Instagram Pinterest Youtube

7 fürdőszoba tipp Valentin-napra

Dátum: 9.2.2018
Sokan unják, túlzónak találják, mások rajonganak érte - egy biztos: Valentin-napig már nem kell sokáig várnunk. Ha párjával nem terveznek különösebb programot az estére, akkor is szakítsanak időt a meghitt percekre, akár kettesben a fürdőszobában!

A fürdőszobák rajongóiként talán úgy tűnhet, hazabeszélünk, amikor azt mondjuk, a fürdőszoba ideális “randi” helyszín: megfelelő kiegészítőkkel romantikus, a szokásosnál is intimebb helyiséget varázsolhatunk belőle, ráadásul olyan programokat tartogat, amelyek ellen nem hozható fel kifogásként a “nincs-egy-göncöm-se” vagy a másik oldalról a “túl-fáradt-vagyok”. Ugye ismerős? :-)

Hogy ne csak a névnapjukat ünneplő Valentinok és Bálintok kedvét hozzuk meg az ünnepi kikapcsolódáshoz, hanem a szerelmes párokat is közös “fürdőszobázásra” sarkalljuk, ajánlunk néhány Valentin-napi tippet, amellyel különlegessé varázsolható az este.  

2018. február 14-e és 28-a között, azaz 14 napon keresztül 14% kedvezményt kínálunk az alábbi képen látható Love Story II kádunk árából

1.) A fürdőszobai világítás

Felejtse el a vakító fényt, a szokásos világítást! Érdemes valami átlagostól eltérő megoldás felé kacsintania. A kellemes hangulat megteremtése például kezdődhet gyertyákkal, amelyeknek a  lángja önmagában megnyugtató: segíti a teljes ellazulást és pihentető a szemnek is. Ha színes üvegből készült mécsestartót használ, a színek terápiás erejét is kihasználhatja. A piros szín melegséget sugároz, serkent, a zöld szín ellazít, a kék pedig megnyugtat. Ha kipróbálna egy még izgalmasabb megoldást, az úszó gyertyák beválhatnak a fürdővízben lebegve is.

2.) Valentin-napi dekoráció a fürdőbe

A klasszikus rózsaszirmoktól, a szívecske formájú konfettin át az egészen hétköznapi apróságokig sok lehetőség áll a rendelkezésére. Ha nem szeretné nagy költségekbe verni magát, vagy nem kedveli a giccsbe hajló megoldásokat, válasszon olyan darabokat, amelyeket később is használhat. Ilyen lehet például egy ízléses, piros színvilágú törölköző szett, szappanadagoló vagy egy kisebb váza néhány szál rózsának a mosdópultra, stb.

3.) Vonzó illatokkal egy remek estéért

Az illatok ugyan láthatatlan, mégis nagyon meghatározó tényezői egy romantikus estének (is). Tudta, hogy fizikailag képesek vagyunk tízezer szag megkülönböztetésére, de gyakorlás hiányában maximum ötezret tudunk megnevezni? Valentin-nap alkalmából Önnek talán elég a következő, afrodiziákumként ható illatokat megjegyeznie:

  • Ámbra - Az ámbráscetek édes illatú, igen értékes anyagcsereterméke, melyet Ázsiában kávéba téve is fogyasztanak.
  • Jázmin - Nehéz és érzéki, az illatok királyaként hivatkoznak rá.
  • Rózsa - Az illatok királynője, a fáraók kora óta elsőrangú, drága illatnak számít.
  • Szantálfa - Afrodiziákum, mert az alfa-androsztenol szagára emlékeztet, amely az emberi verítékben található férfiferomon.
  • Ilang-ilang - Nagy mennyiségben fejfájást okozó, nehéz illat, de óvatosan alkalmazva kiváló a depresszió ellen, emellett pedig oldja a stresszt és a szorongást is.

Ezeket érdemes Valentin-nap során illóolaj formájában beszereznie és akár a fürdővízbe cseppenteni belőle, vagy hagyni, hogy speciális, illóolajhoz való edényben, gyertyával melegítve illatozzon.

4.) Mit fogyasszanak fürdés közben?

Könnyen fogyasztható desszertek, kellemes pezsgő vagy testes vörösbor? Bármelyiket válassza is, ügyeljen arra, hogy a forró fürdőben nagyon hamar megszomjazhatnak, az alkohol dehidratáló hatása pedig fokozódik. Készítsen kéz közelbe elegendő ivóvizet!

A romantikus Valentin-napi fürdőzés közben nagyon hamar megszomjazhatnak, az alkohol dehidratáló hatása pedig fokozódik. Készítsen kéz közelbe elegendő ivóvizet!

5.) Hangulatos zenék a fürdőzéshez

Ma már a lemezeken kívül a technikának köszönhetően számos megoldás közül válogathat. Szemezgethet a Spotify playlistek Valentin-napi kínálata közül, sőt összeállíthatja a saját, párjával közös kedvenceket, amelyek a megismerkedésükhöz, emlékezetes pillanataikhoz köthetők. Érdemes ilyenkor kerülni a videómegosztók használatát, ugyanis a kéretlen reklámok megtörhetik a hangulatot. Fontos ügyelni arra is, hogy a lejátszókészülék (különösen telefon, hangszóró) ne legyen a víz közelében: el tudjuk képzelni, mi történik, ha vízbe esik, de még a pára is kárt tehet egyes régebbi okostelefonokban.

6.) Habfürdőzés - kettesben!

A fürdőkád kardinális kérdés a kielégítő élmény tekintetében. Olvassa el ezt a cikkünket, hogy megtudja, milyen kádakat ajánlunk a hosszú fürdőzés rajongóinak (pároknak és egyedül fürdőzőknek egyaránt javasoltunk RAVAK modelleket). Tekintse meg a sarokkádak és hagyományos modellek összehasonlítását taglaló írásunkat, pro és kontra érveinket is, valamint informálódjon az extra élményt nyújtó hidromasszázs rendszerekről, amelyekre 5 év garanciát kínálunk!

Ne feledje különleges akciónkat sem: február 14-e és 28-a között, azaz 14 napon keresztül 14% kedvezményt kínálunk az alábbi képen látható Love Story II kádunk árából, mely kétségtelenül a legromantikusabb modern modellünk!

 

 2018. február 14-e és 28-a között, azaz 14 napon keresztül 14% kedvezményt kínálunk az alábbi képen látható Love Story II kádunk árából, mely kétségtelenül a legromantikusabb modern modellünk!

7.) Nincs kád? Zuhanyzás kettesben!

Fenti tippjeink egy kis átalakítással a káddal nem rendelkező fürdőszobákban is felhasználhatók. Egy gyertya a legkisebb térben is jól mutat, a rózsaszirmok pedig akár a padlót is díszíthetik. A romantika helyszíne kád helyett a zuhanykabin is lehet, hiszen megfelelő körültekintéssel (megbízható zuhanytálcák, csúszásgátlók) biztonságosak és kényelmesek (ülőkék) lehetnek. A legfontosabb úgyis a társaság…

 

Ha további inspirációra vágyik, tekintse meg Facebook és Instagram oldalunkat, kérdés esetén pedig írjon üzenetet az info@ravak.hu e-mail címen, ahol kollégáink mihamarabb igyekeznek válasszal szolgálni. Eredményes készülődést kívánunk a nagy napra!Forrás: femina.hu