Google+ Youtube Instagram

Fürdõszobabútor, mosdó, wc

Evolution polc

Evolution polc

Üvegpolc

  • Mérete 700 x 160 x 6 mm (szé/mé/ma)
  • 6 mm vastag üveg
  • Az üvegpolc elülső szegélye ívelt és krómozott fém tartókonzollal van ellátva

A tökéletes tervezési megoldásérdekében azt ajánljuk, hogy a terméket kombinálja az Evolution koncepció más termékeivel (Evolution mosdó, SD Evolution mosdó alatti szekrény, vagy SDS Evolution mosdó alatti szekrény) és egyéb RAVAK termékekkel.

Sorozat Evolution

Kivételes és harmonikus

Egyedülálló a piacon, divatos, mégis praktikus. Ilyen az Evolution mosdó- és fürdőszobaszekrény-szett, melyet a mosdótól a szekrényig futó, harmonizáló szegélyek jellemeznek. Stílusában a Cseh Köztársaság Design Centerének „Kiváló Termék” díját elnyert fürdőkádat idézi, amellyel kiegészítve különleges koncepciót hoz létre a fürdőszobában.

Evolution fürdőszobabútorok

Különálló egység vagy koncepció része

Az Evolution koncepció az egymásnak ellentmondó elvek ideális keveréke. A koncepció valamennyi terméke önmagában is megállja a helyét, ám egymással kombinálva megteremtik a hasznosság és szépség szimfóniáját.


Evolution fürdőszobabútorok

Tökéletes felszereltség

Az Evolution fürdőszobabútor önzáró fiókjai hidraulikus „push/pull” nyitórendszerrel működnek, tárolhatja bennük úgy kozmetikai szereit, mint minden más szükséges kiegészítőjét. A lekerekített forma eleganciát kölcsönöz.


Evolution fürdőszobabútorok

Művészi kialakítás

Az Evolution koncepció termékeinek utánozhatatlan stílusát a mindennapi használati tárgyak innovatív újratervezéséről ismert Nosal Design stúdió alakította ki. A megkapó formákat a szekrények fényes, fehér felülete emeli ki.

Árak / készlet

Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)
X000000399 700 x 6 x 160 Ecolution üvegpolc 8 913,39 11 320 0

Az árak forintban vannak feltüntetve. Szállítási határidő max. 4 hét. Az készletadatok óránként frissülnek.

Letöltések