Google+ Youtube Instagram

Fürdés

Freedom R

Freedom R szabadon álló akrilkád

A Freedom R kád a szabadság érzését nyújtja. Lépjen be egy új dimenzióba, amelynek Ön írja a szabályait. Helyezze el a kádat ahová szeretné, és helyezkedjen el a kádban úgy, hogy élvezhesse a pazar kilátást. Mivel a lefolyó a kád közepén kapott helyet, így mindkét végén kényelmesen hátradőlhetünk, ezért nem csak egy, de akár egyszerre két személy is élvezheti a fürdés szabadságát. Éles szögek, egyenes vonalak és törékeny megjelenés, amely az Ön kedvét is befolyásolja. A minőségi akrilnak, amelyből a kád készül, számos praktikus előnye van. Jóval melegebb és lassabban hűl ki, ezért kényelmes teret biztosít a hosszú fürdőzéshez. A kisebb szerkezetének köszönhetően könnyebb a telepítése. A Freedom R kád szimmetrikus formája és méretei jóvoltából alkalmas a közös fürdőzéshez.

Sorozat

A szabadság döntés kérdése

Nyisson meg egy új dimenziót, ahol Ön alkotja a szabályokat! Találja meg kádjának a legmegfelelőbb helyet, és fürödjön olyan kilátással, amilyet csak szeretne! Ne hagyja magát korlátok közé szorítani! Relaxáljon a RAVAK szabadon álló kádjában.

A szabadon álló kádak természetesen hatnak a helyiségben, és a kényelmes fürdésen túl a szabadidő töltésének új élményével kecsegtetnek. Válassza ki az Ön számára legszimpatikusabb formát, ami állhat ovális és finom ívekből (Freedom O), vagy határozott, éles és egyenes vonalakból (Freedom R). Állítsa be kádját úgy, hogy a lehető legnagyobb élményt nyújtsa, és fedezze fel a fürdés új dimenzióját!

Szabadon álló kádak

A pihenés új dimenziója

Ezúttal a szoba közepén vegyen forró fürdőt, és élje át a pihenés új dimenzióját! Ki sem akar majd szállni, annyira elégedett lesz fürdőszobájával!


Szabadon álló kádak

A közös élményekért

Alig akad kád, amely alkalmasabb lenne a közös fürdéshez, mint a szabadon álló modellek. A fürdőkád végeinek egyforma dőlésszöge, a szabad mozgást garantáló, középen elhelyezett lefolyó és a kád bárhová elhelyezhetőségének lehetősége biztosítja a közös fürdő felejthetetlen élményét.


Szabadon álló kádak

Megfontolt benyomás

A RAVAK márka az utolsó részletekig átgondolt termékeket fémjelzi. Ezekhez a mély benyomást keltő akrilkádakhoz is rengeteg praktikus kiegészítőt kínálunk, például padlón álló csaptelepet, amely független a fürdőszobai kivezetésektől és a káddal együtt stílusos egységet alkot.

Technikai információk

  • Méretek: 175 x 75 cm
  • Anyag: öntött akril
  • Merevítés: LA - üvegszál
  • Űrtartalom: 345 l
  • Változat: szabadon álló
  • Kádparaván: nem
  • Hidromasszázs rendszer: nem
  • H2O Color színterápia: nem
  • Kiegészítők: kád le- és túlfolyó szett

A Freedom O kádat nem lehetséges kiegészíteni kádparavánnal. A víz - és lefolyó csatlakozást a padlóból kell kiépíteni. A szifon bekötéséhez a padlóban szükséges egy 30 x 30 cm-es, 8 cm mély besüllyesztést kialakítani, amelyben a szifon a lefolyó vezetékhez csatlakozik. A tartóláb és a lefolyó a csomagolás tartozéka. A Freedom O kád padlón álló kádcsapteleppel (FM 080.00) kombinálható.

Freedom R

Árak / készlet

Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)
XC00100021 1750 x 750 Freedom R 1750x750 szabadon álló akrilkád, snowwhite 381 260 484 200 2
X070079 Padlón álló kádcsaptelep FM 081.00 161 181 204 700 1

Az árak forintban vannak feltüntetve. A szállítási határidő maximum 12 hét. Az készletadatok óránként frissülnek.