Instagram Pinterest Youtube

Így ne lépjen félre Valentin nap után!

Dátum: 17.2.2017
Influenza szezon van. Fenyegetnek a közösségi terek, a kapaszkodók, a kilincsek, a villanykapcsolók, a közös fürdőszoba és közös fogkrém. Kiszáradt már a kezünk a rengeteg kézmosástól, elfogyott az antibakteriális törlőkendő… Ki gondol ilyenkor arra, mi lesz, ha egyszer félrelép? A RAVAK!

A RAVAK nem ad párkapcsolati tanácsot, mert nem a sírig hű szerelmek védőszentje, hanem a jó minőségű fürdőszobáké. Egy biztos: a testi épségére és kényelmére a fürdőszobában mindig ügyel! :-) Példának okáért a SafeStep öntapadós csúszásgátlóval.

 

A RAVAK csúszásgátló matricájával biztosan nem fog elcsúszni a fürdőszobában, még a legnagyobb sietség közben sem.

Oly jól csúszik ez a banánhéj - Már nem!

 • Rohanó életet él, folyton kapkodnia kell?
 • Ön az a típus, aki képes a nagy sietségben a lépcsőfordulóban, fél lábon állva felhúzni a nadrágját?
 • Idősekkel és/vagy gyerekekkel él egy háztartásban?

Ha legalább egy kérdésre igennel felelt, a Safe Step csúszásgátló nem hiábavaló befektetés. Erről akkor győződhet meg igazán, ha kivédi általa az első esést: a gipsz helyett költsön inkább dekorációra!  

Miért ajánljuk a SafeStepet?

 • A biztonsági szalagok/négyzetek nagyon tartós, 3M technológiával készülnek, így rendkívül strapabíróak.
 • Alkalmazásuk nagyon egyszerű.
 • A letisztult és abszolút nem feltűnő áttetsző felületek minden helyre passzolnak.
 • Tökéletesen tapadnak minden fürdőszobai felületre, ahol növelni kell a csúszásgátlást: a csempéken, kádakon és zuhanytálcákon.
 • Kétféle formában készülnek: RAVAK SafeStep strip (csík formájú csúszásgátló matricaszalag) és RAVAK SafeStep square (négyzet alakú csúszásgátló matrica)

  

A RAVAK kínálatában két fajta öntapadós csúszásgátló közül választhat a fürdőszobába.

Fő előnyök - Két lábbal a földön

 • Megbízhatóság - A SafeStep egyszerű és megfizethető módja annak, hogy javítson a fürdőszoba biztonságán.

 • Minőség - A technológiát a piacon létező legmagasabb színvonalú gyártó (3M) biztosítja.

 • Masszivitás - A szalagok és négyzetek tartósak, erősek, vízállók és kopásállók; masszívan rögzülnek a helyükön (járólapon, fürdőkádon, zuhanytálcán).

A SafeStep felhelyezése és eltávolítása egyaránt könnyű, újra és újra alkalmazható igény szerint. Ha vágyik egy kis változatosságra, próbálja ki a szögletes és a szalag formákat is! Mivel egyformán finomak és áttetszőek, bármely fürdőszobába könnyedén elhelyezhetők. Tegyen egy próbát Ön is!

Tájékozódjon bővebben a honlapunkon, vagy írjon kollégáinknak az info@ravak.hu e-mail címen. Tekintse meg Facebook vagy akár Instagram oldalunkat, ahol szintén felteheti kérdéseit. Ha tanácsokra, inspirációra van szüksége a fürdőszoba tervezéséhez, felújításához, kattintson az alábbi képre, és töltse le ingyenes, 7+1 tippből álló anyagunkat, amely sok kérdésből varázsolt már felkiáltójelet. Ebben talán Önnek is segíthet! Tartson velünk a jövő héten is!

  

Töltse le ingyenes 7+1 tippünket fürdőszoba tervezéshez, fürdőszoba felújításhoz!