Instagram Pinterest Youtube

Zuhanyoszlopok - Kettős zuhanyrendszerek a dupla élményért

Dátum: 15.6.2017
Hogyan válik különleges élmény a hétköznapi zuhany rutinból? Ajándékozza meg magát minden nap wellness-érzéssel, amelyet a RAVAK zuhanyoszlopai nyújtanak!

Végre itt a nyári jó idő, mely a fürdőszobában eltöltött perceinkre is hatással van: egy hűsítő zuhanynál nem is indíthatnánk és zárhatnánk jobban a napot! A RAVAK  célja, hogy ebből a néhány percből a legtöbbet hozza ki a komfortos zuhanykabinok, kényelmes ülőkék, multifunkcionális hidromasszázs panelek és kettős zuhanyrendszerek, azaz zuhanyoszlopok segítségével.

Zuhanyoszlopok - A kézi zuhanyfej és az esőztető zuhany egysége olyan komfortot nyújt, amelyben Ön is érzéki örömét lelheti.

Zuhanyoszlopok - Extra a zuhanykabinban

 

A RAVAK arra törekszik, hogy a zuhanyzás élményét átlagon felülivé varázsolja, ezért egyedülálló funkciókkal ruházta fel a zuhanyoszlopokat: a kézi zuhanyfej és az esőztető zuhany egysége olyan komfortot nyújt, amelyben Ön is érzéki örömét lelheti. Az esőztető zuhanyfej előnyei és a praktikus kézi zuhanyfej garantálják, hogy elégedetten, tisztán és feltöltődve lépjen ki a zuhanykabinból. Miért érdemes hát a RAVAK zuhanyoszlopait választania?

A kettős zuhanyrendszer termosztátos csapteleppel is felszerelhető

 

Arról, hogy miért ideális döntés bármely modern, környezettudatos, energia- és pénzmegtakarítást szem előtt tartó háztartásba termosztátos csaptelepet vásárolni, itt írtunk bővebben. Működési mechanizmusát videóval is szemléltettük. Ha nem szeretne többé bosszankodni a vízsugár alatt, válassza az 5 éves garanciával rendelkező RAVAK Termo csaptelepeit, amelyek állandó víznyomást és vízhőmérsékletet biztosítanak. A CoolFeel technológiának köszönhetően a bal oldali hőfokszabályzó meggátolja a csaptelepek felületeinek a túlmelegedését is.

Az 5 éves garanciával rendelkező RAVAK Termo csaptelepei állandó víznyomást és vízhőmérsékletet biztosítanak.

A zuhanyoszlop magassága könnyedén beállítható

 

A zuhanyoszlop akkor is jó választás, ha nem átlagos testmagassággal rendelkezik, hiszen az esőztető zuhanyfej magassága (a csapteleptől 86-134 cm távolságra) a falra erősítés után könnyen állítható, a kézi zuhanyfej pedig igény szerint bármely irányba elforgatható. Tisztításuk is kifejezetten egyszerű a RAVAK Cleaner Chrome tisztítószerrel, ráadásul az EasyClean technológiának köszönhetően a zuhanyrózsa szilikon tüskéiben megtapadt vízkövet is egy ujjmozdulattal eltávolíthatja.

 

A zuhanyoszlop esőztető zuhanyfeje a falra erősítés után könnyen állítható, a kézi zuhanyfej pedig igény szerint bármely irányba elforgatható.

Egyszerű irányíthatóság és biztonság a zuhanykabinban

 

Ha kisgyermeke van, esetleg idősebb hozzátartozójával él együtt, érdemes minden olyan lehetőséget megragadnia, mely fokozza a biztonságot a zuhanykabinban. A termosztátos csaptelep mellett nagy könnyebbséget jelent az olyan kézi zuhanytartó, mely akár fél kézzel is irányítható, eltolható, rögzíthető, szabadon hagyva a másikat a megkapaszkodáshoz. A speciális sárgaréz rendszernek köszönhetően csak nyomja le a kart és csúsztassa a zuhanyt a kívánt pozícióba!

Minőségi alapanyagok a zuhanyoszlopokban

 

A már említett fém csúszkatartó a RAVAK zuhanyoszlopok esetében műanyag helyett időtálló és megbízható, minőségi fémből készül, így garantálva a hosszútávon gondtalan működést.

Új zuhanyoszlop a katalógusban!

 

A RAVAK 2017/18-as katalógusában a már ismert kettős zuhanyrendszerek mellett megtekinthető az új flexibilis, bármely zuhanykabinhoz illeszkedő 10° zuhanyoszlop is, amelynek stílusa illeszkedik a közkedvelt 10° fürdőszoba koncepció összehangolt elemeihez. Ismerje meg a termékkínálatot, és válassza ki az Ön fürdőszobájához leginkább illeszkedő darabot! Ha egyszer kipróbálta, garantáltan bele fog szeretni az élménybe!

 

Ha segítségre van szüksége a választáshoz, érdeklődjön a szakértőknél az info@ravak.hu e-mail címen! Amennyiben fürdőszoba inpirációra vágyik, tekintse meg Facebook és Instagram oldalunkat, valamint hasznos tippekért töltse le 7+1 fürdőszoba felújítással kapcsolatos tippünket az alábbi képre kattintva! Tartson velünk a jövő héten is!

Töltse le ingyenes 7+1 tippünket fürdőszoba felújítás témakörben!