Google+ Youtube Instagram

Fürdõszobabútor, mosdó, wc

SD Evolution törölközőtartó rúddal

SD Evolution mosdó alatti szekrény

Az SD Evolution mosdó alatti szekrény praktikus krómozott törölközőtartóval és nagy rakodófelülettel. A színekkel és a nyitott szekrényben elhelyezett tárgyak stílusával összhangot termemt az egész fürdőszobájában.

Sorozat Evolution

Kivételes és harmonikus

Egyedülálló a piacon, divatos, mégis praktikus. Ilyen az Evolution mosdó- és fürdőszobaszekrény-szett, melyet a mosdótól a szekrényig futó, harmonizáló szegélyek jellemeznek. Stílusában a Cseh Köztársaság Design Centerének „Kiváló Termék” díját elnyert fürdőkádat idézi, amellyel kiegészítve különleges koncepciót hoz létre a fürdőszobában.

Evolution fürdőszobabútorok

Különálló egység vagy koncepció része

Az Evolution koncepció az egymásnak ellentmondó elvek ideális keveréke. A koncepció valamennyi terméke önmagában is megállja a helyét, ám egymással kombinálva megteremtik a hasznosság és szépség szimfóniáját.


Evolution fürdőszobabútorok

Tökéletes felszereltség

Az Evolution fürdőszobabútor önzáró fiókjai hidraulikus „push/pull” nyitórendszerrel működnek, tárolhatja bennük úgy kozmetikai szereit, mint minden más szükséges kiegészítőjét. A lekerekített forma eleganciát kölcsönöz.


Evolution fürdőszobabútorok

Művészi kialakítás

Az Evolution koncepció termékeinek utánozhatatlan stílusát a mindennapi használati tárgyak innovatív újratervezéséről ismert Nosal Design stúdió alakította ki. A megkapó formákat a szekrények fényes, fehér felülete emeli ki.

Technikai információk

  • Méretek (szélesség x mélység x magasság): 70 x 55 x 40 cm
  • Anyag: impregnált bútorlapok MFPB és MDF
  • Bútorlapok színválasztéka: fényes fehér
  • Ajtók színválasztéka: fényes fehér

Az SD Evolution mosdó alatti szekrény praktikus krómozott törölközőtartóval és nagy rakodófelülettel. A szekrény külső és belső felülete fényes fehér színárnyalatban kapható. A krómozott törölközőtartó a csomag része. Összeszerelt állapotban szállítjuk. A design harmonizálása érdekében javasoljuk az Evolution koncepció további elemeivel (Evolution mosdó, SD Evolution vagy SDS Evolution mosdó alatti szekrény) vagy más RAVAK termékekkel kombinálni.

SD Evolution törölközőtartó rúddal

Árak / készlet

Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)
X000000364 700 x 550 x 400 SD Evolution törölközõtartóval (fehér/fehér) 39 449 50 100 0

Az árak forintban vannak feltüntetve. A szállítási határidő maximum 5 hét. Az készletadatok óránként frissülnek.

Letöltések

21,2 MB