Instagram Pinterest Youtube

RAVAK Tudástár: Zuhanyfolyóka - hogy micsoda?

Dátum: 18.1.2017
A zuhanyfolyóka olyan padlóösszefolyó, vízelvezető zuhanyzó alkatrész, amelynek látványa ugyan nem, de a hiánya annál inkább szembetűnő. Mit is tud egy zuhanyfolyóka? Mikor és miért lehet rá talán Önnek is szüksége? Most összefoglaljuk!

Előző évben számos blogposztunkat szenteltük a zuhanykabinok témájának. Írtunk az Ön számára ideális zuhanykabin kiválasztási szempontjairól, a minden igényt kielégítő zuhanyajtókról és még a leggyakrabban felmerülő kérdéseket (Gy.I.K.) is összegyűjtöttük, amelyek sok éves tapasztalataink során felmerültek vásárlóink fejében.

Ezúttal a zuhanyfolyókák tudnivalóival szeretnénk bővíteni az ismereti kört, hogy fürdőszoba készítéskor vagy felújításkor minden apró részletet önbizalommal tervezhessen meg.

RAVAK zuhanyfolyókával biztosan nem torlódik fel a víz a zuhanyzóban!

Mikor van szüksége zuhanyfolyókára?

Ha…

  • minden szögletében igazán egyedi méretű és formájú zuhanykabinra vágyik, amelyhez nem passzolnak a klasszikus zuhanytálcák.
  • kifogástalanul akadálymentes megoldásra van szüksége a fürdőszobában.
  • nem tartja eléggé stílusosnak és mutatósnak a zuhanytálcák kínálta lehetőségeket.

Használjon zuhanyfolyókát a fürdőszobában, ha tökéletes esztétikával rendelkező zuhanyra vágyik, amely az egész helyiséget levegőssé és vizuálisan egységessé teszi!Mit tudnak a RAVAK zuhanyfolyókák?

  • Elegánssá varázsolják a fürdőszobát

A zuhanyfolyóka rozsdamentes és modern, egyszerű külseje tökéletesen harmonizál a fürdőszoba berendezésével, valamint kiemeli a kerámiaburkolat szépségét.

  • Képesek nagyobb felületről is gyorsan elvezetni a vizet

RAVAK zuhanyfolyókánk még a legkisebb beugróban is felbecsülhetetlen értéket képez, használata azonban leginkább a nagyobb méretű zuhanyok körében indokolt. Méreteinek köszönhetően (30 cm-től egészen 105 cm-ig) a víz oda folyik el, ahová kell.

  • Biztosítják a megfelelő vízáteresztést

A zuhanyfolyókáink garantálják a 60 liter/perces vízáteresztő képességet. A kétkamrás szifonnak köszönhetően nem torlódik fel a zuhanyban a víz, ezáltal a zuhanyfolyókák alkalmasak hidromasszázs panelekhez isA RAVAK zuhanyfolyóka nem csak elegáns, de praktikus is a nagyobb zuhanytérben.

  • Ideális tisztítás

Mivel a zuhanyfolyókák könnyen hozzáférhetők, Önnek a tisztítással sem kell sokat bajlódnia. A szennyeződések vegyszerek nélkül is egyszerűen eltávolíthatóak, de ha mégis szükségét érezné a használatuknak, olvassa el bejegyzésünket a tisztítószerekről.

  • Alacsony építési magasság

A műanyag változat összmagassága 75 mm - ez különösen a panel fürdőszobák felújításánál jelent előnyt, ahol figyelembe véve a padló vastagságát, elkerülhetetlen a legalacsonyabb zuhanyfolyókák használata.

  • 25 év garancia

Az elsőosztályú alapanyagnak és kialakításnak köszönhetően biztosra veheti, hogy a beépített zuhanyfolyóka valóban hosszú életű lesz. Garantáljuk!

A RAVAK a zuhanyfolyókák gyártásánál nagy hangsúlyt fektet a harmonikus összhangra, a koncepcióra. A Chrome rozsdamentes acél zuhanyfolyóka - a Chrome koncepció részeként - már 50 500 Ft-tól megvásárolható. Ezáltal kialakíthat egy, a legapróbb részletig összehangolt fürdőszobát.

Ha a zuhanyfolyókákról már nincs is több kérdése, fürdőszoba felújítás témában mindig akad néhány hasznos gondolatunk. Töltse le ingyenes 7+1 tippünket, és keressen minket bátran az info@ravak.hu e-mail címen. Tartson velünk a jövő héten is!

További fürdőszoba felújítással kapcsolatos tippekért töltse le ingyenes 7+1 tippünket!