Google+ Youtube Instagram

Fürdõszobabútor, mosdó, wc

Evolution faliszekrény, nyitott

SB Evolution nyitott faliszekrény

Az Evolution koncepció kivételes és harmonikus stílusa a négy polcos magas faliszekrényben is visszatükröződik. Az ajtó nélküli nyitott változat lehetővé teszi, hogy fürdőszobája sajátos stílusban tündököljön.

Sorozat Evolution

Kivételes és harmonikus

Egyedülálló a piacon, divatos, mégis praktikus. Ilyen az Evolution mosdó- és fürdőszobaszekrény-szett, melyet a mosdótól a szekrényig futó, harmonizáló szegélyek jellemeznek. Stílusában a Cseh Köztársaság Design Centerének „Kiváló Termék” díját elnyert fürdőkádat idézi, amellyel kiegészítve különleges koncepciót hoz létre a fürdőszobában.

Evolution fürdőszobabútorok

Különálló egység vagy koncepció része

Az Evolution koncepció az egymásnak ellentmondó elvek ideális keveréke. A koncepció valamennyi terméke önmagában is megállja a helyét, ám egymással kombinálva megteremtik a hasznosság és szépség szimfóniáját.


Evolution fürdőszobabútorok

Tökéletes felszereltség

Az Evolution fürdőszobabútor önzáró fiókjai hidraulikus „push/pull” nyitórendszerrel működnek, tárolhatja bennük úgy kozmetikai szereit, mint minden más szükséges kiegészítőjét. A lekerekített forma eleganciát kölcsönöz.


Evolution fürdőszobabútorok

Művészi kialakítás

Az Evolution koncepció termékeinek utánozhatatlan stílusát a mindennapi használati tárgyak innovatív újratervezéséről ismert Nosal Design stúdió alakította ki. A megkapó formákat a szekrények fényes, fehér felülete emeli ki.

Technikai információk

  • Méretek (szélesség x mélység x magasság): 45 x 30,5 x 142 cm
  • Anyag: impregnált bútorlapok MFPB és MDF
  • Bútorlapok színválasztéka: fényes fehér

Az SB Evolution magas faliszekrény négy fapolcot tartalmaz. A szekrény falra rögzíthető, nem lehet lábakra telepíteni. A design harmonizálása érdekében javasoljuk az Evolution koncepció további elemeivel (Evolution mosdó, SD Evolution vagy SDS Evolution mosdó alatti szekrény) vagy más RAVAK termékekkel kombinálni.

Evolution faliszekrény, nyitott

Árak / készlet

Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)
X000000779 SB Evolution fürdőszobai faliszekrény, nyitott, fehér 113 780 144 500 0

Az árak forintban vannak feltüntetve. A szállítási határidő maximum 5 hét. Az készletadatok óránként frissülnek.

Letöltések

21,2 MB