Instagram Pinterest Youtube

Olyan fürdőszobát szeretne, mint Jennifer Lawrence?

Dátum: 28.2.2017
Felújítja fürdőszobáját? Még csak most tervezi megépíteni vagy megvásárolni az álom otthont a tökéletes fürdő helyiséggel? Merítsen ihletet a legjobb sztár fürdőszoba ötletek közül: ezúttal Jennifer Lawrence fürdőszobáiból!

A különböző sztárok fürdőszobája minden lakberendezésre fogékony érdeklődő számára inspiráló lehet, hiszen az alapvető formákat, stílusokat jelentősen olcsóbb fürdőszoba bútorok segítségével is ki lehet alakítani otthon. Ehhez persze nem csak fantáziára, hanem megfelelő termékpalettára is szükség van. Ezúttal bemutatjuk Önnek az Oscar-díjas Jennifer Lawrence (egyik) otthonának fürdőszoba megoldásait, és fürdőszoba tippeket adunk, hogyan érjen el hasonló hatást RAVAK termékekkel!

Sztár fürdőszoba - Itt relaxál Jennifer Lawrence

Celeb fürdőszoba - Jennifer Lawrence fürdőszobájában bármikor szívesen töltenénk időt!

Jennifer Lawrence fürdőszobája nem az a helyiség, amelytől klausztrofób érzések öntenék el Önt - sokkal inkább a meghittség, a nyugalom és a szabadság ölelné körbe, és persze kellemesen meleg víz a szabadon álló, talpas kádban pihenve. A térérzékelésre ható hatalmas tükör, a megfelelő világítás még egy kis fürdőszoba hangulatát is képes megváltoztatni, de természetesen a képen látható összhangra is nagyon jó hatással van - fényből és tükrökből sosem elég! Sem mosdó pultból…

Mosdók a fürdőszobában

Ha Ön is kedveli a komplett megoldásokat, az ekletika helyett a koncepciók, az egység szerelmese, és szeretné mutatós mosdókkal felszerelni fürdőszobáját, Jennifer Lawrence után szabadon Classic koncepciónk darabjait ajánljuk. Miért? Mert...

  • klasszikus formával,
  • elegendő méretű tárolóhellyel, valamint
  • kellemesen mély mosdókagylóval rendelkeznek, akárcsak a Lawrence fürdőszoba.

Mosdókagyló a fürdőszobába, a klasszikus formák kedvelőinek.

A kád

 

A kád a fürdőszoba egyik legmeghatározóbb eleme (bár Jennifer Lawrence sem a csillárokra, sem pedig a mosdókra nem panaszkodhat). A szabadon álló, íves, talpas kád egyszerre romantikus és klasszikus, hívogató és kényelmes.

Celeb fürdőszoba - így Fest Jennifer Lawrence fürdőszobája káddal, mosdókagylóval és fürdőszoba dekor elemekkel.

A RAVAK kínálatában ezt az előkelő kecsességet és szabadon álló, lekerekített formát a Freedom O képviseli, a hozzá illeszkedő szabadon és padlón álló csapteleppel, amelynek köszönhetően a kád bárhol elhelyezhető.

Szabadon álló RAVAK kád a szabadság és a fürdőszoba szerelmeseinek. A padlón álló csapteleppel teljes a szabadság!

A zuhanykabin

 

Jennifer Lawrence egyik fürdőszobájában beépített zuhanykabin található. Komfortos és a szemnek is kellemes megoldás, fehér árnyalatával nem csak a tisztaság, hanem tágasság érzetét kelti.

Celeb fürdőszoba - Jennifer Lawrence fürdőszobája zuhanykabinnal és mosdóval.

A megfelelő alternatíva kialakításával erről az érzésről Önnek sem kell lemondania. Brilliant, Matrix vagy Chrome zuhanykabinjaink és zuhanyajtóink, illetve Blix és Supernova megoldásaink egyaránt garantálják, hogy nem fog csalódni a végeredményben.

Egy ilyen zuhanykabinban a zuhanyzás élménye örömmé fokozódik. Brilliant zuhanykabin a RAVAK-tól.

Ha a legapróbb részletekig tudatosan tervezi fürdőszobáját, és semmit nem bíz a véletlenre, ne feledkezzen meg a csaptelepekről sem! Az ízléses, modern formák rajongói biztosan megtalálják, amire szükségük van, de a Jennifer Lawrence-féle fürdőszoba romantikus íveit kedvelők is örömüket lelhetik a természetes szépségű RAVAK Rosa csaptelepekben.

(A Jennifer Lawrence-fürdőszoba képek: Elle Decor)

 

Ha nem csak inspirációra, hanem konkrét tanácsokra és segítségre van szüksége a továbbiakban, írjon az info@ravak.hu e-mail címre, ahol kollégáink rendelkezésére állnak. További ötletkért pedig tekintse meg Facebook és Instagram oldalunkat is, és töltse le az alábbi képre kattintva 7+1 hasznos fürdőszobafelújító tippünket! Eredményes, ihletett pillnatokat kívánunk!

Töltse le ingyenes 7+1 fürdőszoba felújító tippünket!