Instagram Pinterest Youtube

Kis fürdőszoba? A RAVAK-kal nagy lehetőség!

Dátum: 12.5.2017
Ne az előítéleteknek, hanem a praktikus RAVAK megoldásoknak “adjon teret” kis méretű fürdőszobájában! Az Avocado, BeHappy és Rosa koncepciók nem okoznak csalódást kevés rendelkezésre álló négyzetméteren sem!

Egyes bejegyzéseinkben már adtunk néhány biztos tippet kis fürdőszoba esetén, valamint sorra vettük a tetőtéri, kis méretű fürdőszobákban rejlő lehetőségeket is. Ezúttal szeretnénk felhívni a figyelmét egyes komplett, RAVAK fürdőszoba megoldásokra, melyek különösen értékesek lehetnek az Ön számára, ha apró fürdőszobájának berendezése fejtörést okoz Önnek.

 

Kis fürdőszobája van? A RAVAK-kal nagy lehetőségek rejlenek benne!

Avocado fürdőszoba koncepció - Minimumból a maximumot!

A RAVAK Avocado koncepciója a legkisebb fürdőszobák megmentője - az utolsó miliméterig gondosan megtervezett kád és helytakarékos mosdó garantálja, hogy a legtöbbet hozza ki az apró fürdőszobából. Ha az aszimmetrikus, Avocado akril kádat választja, sem Önnek, sem a fürdő helyiségnek nem kell engednie a fontosabb igényekből. A szaniter nem csak helytakarékos, hanem egyszerre kényelmes. A trópusi avokádó gyümölcs formája ihlette fürdőkád a vállrésznél kellőképpen széles, hogy ellazulva hátradőlhessen, míg a lábrésznél - ahol fürdéskor nem igényel nagyobb teret - helyet spórol.

Az Avocado mosdó a kádhoz hasonlóan természetes hatású, könnyed és finom ívű. A tágas rakodófelülettel rendelkező mosdókagyló ovális, éles szélek és zavaró részletek nélküli formája nem csak lágyabbá teszi a fürdőszoba belterét, hanem az elhelyezhetőségéből adódóan helytakarékos is. Részint a kád fölé helyezve, de akár sarokmosdóként is megállja a helyét, jobbos és balos kivitelben is.

Az Avocado fürdőszoba koncepció szaniterei (kád, mosdókagyló) a legkisebb fürdőszobákban is megállják a helyüket!

BeHappy fürdőszoba megoldás - Instant mosolyok a fürdőben

 

A cseh Nosal Design stúdió fiatalos fürdőszoba koncepciója, a BeHappy az Avocadóhoz hasonlóan helytakarékos és nem gátolja a kényelmes fürdést, zuhanyzást. A különleges formájú, akár fejtámlával is kiegészíthető, aszimmetrikus akril kád ergonomikus előlappal kiegészítve gyorsan és egyszerűen beszerelhető, így nem kell előfalazással vagy burkolattal bajlódnia. Ehhez az izgalmasan modern kádhoz három részre tagolt kádparavánt terveztünk, amely pontosan követi a fürdőkád formáját, így tökéletesen záró zuhanykabint hozva létre a “kettő az egyben” elv kedvelőinek.


A művészi és innovatív kialakítású BeHappy mosdó egyszerűen felszerelhető nemcsak a fürdőszoba sarkába, de akár a kád alsó része fölé is, hogy ne veszítsen extra helyet a fürdő helyiségből.

A BeHappy fürdőszoba koncepció kis fürdőszobába alkalmas kád, zuhanyzó, mosdó megoldásokat kínál.

Rosa fürdőszoba koncepció - Szép és okos megoldás

 

Időtállóan elegáns, szép és praktikus fürdőszobára vágyik? A Rosa koncepcióban rejlő lehetőségek - többek között három különböző méretű, aszimmetrikus kád - ezt mind megadhatják Önnek, az egészen kicsi alapterülettől a jelentős négyzetméterekig. A számos elemből álló fürdőszoba koncepció darabjai a piac legnépszerűbb és egyben leggyakrabban utánzott termékei közé tartoznak. Ön sem éri be kevesebbel, mint az eredeti?

A Rosa kádak kínálatából kis méretű fürdőszoba esetén az aszimmetrikus Rosa 95 akril fürdőkádat javasoljuk, mivel a nagyobb Rosa kádak összes tulajdonságát megtartja, de a 95 cm-es szélességének köszönhetően bárhol elfér. A hozzá való kádparavánnal kiegészítve akár széles zuhanysarok is kialakítható, a zuhanyzó részen széles, lapos fenékzet és integrált ülőke miatt is. Így akár állva is nyugodtan zuhanyozhat, mivel a fürdőkád az Ön vállával egy szintben levő felső tere akár 100 cm szélességű is lehet. Az élmény fokozásának érdekében kényelmes fejtámlát és kilépést segítő kapaszkodót is megtalál kínálatunkban.

Az egységes stílusú kád, zuhanysarok, mosdó, fürdőszobabútor és csaptelep megoldásokat kínáló RAVAK Rosa koncepció megfelel a legkisebb fürdőszobákba is.

A RAVAK Rosa mosdók és fürdőszobabútorok a kádakhoz hasonlóan nem csak kellemes külsővel illeszkednek a fürdőszoba koncepció harmonikus egységébe, hanem praktikus tárolóhellyel, kézre álló törölközőtartóval rendelkeznek. A bőséges színválaszték és rakodófelület a koncepció falra akasztható elemeire (szekrények, tükrök, polcos tükrök) egyaránt jellemzők. A Rosa csaptelepek - melyekre a RAVAK 5 év garanciát kínál - kecses és könnyed vonalai, ívelt élei és harmonikus arányai diszkrét eleganciával rímelnek a már említett fürdőszoba szaniterekre.

 

Ha további inspirációra, ötletekre és tanácsokra vágyik, kövesse Facebook vagy Instagram oldalunkat, vagy keresse szakértőinket az info@ravak.hu e-mail címen.

7+1 ingyenes fürdőszoba felújító tippünkért pedig kattintson az alábbi képre!

Töltse le ajándék 7+1 fürdőszoba felújító tippünket!