Instagram Pinterest Youtube

Forradalmi fürdőszoba - Evolution koncepció a RAVAK-tól

Dátum: 22.6.2017
Robosztus formák, játékos ívek, komplex és modern fürdőszoba megoldás a RAVAK-tól: ez az Evolution koncepció, mely forradalmasítja a fürdőszobáról kialakult képet.

A RAVAK Evolution koncepció nem csak a fürdőszoba elvárásokat írja felül, hanem jelentősen növeli a fürdőszobában eltöltött percek számát: kényelme és stílusa nem csak vonzóvá, de hamar nélkülözhetetlenné is teszi a szanitereket. Vigyázat, az első percektől addiktív!

 

Robosztus formák, játékos ívek, komplex és modern fürdőszoba megoldás a RAVAK-tól: ez az Evolution koncepció

 

Az Evolution koncepció termékei - a kád, a mosdó, a fürdőszobabútor és egyéb kiegészítők - bravúrosan ötvözik az erőt és a könnyedséget, izgalmas kontrasztot hozva létre, rendhagyó karakterrel ruházva fel a helyiséget.  Az Evolution felett nem lehet csak úgy átsiklani!

A Kád - Elliptikus kényelem

 

A hidromasszázs rendszerrel, fejtámlával, valamint le-és túlfolyó szettel kiegészíthető akril kád belső tere a természet egyik alapvető formájából, az ellipszisből indul ki, amely a végtelen biztonság és szabadság érzetét kelti. Nem csak a felhasználók, hanem a szakmai zsűri elismerését is elnyerő, a Cseh Köztársaság Design Centere által az “Év Legjobb Terméke díjjal kitüntetett Evolution kád ugyan a nagy méretűek közé tartozik, de szerencsés formája miatt kisebb méretű terekbe állítva is előnyösen mutat. Domináns darab, amely uralja a fürdőszobát, de mégsem nyomja el azt. Különösképpen ha összhangban van a hasonló stílusú, rokon fürdőszoba elemekkel.

 

A hidromasszázs rendszerrel, fejtámlával, valamint le-és túlfolyó szettel kiegészíthető akril kád belső tere a természet egyik alapvető formájából, az ellipszisből indul ki

A mosdó és a fürdőszobabútorok - Egységben az erő

A jellegzetes Evolution kád köré olyan átfogó és átgondolt koncepciót fejlesztettünk ki, amely a modern fürdőszobák kihagyhatatlan kellékeit tartalmazza. Nem csak praktikus darabokról, hanem rendkívül stílusos kiegészítőkről van szó. A közkedvelt, öntött műmárvány Evolution mosdó kerekded formája miatt könnyedén összehangolható az Evolutiontől eltérő fürdőszoba szettekkel is, de formavilága igazán a koncepció egyéb darabjai mellett érvényesül.

 

A közkedvelt, öntött műmárvány Evolution mosdó kerekded formája miatt könnyedén összehangolható az Evolutiontől eltérő fürdőszoba szettekkel is

 

Igaz ez a tökéletes felszereltséggel rendelkező Evolution fürdőszobabútorokra is, amelyekben praktikus kialakításuk révén bármilyen pipere eszköz tárolható. A már ismert módon lekerekített formák, az önzáró, hidraulikus push-pull nyitórendszerrel működő fiókok mind szerethetővé és pótolhatatlanná léptetik elő a szanitert. A RAVAK kínálatában nem csak az Evolution stílusához illeszkedő tükör, hanem mosdószekrény, nyitott, törölköző rúddal ellátott fürdőszoba szekrény, zárt és nyitott fali szekrény, valamint polc is tartozik.

A RAVAK kínálatában nem csak az Evolution stílusához illeszkedő tükör, hanem mosdószekrény és fali szekrény, polc is megtalálható.

 

Ha az ideális választáshoz szakértői segítségre van szüksége, keresse kollégáinkat az info@ravak.hu e-mail címen, vagy inspirálódjon Facebook, esetleg Instagram oldalunkon. Ha praktikus és profi tanácsokra szomjazik, az alábbi képre kattintva töltse le 7+1 fürdőszoba felújítással kapcsolatos, szakértői összefoglalónkat! Tartson velünk a jövő héten is!

 Töltse le ingyenes 7+1 szakértői tippünket a fürdőszoba felújítás témakörében!