Google+ Youtube Instagram

Fürdõszobabútor, mosdó, wc

SDS Evolution szekrény mosdó alá fiókkal

SDS Evolution mosdó alatti szekrény

A szekrény ajtaja a push/pull rendszerel nyitható. Szekrény egy 40 cm mélységű fiók részt tartalmaz, amely nagy tárolóhelyet biztosít a fürdőszobai kiegészítőknek.

Sorozat Evolution

Kivételes és harmonikus

Egyedülálló a piacon, divatos, mégis praktikus. Ilyen az Evolution mosdó- és fürdőszobaszekrény-szett, melyet a mosdótól a szekrényig futó, harmonizáló szegélyek jellemeznek. Stílusában a Cseh Köztársaság Design Centerének „Kiváló Termék” díját elnyert fürdőkádat idézi, amellyel kiegészítve különleges koncepciót hoz létre a fürdőszobában.

Evolution fürdőszobabútorok

Különálló egység vagy koncepció része

Az Evolution koncepció az egymásnak ellentmondó elvek ideális keveréke. A koncepció valamennyi terméke önmagában is megállja a helyét, ám egymással kombinálva megteremtik a hasznosság és szépség szimfóniáját.


Evolution fürdőszobabútorok

Tökéletes felszereltség

Az Evolution fürdőszobabútor önzáró fiókjai hidraulikus „push/pull” nyitórendszerrel működnek, tárolhatja bennük úgy kozmetikai szereit, mint minden más szükséges kiegészítőjét. A lekerekített forma eleganciát kölcsönöz.


Evolution fürdőszobabútorok

Művészi kialakítás

Az Evolution koncepció termékeinek utánozhatatlan stílusát a mindennapi használati tárgyak innovatív újratervezéséről ismert Nosal Design stúdió alakította ki. A megkapó formákat a szekrények fényes, fehér felülete emeli ki.

Technikai információk

  • Méretek (szélesség x mélység x magasság): 70 x 55 x 47 cm
  • Anyag: impregnált bútorlapok MFPB és MDF
  • Bútorlapok színválasztéka: fényes fehér
  • Ajtók színválasztéka: fényes fehér

Az SDS Evolution magas fali szekrény legfontosabb része a 40 cm mély fiók. A szekrény külső és belső felülete fényes fehér színárnyalatban kapható. A szekrény falra rögzíthető, nem lehet lábra telepíteni. Összeszerelt állapotban szállítjuk. A design harmonizálása érdekében javasoljuk az Evolution koncepció további elemeivel (Evolution mosdó, SD Evolution vagy SDS Evolution mosdó alatti szekrény) vagy más RAVAK termékekkel kombinálni.

SDS Evolution szekrény mosdó alá fiókkal

Árak / készlet

Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)
X000000365 700 x 550 x 400 SDS Evolution fiókkal (fehér/fehér) 66 220 84 100 7

Az árak forintban vannak feltüntetve. A szállítási határidő maximum 5 hét. Az készletadatok óránként frissülnek.

Letöltések

21,2 MB