Instagram Pinterest Youtube

Otthon Design kiállítás 2017 a RAVAK-kal - Meghívhatjuk?

Dátum: 31.3.2017
Tartson velünk az április 5. és 9. között megrendezett Otthon Design kiállításra, melyen a RAVAK is képviselteti magát legfrissebb és újragondolt termékeivel.


Meghívjuk! Tartson velünk a 2017-es Otthon Design szakkiállításra a Hungexpón április 5-9-ig!

Regisztráljon az ingyenes, ajándék belépőkért, amelyeket a szakmai napokon vehet igénybe (április 5-7.)!

Idén hatodik alkalommal segít a Hungexpón megrendezett Otthon Design otthonteremtési szakkiállítás abban, hogyan varázsoljon lakásból, házból valódi otthont. A kiállítás a design és az innováció jegyében zajlik, melynek során valamennyi kiállító - többek között a RAVAK is - olyan megoldásokat vonultat fel, amelyek nem csak a legújabb hazai, hanem a nemzetközi trendekre is rímelnek.  

A RAVAK legújabb termékei a G pavilon 202F standján tekinthetők majd meg. A 2017/2018-as katalógus kulcstermékei kézzel fogható közelségbe kerülnek a résztvevők számára.  

Új kád a RAVAK kínálatában: a 2017-es év egyik slágere lehet a City kád a fürdőszobában!

Többek között bemutatjuk a RAVAK City kádat, az öttagú Moon mosdócsaládot, új zuhanyajtó megoldásainkat, Rosa II mosdónkat a hozzá tartozó alsó bútorral, RimOff perem nélküli wc-nket, valamint Matrix zuhanykabinunkat.

A RAVAK 2017-es újdonságai közé tartozik öttagú Moon mosdócsaládunk is, amelyek a legtöbb fürdőszobába remekül és eredeti módon illeszkednek.

Tartson velünk most is a jövőbe! Ne feledje, meghívjuk Önt, ajándék belépőt biztosítva  a kiállítás szakmai napjaira (április 5-7.)! Hogy ezt igénybe vehesse, nem kell mást tennie, mint IDE kattintva regisztrálni, majd ingyen belépni az említett napokon a rendezvény területére, és élvezni, hogy van valami a levegőben: nem csak a tavasz... hanem friss design és új lehetőségek!

 

Bővebb információért keresse fel az Otthon Design 2017 weboldalát, vagy kérdésével fordoljon kollégáinkhoz az info@ravak.hu e-mail címen! Ha még a kiállítás előtt szeretne inspirációt gyűjteni lakberendezés és tervezés témakörében, kövesse Facebook és Instagram oldalunkat, valamint töltse le az alábbi képre kattintva 7+1 hasznos tanácsunkat a lakásfelújításhoz!

Töltse le ingyenes, ajándék 7+1 lakástervező és lakásfelújító tippünket!