá; nem csak a ruháitól, hanem pár perc múlva a munkahelyi stressztől is megszabadul. De ez nem tart sokáig…

 

…hiszen amint zuhanyzás után körbepillant a fürdőszobában, azonnal szembe tűnik Önnek a vizes padló, fürdőszobaszőnyeg. Azon kezd el gondolkozni, vajon nedves lett-e már a szennyestartó esetleg egyéb fürdőszobai berendezés, vagy van még ideje gyorsan feltörölni maga után a vizet?  Szinte már hallja, hogyan fog papucsával a vízben tocsogni? A RAVAK a wellness élménynek nem ezt a részét szeretné otthonába varázsolni.

Mi a megoldás?

Ha zuhanyzás után minden próbálkozása ellenére Ön is annyi vizet fröccsent a padlóra, hogy jó eséllyel jelenhetne meg fürdőszobájában Noé bárkája, talán ideje beruháznia egy RAVAK kádparavánba vagy kádkabinba, mely leveszi a válláról a víz állandó feltörlésével járó terheket.

RAVAK kádparavánok - Három csavarra a gondtalan zuhanyzástól

Kádat tervezett fürdőszobájába, mert nem szeretne lemondani az ellazító, finom fürdőkről? Emellett mégis gyakran választja a zuhanyzás lehetőségét, mert idő-és víztakarékos, egyben egészséges megoldás? Ebben az esetben az Ön számára rendkívül praktikus lehet egy RAVAK kádparaván beszerzése, mely szárazon tartja a fürdőszobát - többé nem kell a kád sarkába húzódva zuhanyoznia!

 

Tudta, hogy már meglévő fürdőszobába is könnyen beszerelhető eszközről van szó, melyhez a legtöbb esetben mindössze 3 csavarra van szükség? A speciális formák kedvelőinek is megkönnyítheti ez az eszköz az életét, ugyanis a RAVAK nem csak minden szögletes, téglalap alakú kádhoz, hanem az aszimmetrikus formákhoz is kínál megoldást.

 

Egyedi igényeire szabva kínálunk egyrészes, kétrészes és összehajtható, harmonika rendszerű kádparavánokat is.

 

RAVAK kádkabinok - Biztosan csak Ön lesz vizes!

Teljes mértékben vízszigetelő zuhanykabinra vágyik a kád körül? A RAVAK számára ez sem jelent problémát. Fix oldalfalak és ajtó kombinációjával egyszerűen és gyorsan alakítható ki teljesértékű kádkabin. Az ehhez szükséges ajtók négyszögletes és sarokkádakhoz is elérhetőek.

 

A RAVAK kádparavánoknak és kádkabinoknak köszönhetően a zuhanyzás végre olyan élménnyé válik, amilyennek mindig is lennie kellett volna. Élvezze ki minden percét!