Instagram Pinterest Youtube

Mindent a RAVAK Termo 300 falicsaptelepekről

A zuhanyzás, fürdőzés legfontosabb eleme maga a zuhanykabin és/vagy a kád, de az élményhez nagymértékben hozzájárul az ideális csaptelep is: ilyen a Termo 300.

A termosztátos csaptelepekről nem először írunk Önnek. Írtunk már róluk a kád- és zuhanycsaptelep kiválasztásáról szóló témakörénél, a gyerekbarát fürdőszoba tervezésekor, valamint zuhanyoszlopok, kettős zuhanyrendszerek taglalása során is - nem véletlenül. A Termo 300 csaptelepek ugyanis olyan univerzális modellek, amelyek bármilyen adottságú fürdőszobában praktikus kiegészítői a kádnak vagy a zuhanykabinnak.

Egy kellemes fürdés nem csak a kádon, hanem a kádcsaptelepen is múlik!

Miért válassza a RAVAK Termo 300 csaptelepeit? 

Sem a Termo 300 fali kádcsapteleppel, sem fali zuhanycsapteleppel  nem kell többé hosszasan állítgatnia a megfelelő vízhőmérsékletet, hiszen a kívánt hőfok gyorsan és automatikusan beállítható. A termosztáttal nem csak sok időt, hanem rengeteg vizet spórol: mivel a Termo 300 szabályozó kar helyett speciális vezérlőfejjel működik, kiküszöböli a vízhő akaratlan ingadozását - így például nem forrázhatja le magát -, ráadásul az első pillanattól egyenletes víznyomást garantál nem csak az említett fali csaptelepek, hanem a dupla élményt kínáló kettős zuhanyrendszerek esetén is. Ez utóbbiak igény esetén mind felszerelhetők termosztátos csapteleppel.

A fürdőszobában élvezheti a termosztátos csapteleppel ellátott kettős zuhanyrendszer nyújtotta örömöket is.

Említettük, hogy a Termo csaptelepeket bátran ajánljuk kisgyermekes háztartásokba. Ennek az az oka, hogy a termosztát felső részén található blokkoló gomb meggátolja a 38°C-nál melegebb víz megengedését. Mivel ennek a gombnak a használata gyermekek számára nehézséget jelent, nem tudják átállítani, így nem forrázhatják le magukat fürdés közben. A termo csaptelep nem csak a gyermekeit, hanem Önt is kiszolgálja: ha melegebb vízre vágyik, a blokkoló gomb feloldása után könnyedén beállíthatja a bőrének és közérzetének éppen megfelelő hőfokot. 

A blokkológombbal ellátott, leforrázást gátló termosztátos csaptelepek fontos alapkellékei egy gyerekbarát fürdőszobának.

A működési elv szemléltetéséhez alábbi videónkat ajánljuk Önnek:

A fali kádcsaptelep és a zuhanycsaptelep további előnyei között szerepel, hogy kompatibilis a RAVAK termékekkel, bármelyik zuhanykabin és a legtöbb kád felszerelhető vele. Tudta, hogy ráadásként  a Termo 300-as modellekre 5 év jótállást vállalunk?

Ha további kérdései merülnek fel a termékek kapcsán, esetleg érdeklődne az összetettebb technikai paramétereket illetően, kérdéseivel forduljon szakértőinkhez az info@ravak.hu e-mail címen!

Kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon, vagy töltse le a képre kattintva ingyenes tippjeinket a fürdőszoba felújításához!

RAVAK tippek a fürdőszoba felújításához 7+1 pontban