Instagram Pinterest Youtube

Újévi nagytakarítás a fürdőszobában? Így sokkal könnyebb!

Dátum: 6.1.2017
Önök is kilőtték a konfettit és megitták a szilveszteri pezsgőt? A maradékot pedig talán már feltörölték - de ha mégsem, most adunk néhány tippet a fürdőszoba alapos kitakarításához. Olvasson tovább!

Hogyan kezdjen hozzá? Gyűjtse össze a bejglikóma során hátrahagyott szorgos lendületét és szerelkezzen fel néhány gumikesztyűvel és professzionális RAVAK tisztítószerekkel. Segítünk kiválasztani az Ön számára legalkalmasabbat!

RAVAK tisztítószerekkel mindig üde és jó állapotú marad fürdőszobája, ahogyan ezen a Chrome koncepcióról készült fürdőszoba fotón is jól kivehető.

Miért válasszon RAVAK tisztítószereket?

A piacon kapható fertőtlenítő hatású tisztítószerek nagy része klórt vagy más agresszív anyagot tartalmaz, amelyek  visszafordíthatatlanul roncsolhatják, károsíthatják a fürdőszobában található szanitereket. Ennek elkerülésére fejlesztettük ki saját fürdőszobai tisztítószereinket, melyeknek minőségét és hatékonyságát rendszeresen ellenőrizzük, sőt teljes jótállást vállalunk rájuk.

RAVAK AntiCalc Conditioner

Az üveg betétlemezzel rendelkező zuhanykabinok, -ajtók és kádparavánok számára a RAVAK az egyedi RAVAK AntiCalc® üvegvédő réteget fejlesztette ki, amely az adott szaniter üvegére még a gyártás során felkerül. Ez a réteg megakadályozza, hogy a vízkő és a szennyeződések lerakódjanak, így a vízcseppek ahelyett, hogy rászáradnának a felületre, lefolynak róla. Ennek a speciális védőrétegnek is szüksége van rendszeres ápolásra és karbantartásra, ám a hagyományos tisztítószereknek ellenáll. Ha valódi eredményt szeretne elérni, Önnek a RAVAK AntiCalc Conditioner készítményt ajánljuk. Használja a fürdőszobabútor igénybevételének és a víz keménységének függvényében, kéthavonta vagy félévente.

Formy fürdőszobánk maximális tündöklését a prémium alapanyagok mellett RAVAK tisztítószereinknek köszönheti.

RAVAK Cleaner termékcsalád

A RAVAK Cleaner termékcsaládunk tagja a következők:

  • RAVAK Cleaner
  • RAVAK Cleaner Chrome
  • RAVAK TurboCleaner

A különféle szanitertermékek és kerámiaborítás szennyeződéseinek vagy zsírfoltjainak eltüntetéséről tisztítószer kínálatunkból a RAVAK Cleaner gondoskodik. A csaptelepek és krómozott felületek külsejét és használhatóságát rontó vízkő, valamint egyéb szennyeződések ellen a RAVAK Cleaner Chrome tisztítószert alkottuk meg. A RAVAK TurboCleaner pedig hatékonyan eltávolítja a kád, zuhanykabin vagy mosdó lefolyóján lerakódott szennyeződéseket is.

Ha a RAVAK termékekkel kapcsolatosan további kérdései volnának, keressen minket bátran az info@ravak.hu e-mail címen, vagy olvassa el a képre kattintva ajándék 7+1 tippünket a fürdőszobafelújításról! Tartson velünk a jövő héten is!

Töltse le 7+1 ajándék tippünket a fürdőszoba felújításához!