Instagram Pinterest Youtube

Sztár fürdőszoba az Ön otthonában? - Sarah Jessica Parker inspiráló megoldásai

Dátum: 25.3.2017
Sarah Jessica Parkernek - akit többek között a Szex és New York sorozatból Carrie-ként ismerhetünk - nem csak a gardróbjai, hanem fürdőszobái is legendásak. Most megmutatjuk, hogyan ültesse át a neves lakberendezők tervezte fürdőszobák hangulatát saját otthonában, megfizethető és elérhető RAVAK termékek használatával.

Sarah Jessica Parker (SJP) nem az első és nem az utolsó olyan híresség, aki annyi házat, lakást, fürdőszobát engedhet meg magának, amennyihez egy hétköznapi embernek legalább kétszer kellene megszületnie. Ha azonban a mennyiségi tényező háttérbe szorításával a minőségi szempontokra helyezzük a hangsúlyt, érezzük, nem szükséges egy-kettő fürdőszobánál több fürdő helyiséggel rendelkezni ahhoz, hogy lakályos, szemnek kellemes megoldásokat dolgozzunk ki - akár Sarah Jessica Parker stílusában.

Sztár fürdőszoba - Sarah Jessica Parker fürdői

Sarah Jessica Parker fürdőszobáját az elegáns, túlzóan fényűző luxust mellőző, praktikus kényelem jellemzi - természetesen jó hangulatú megoldások kivitelezésével, eredeti részletekkel és csúcsminőségű termékekkel.

A new york-i lakás fürdőszobái

Sarah Jessica Parker - Carrie Bradshow-ként a Szex és New Yorkból - olyan “alapdarabja” New York vibráló hangulatának, mint az ikonikus Szabadság-szobor. Nem véletlen, hogy SJP és férje itt is fenntart egy házat, amelynek egyik fürdőszobája így fest:

Így fest Sarah Jessica Parker manhattani lakásának fürdőszobája a különlegesen egyedi szabadon álló káddal

A manhattani lakás gyerek fürdőszobáját pedig így alakították ki:

Sarah Jessica Parker manhattani lakásának fürdőszobája szabadon álló káddal, wc-vel és mosdóval

Hogyan valósítsa meg ezt a stílust RAVAK termékekkel?

 

Ahogyan az első képen is látható, közel sem hétköznapi, hanem stílusosan vagány megoldással találkozhatunk SJP egyik otthonában. A szabadon álló, harmonikus ívek formálta kád uralja a helyiség hangulatát, diszkréten budoár jelleget kölcsönözve neki - ezt a kandalló design még tovább fokozza.

A kád

 

Ha Ön is ilyen élményre vágyik fürdőszobájában, kerek ívekkel kialakított Freedom O akril kádunkat ajánljuk Önnek, amelynek már a neve önmagáért beszél: a maximális szabadság érzetét nyújtja.  Lépjen be egy új dimenzióba, amelynek Ön írja a szabályait. Helyezze el a kádat ahová csak szeretné, majd helyezkedjen el benne úgy, ahogyan kényelmes - akár partnerével együtt; mivel a lefolyó a kád közepén kapott helyet, így mindkét végén kényelmesen hátradőlhetnek. A gyermekfürdőszoba designját is meghatározza a hangulatos szabadon álló kád, amelyet nem csak Freedom O, hanem Freedom R akril kádunk is képviselhet modern, szögletes formáival.

Freedom O kád a fürdőszobában - a tökéletes, kerekded harmónia!

A mosdók

 

Közel állnak a szívéhez a Sara Jessica Parker stílusát tükröző mosdó megoldások? Akkor a RAVAK Classic mosdója megadja azt a letisztult egyszerűséget, amit keres. Ha inkább a modern, mégis praktikusan egyszerű irányvonalat kedveli, a Chrome mosdók is szép kiegészítői lehetnek fürdőszobájának, akár csak Natural mosdó szanitereink - a mosdópultra helyezhető, vagy közvetlenül falra szerelhető Natural termékek illenek minden olyan fürdőszobába, ahol a tárgyak praktikus és stílusos egységet alkotnak. A felsoroltak mellett Comfort mosdóink klasszikus formája is illeszkedik a SJP fürdőszoba stílusához: úgy simul bele a környezetbe, hogy nem válik unalmassá, míg egyszerű formái és tökéletesen egyenes szélei egy stílusban ötvöződnek.

 

Classic mosdó a klasszikus vonalvezetés és elegancia szerelmeseinek a fürdőszobába.

A wc

Az Uni Chrome WC a zavaró és felesleges részletek nélküli stílus egyszerű megoldása, amely a letesztelt, beépített öblítő rendszeren alapul, és Sarah Jessica Parker gyerekfürdőszobájában is megállná a helyét, főként hogy a fali rögzítésnek köszönhetően a fürdőszoba, illetve a WC helyiség padlója is könnyen tisztítható.

Tökéletes Uni Chrome wc a tökéletes fürdőszobába.

A WC csésze rögzítési helyei takarásban vannak, így nem rontják a tiszta és stílusos összképet. A Chrome falra rögzíthető WC-ket praktikus, lassú záródású, ún. SoftClose rendszerrel felszerelt WC ülőkével kínáljuk, hogy maximálisan komfortos megoldást nyújthassunk Önnek minden egyes használat során.

(Fotók SJP fürdőszobájáról: Elle Decor) 

 

Ha szeretne további információkat megtudni termékeinkről, keresse kollégáinkat az info@ravak.hu e-mail címen, vagy kövesse Facebook és Instagram oldalunkat. Ha további tippekre vágyik lakástervezés vagy -felújítás témában, kattintson az alábbi képre és töltse le 7+1 ingyenes tippünket! Tartson velünk a jövő héten is!

Töltse le ingyenes 7+1 tippünket lakástervezés és lakásfelújítás támában!