Instagram Pinterest Youtube

Sztár fürdőszoba - Legyen olyan fürdője, mint Jennifer Lopeznek!

Dátum: 20.7.2017
Ha nem csak otthonának közösségi terein, hanem a fürdőszobában is lenyűgöző látványt szeretne kialakítani, akkor engedje, hogy inspirálják a profi lakberendezők által megálmodott fürdőszoba-műalkotások! A RAVAK-kal most akár olyan stílusú fürdőt is tervezhet, mint amilyet Jennifer Lopez használ!

Előző bejegyzéseinkben már bemutattuk Jennifer Lawrence és Sarah Jessica Parker egyes házainak, lakásainak fürdőszobáját, és adtunk néhány RAVAK szaniterekre építő ötletet az adott stílus pénztárcabarát megvalósításához. Ezúttal is megakadt a szemünk egy rendkívül elegáns, letisztult és filmbe (vagy videoklipbe) illő fürdőszobán, amelyet Jennifer Lopez használ New York-i otthonában. Mielőtt megmutatnák, megosztunk Önnel néhány képet a lakásról, amely segít majd stíluskeretbe foglalni a fürdőhelyiséget.

Penthouse rajongók kedvence Jennifer Lopez harmonikus színvilágba burkolt, napfényes nappalija!

A képre tekintve nagyot dobban a penthouse rajongók szíve - tágas terek, hatalmas ablakok, rengeteg természetes fény; hivalkodástól mentes, harmonikus és világos színpaletta, modern elegancia, kevés romantikus beütéssel (kanapé) és néhány frissítő zöld növénysziget.

A nappaliként és olvasó szobaként funkcionáló helyiség nem csak Jennifer Lopez, hanem a lakberendezés szerelmeseinek a kedvence.

A jól kihasznált belső terek összhangja bensőséges otthont varázsol a hatalmas, eredetileg tagolatlan szobákból, amelyek így hívogatóan barátságosak.

A hálószoba kellemes berendezése úgy eredményez szellős hatást, hogy nem érezzük ürességtől kongónak.

A különösen szellős elrendezettség nem kelt kongóan üres benyomást még az amerikai konyhában sem.

A tágas amerikai konyha remek lehetőséget kínál főzéshez és étkezéshez is, sőt akár népszerű konyha party-k szervezésére is.

A fürdőszoba - Itt fürdik Jennifer Lopez

 

A manhattani, 22 millió dolláros luxus penthouse összehangolt stíluselemei a fürdőszobát is áthatják. Ott is dominálnak a patinás, világos árnyalatok, a könnyed szellős elrendezés a hatalmas térben. A fürdő sztárja az izgalmasan átlátszó, kétszemélyes, könnyed és modern zuhanykabin, a mellette található, játékosan kerekded szabadon álló kád a hozzá tartozó kádcsapteleppel, valamint kétségkívül maga Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez fürdőszobájának sztárja a könnyed, kétszemélyes zuhanykabin és a szabadon álló, kerekded kád.

Forrás: Elle és Daily Mail

Önnek is lehet luxus sztár fürdőszobája!

A Jennifer Lopez fürdőszobáját meghatározó luxus hatást a megfizethető és megfelelő RAVAK szaniterekkel Ön is megvalósíthatja, amennyiben a fürdőszoba mérete nem korlátozza túlzottan a lehetőségeit. Kis méretű fürdőben vagy panelfürdőszobában is törekedhet erre a hangulatra, de ott a szaniterek helyett érdemes a színekkel, tükrökkel és természetes, valamint mesterséges fénnyel játszania, míg nagy méretű fürdőszobába bátran tervezhet jelentősebb helyet foglaló fürdőszoba elemekkel is.  

Zuhanykabin

A zuhanykabin meghatározó darabja Jennifer Lopez fürdőszobájának, annak ellenére is, hogy szinte láthatatlan. Ez a pikáns, átlátszó szaniter olyan összhatást nyújt, amely az elegáns merevítőrudaknak és illesztési profiloknak köszönhetően a RAVAK Walk-In zuhanyoknak is sajátja. Ezek a zuhanykabinok maximálisan alkalmazkodhatnak az igényeihez, hiszen kérés esetén egyedi méretben is legyártjuk őket, miliméter pontossággal.

 

A Walk In zuhanykabinok zuhanykabinok maximálisan alkalmazkodhatnak az igényeihez, hiszen kérés esetén egyedi méretben is legyárthatók.

Kád 

A természetes, lágy ívek és kerek vagy ovális formák kedvelői már régen felfedezték maguknak a szabadon álló, Freedom O kád modellünket. Ez a kád - az illeszkedő kádcsapteleppel - magabiztosan uralja a teret, állítsa szabadon bárhová, ahol örömét leli benne: akár a fürdőszoba kellős közepére! Mivel a lefolyó a kád közepén kapott helyet, így mindkét végén kényelmesen hátradőlhet, akár partnerével egyszerre élvezve a fürdés szabadságát.

A Freedom O kádat természetes, lágy ívek és kerekded formák jellemzik. Helyezze el kedve szerint bárhová a fürdőszobában!

Ha kedvet kapott a fürdőszoba átalakításhoz, informálódjon az alábbi képre kattintva ingyenesen letölthető, szakértők által összeállított 7+1 felújítással kapcsolatos tippünkről, vagy írjon az inf@ravak.hu e-mail címre. További inspirációért pedig látogasson el az Instagram és Facebook oldalunkra! Tartson velünk a jövő héten is!

                      Töltse le ingyenes 7+1 fürdőszoba felújítással kapcsolatos tippünket!