Google+ Youtube Instagram

Fürdés

Hidromasszázs

A víz életünk alapfontosságú feltétele. Vízben kezdődött az emberi történelem írása, vízzel körülvéve fejlődünk az anya testében, és a vízbe térünk vissza, ha épp a relaxáció intenzív érzését vagy az erőnk megújulását szeretnénk újra átélni. Táplálja testét a legtermészetesebb módon - meleg hidromasszázs fürdőzéssel.

A saját gyártású hidromasszázs akrilkádakat (klasszikus vagy PU Plus változatban) magasan minőségi alkatrészekkel bővítettük, amelyek kifejezetten a Cseh Köztársaság és más EU-s államok neves gyártóinak termékei. Minőségüket a nemzetközi bizonyítványok is alátámasztják.

Az eredeti hidromasszázs kádak sorozata individuális hidromasszázs rendszerrel van felszerelve, amely azok formatervezését és egyediségét is tekintetbe veszi.

A RAVAK hidromasszázs kádaknál és rendszereknél a funkciók, a hidromasszázs és a minőségi tartozékok széleskörű választéka közül választhat.

A hidromasszázs kádakra 5 év kiterjesztésű garanciát vállalunk, amely az akrilkádra és a hidromasszázs rendszer szilárdságára vonatkozik. Minden szolgáltatást a saját márkaszerviz-hálózatunk nyújtja.

A PU Plus technológiával merevített kádak egyedi merevséggel és kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek. A víz hosszabb fürdőzés esetén is lassabban hűl ki, ezáltal mégtovább élvezheti a forró fürdőt. Pont ez miatt az így merevített kádak a legalkalmasabbak a hidromasszázs rendszer telepítéséhez.

Próbálja ki az áttekinthető konfigurátor, amely segítségére lesz a megfelelő kád, kiegészítők, az alkalmas hidromasszázs rendszer vagy a további minőségi tartozékok kiválasztásánál.