Instagram Pinterest Youtube

Esőztető zuhany a RAVAK-tól - Érezze magát a trópusokon!

Dátum: 2.6.2017
Megérkezett a nyár, hamarosan tetőzik a kánikula - de Önnek csak egy könnyed mozdulatába kerül, hogy lehűtse magát a fürdőszobában a RAVAK esőztető zuhanyfejével.

A RAVAK fürdőszobatechnikájának köszönhetően nem kell többé a wellness-ig várnia a kifogástalan relaxálásra, luxus pihenésre. A különböző RAVAK szaniterek képesek olyan élményekké konvertálni a hétköznapi fürdőszoba perceket, amelyeket Ön bármikor örömmel újra átélhet: legyen szó a zuhanykabinok és kádak kényelméről - vagy a zuhanyoszlopok és zuhanyfejek kellemes praktikumáról.

Válasszon zuhanykabinjába esőztető zuhanyfejet, amellyel úgy érezheti magát a trópusokon, hogy ki sem kell lépnie fürdőszobájából!

Esőztető zuhany

Ha a nyári melegben Ön is előnyben részesíti zuhanyzást, bizonyára kialakultak már kedvenc szokásai a víz hőfokát, a vízsugarak intenzitását illetően. Míg a rosszul kiválasztott kézi zuhany legalább annyira elronthatja az élményt, amennyire egy kéretlen esőztető zuhanyfej - a hölgyek valamennyien ismerik az edzőtermi zuhanyok rémét, a frizura-gyilkos és kikerülhetetlen esőztetőt -, az ideális konstrukció mégis remek pillanatokat szerezhet. Miért válasszon tehát esőztető zuhanyfejet?

  • Akkor használhatja, amikor csak kedve tartja!
  • Hajmosáshoz kifejezetten ideális, hiszen mindkét kezét használhatja, nem kell a kézi zuhanyfejjel bajlódnia.
  • Az esőztető vízsugarai kellemesen masszírozzák a fejbőrét.
  • Gyorsan és egészségesen tisztálkodhat percek alatt, így vizet és időt spórol.
  • Nem foglal extra helyet a zuhanykabin belső teréből.
  • Elegánsan illeszkedik a Chrome fürdőszoba koncepció összehangolt stílusú elemeihez: választhat a kerek és négyszögletes modellek közül is.

Élvezze a zuhanykabinban az esőztető zuhanyfej minden előnyét! Nem fogja megunni!

Tekintse át a RAVAK esőztető zuhanyfej választékát az alábbi linken, vagy böngéssze online az új katalógus 295. Oldalát, és találja meg az Ön zuhanykabinjához leginkább illeszkedő modellt!

Ha segítségre van szüksége, érdeklődjön az info@ravak.hu e-mail címen, vagy töltse le az alábbi képre kattintva 7+1 fürdőszoba felújítással kapcsolatos tippünket! További inspirációért látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra!

 
Töltse le ingyenes 7+1 tippünket, amely segítséget nyújt a fürdőszoba felújításához!