Instagram Pinterest Youtube

Ülőkék a fürdőszobába - Ön leülhet, a hangulat nem fog!

Dátum: 1.9.2016
Érezte már, hogy egy kimerítő nap után egy kellemes kád víz sem tudja lázba hozni, mert nincs kedve még a csaptelepet sem megnyitni? Ilyenkor mindig felmerül egy gyors zuhanyzás gondolata… csak előfordul, annyira fáradt, hogy álldogálni sincs kedve a vízsugár alatt. Néha legszívesebben bevágna egy összecsukható horgászszéket a zuhanykabinba, csak azért, hogy le tudjon ülni és néma csöndben meredhessen maga elé egy darabig? Ki mondta, hogy a zuhanykabinban ezt nem teheti meg?

Ha szeretne zuhanyzás közben lustán-kényelmesen hátradőlni és lerogyni egy kicsit, megteheti! Nem kell hozzá vízhatlan babzsák, műanyag- vagy horgászszék, esetleg sámli vagy Luca-széke - elég egy stabil RAVAK ülőke, melyet maximálisan az Ön igényeire szabva alakítottunk ki - amennyiben Ön olyan átlagos férfi/nő/idős/kisgyermek, akinek néha elfáradnak a lábai.

Hová helyezheti el az ülőkét?

Az ülőkéket 90x90 cm-es vagy ennél nagyobb zuhanykabinokba ajánljuk. A padlótól számított, javasolt magasságuk 45-50 cm. Tartsa szem előtt, hogy a RAVAK ülőkék szilárd beton- vagy téglafalra szerelhetők, azonban gipszkartonra, valamint ytongfalra isfelhelyezhetők speciális dübellel, előzetes merevítés kialakításával.

Ha felszereli a zuhanykabinjába, garantáltan kényelmesebb élmény lesz majd a borotválkozás, sőt egyszerűbbé válhat az izgága kisgyermek mosdatása is. Még az idősebb korosztály is pihentetőbb perceket tölthet el a fürdőszobában, azt nem is részletezve, hogy ülő helyzetben kevesebb a megcsúszás esélye is, amely komoly rizikófaktor lehet.

Nem csak a fürdőszobában, a zuhanykabinban teheti könnyebbé a hétköznapokat, hanem akár az előszobában - cipő felhúzáshoz - vagy a teraszon, keskeny balkonon is. Méretéből adódóan fix helyen rögzítve bármikor kéznél lehet, de mivel felhajtható ülőkéről van szó, sosem zavarja az adott esetben szűk teret.

Miért érdemes beszereznie legalább egyet?

  • Könnyen tárolható - a fal mellé billenthető, és mindössze 10 cm-t foglal el. Jóval kisebb, mint egy szék, így oda is befér, ahová az utóbbi nem.
  • Ellenálló - kültéren és beltéren egyaránt jól használható, hiszen rozsdamentes anyagból készült.
  • Robosztus - 150 kg-ot is gond nélkül elbír.
  • Közkedvelt
  • Egyszerű

Milyen kínálatból választhat?

Lehetősége van Ovo B (négyszögletes forma), Ovo P (ovális forma), illetve Ovo B Decor (négyszögletes) modelljeink közül választani. Ez utóbbi két stílusban is elérhető, mely a Blueline és a Text fantázianévre hallgat. Legújabb ovális formájú zuhanyülőkénk a megszokott prémium minőséget képviselő Chrome koncepcióhoz illeszkedik, hogy a fürdőszobában (legyen szó kis fürdőszobákról vagy fürdőszoba szalonokról) mindig a legteljesebb harmóniában érezhesse magát.

Felújítás előtt áll és tanácstalan? Nincs kihez fordulnia? Írjon nekünk bátran az info@ravak.hu e-mail címre, vagy kattintson az alábbi képre, és szerezze meg 7+1 tippünket a tökéletes fürdőszobáért. Tartson velünk a jövő héten is!