Instagram Pinterest Youtube

RAVAK Tudástár: Miért válasszon RAVAK zuhanyfejet a zuhanyzójába?

Dátum: 18.8.2016
Egy jó zuhanyzás aranyat ér bármelyik elcsigázottan, fáradtan induló nap elején és persze a végén is. Nincs jobb érzés annál, mint amikor… az elavult zuhanyfej miatt a víz belefröcsköl az ember hajába, pedig hajmosás nem is volt tervezve. Vagy annál, amikor víznyomás annyira nincs eltalálva, hogy a lavórban fürdés hatékonyabb alternatívának tűnik a gyenge vízsugárnál. Persze az is rendkívül szerethető élmény, amikor a jéghideg majd tűzforró víz miatt teljes Ady-köteteket lehetne elszavalni a zuhanytálcán toporogva, míg végre megtaláljuk a tökéletes hőfokot; kár, hogy addigra egy kisebb halastó vízmennyiségét engedtük a lefolyóba…

Ha az Ön száméra ismeretlenek ezek a helyzetek, akkor bizony van minek örülni. Ezesetben diadalmas zuhanyzást kívánunk továbbra is! Van mit ünnepelni, ugyanis ez a tökéletes élmény nem is olyan gyakori a fürdőszobában, mint gondolnánk. Persze közel sem lehetetlen megtapasztalni, mindössze a megfelelő felszerelésre van szükségünk hozzá. És most nem a csillámos, illatos tusfürdőre gondolunk, hanem a professzionális és kifogástalan zuhanyfejekre és tartozékokra. Persze miután már megtalálta álmai zuhanykabinját

Miért válasszon RAVAK zuhanyfejet a zuhanyzóba?

A RAVAK elkötelezett híve a megfizethető prémium minőségnek, amely alól nem képez kivételt a zuhanyfej kínálat sem. Az esztétikusan megtervezett zuhanyfejek nem csak a szimmetrákat kedvelők szemét kényeztetik, hanem műszakilag is kifogástalanok. Hosszú élettartamuk garantált, ami különösen kedvező, ha tudjuk, ez azt jelenti, hogy éveken át komoly mennyiségű vizet spórolhatunk velük az alacsony vízfogyasztásuk miatt. Az, hogy könnyű őket tisztán tartani, csak hab a tortán!


Milyen zuhanyfejet érdemes választania?

Számtalan megoldás közül választhatja ki az igényeinek legmegfelelőbb darabot, és kedve szerint kombinálhatja őket. A klasszikus zuhanyfejek mellett - amelyek a illeszkednek különböző koncepciókban tervezett RAVAK zuhanyzókhoz és kiegészítőkhöz - választhat RAVAK esőztetőink közül is, amelyek még a hajmosást is hétköznapi wellness élménnyé elmelik. Nincs más dolga, mint beállni alá és kedve szerint lazítani. Ha érdeklik a praktikusan komplex megoldások, válogasson zuhanyzóba vagy kádhoz való zuhanyszettjeink közül, amelyekről 2016-os katalógusunk 266-268. oldalán bővebben tájékozódhat.

Hogyan tisztítsa a RAVAK zuhanyfejeket és egyéb tartozékokat?

A csaptelepek, zuhanyfejek tisztításához kifejezetten olyan szereket ajánlunk, amelyek nem agresszívak, tehát kíméletesek a krómréteghez. Ilyen tisztítószer a RAVAK Cleaner Chrome is, amelyet a fenti szempontot figyelembe véve fejlesztettünk ki.

A RAVAK zuhanyfejek az EasyClean technológiának köszönhetően valóban egyszerűen karbantarthatók, ugyanis ennek köszönhetően a zuhanyfej apró tüskéinek tisztítása többé nem igényel komoly fejtörést; a szilikon tüskékben megtapadó vízkövet egyetlen egyszerű ujjmozdulattal eltávolíthatjuk.


Ha további információra van szüksége a döntés meghozásához, forduljon hozzánk bizalommal az info@ravak.hu e-mail címen, vagy az alábbi képre kattintva töltse le 7+1 tipp összefoglalónkat, amely jelentős segítséget nyújthat, ha fürdőszoba felújítás előtt áll.