Instagram Pinterest Youtube

Zuhanyozás

RAVAK AntiCalc® üveg

Láthatatlan védőréteg a vízkő és a szennyeződések ellen

AntiCalc®Fontos nekünk, hogy vásárlóink ne csak a vásárlás perceiben legyenek elégedettek, hanem évekkel később is, és ezért állandóan fejlesztjük termékeink élettartamát és külalakját. Az esővíz és a desztillált víz kivételével minden egyéb víz egy adott mennyiségű oldott anyagot, úgynevezett sókat tartalmaz. Az ásványi anyagok és sók lerakódását csak nagy nehézségek árán, erős tisztítószerekkel távolíthatjuk el.

Az egyszerű síküveg felülete első ránézésre teljesen simának tűnik, valójában azonban porózus és érdes. Ezáltal a szennyeződések könnyen lerakódhatnak rajta. A por és a szennyeződés igen kellemetlen jelenség, mindemellett az üveg legnagyobb ellensége a víz, mely az üvegre ugyanolyan korrodáló hatással van, mint néhány fémre. A RAVAK AntiCalc® a világ legtöbb országában bejegyzett védjegy.

Hogy hat a RAVAK AntiCalc®?

Az üveg AntiCalc® réteggel kezelve – a vizet eltaszítjaA RAVAK AntiCalc® egyedi megoldás a lerakódások keletkezésének megakadályozására és az üvegfelületek védelmére. Ez a víztaszító réteg meggátolja a vízcseppek üvegfelületre ragadását, és a víz így lefolyik az üvegről. A kisebb vízcseppek, amelyek méretüknél fogva az üvegfelületen maradnak, hagynak ugyan lerakódást maguk után, de mivel kémiailag nem kötődnek, ezért egy nedves ronggyal könnyedén letörölhetők.

Mennyi ideig tartós a RAVAK AntiCalc®?

A víz hatása a RAVAK AntiCalc® által nem kezelt üvegfelületreA RAVAK AntiCalc® felület teljesen ellenáll a hagyományos üvegfelület- tisztítószereknek, azonban rendszeres karbantartást és törődést igényel. A zuhanyozás sűrűségétől függően kb. 4-6 hetente egyszer kell a karbantartást elvégezni. Javasoljuk először a teljes üvegfelület kezelését a RAVAK Cleanerrel, majd egy száraz rongyra felviszünk egy kevés AntiCalc® Conditionert, amellyel az egész zuhanykabint egyenletesen bekenjük. 10 perc után törölje szárazra a felületeket, vagy öblítse le vízzel, a maradékot ablaklehúzóval távolítsa el.

A RAVAK AntiCalc® Conditioner

Hogyan tartsuk karban üvegfelületeinket a fürdőszobában?

A helyes és rendszeres AntiCalc® Conditioner használata esetén a RAVAK AntiCalc® rendszerre 10 év jótállást adunk. A megszokott karbantartást elég havonta egyszer elvégezni. Nemcsak időt és fáradságot takarít így meg, hanem pénzt is, amelyet egyéb tisztítószerek vásárlására költene. Ha elhanyagolja az üvegfelület karbantartását, akkor három hónap és két év közé csökken az élettartama. Az összes üvegbetétes RAVAK zuhanykabint és kádparavánt elláttuk RAVAK AntiCalc® védőréteggel, mindenféle felár nélkül.

Hogyan tartsuk karban a fürdőszobai üvegfelületeket?

Az üvegek tisztítására elegendő az általános fürdőszobai tisztító, mi a RAVAK Cleanert ajánljuk. Negyedévente pedig érdemes az üvegek RAVAK AntiCalc® védőrétegét RAVAK AntiCalc Conditioner termékkel kezelni.

Az üveget alaposan tisztítsa meg a Ravak Cleanerrel. A teljesen száraz belső üvegfelületre száraz textíliával vigye fel a RAVAK AntiCalc Conditioner tisztítószert és törölje szárazra.

Az üveg víztaszító tulajdonsága újból működni fog és a következő kb. 3 hónapban csak az általános takarításra lesz szükség. A víz keménysége ezt az időtartamot befolyásolja.