Instagram Pinterest Youtube

Mátrix zuhanykabin a RAVAK-tól - Neo helyett Önnek!

Dátum: 27.7.2016
Neónak a Matrixban választania kellett a kék vagy piros kapszula közül. Ha Önnek a tökéletes zuhanykabin megtalálása a célja, talán kicsit könnyebb helyzetben van, bár komoly döntéseket kell meghoznia így is. Válassza a “kéket” vagy a “pirosat”, szeresse a hideget vagy a meleget, a RAVAK most is olyan fürdőszoba megoldást kínál Önnek, amely biztosan nem egy illúzió része.

Az új Matrix zuhanykabinban az élmény valóságos!

Július 21-től már megrendelhetőfürdőszobák és fürdőszoba szalonok látványosan karakteres darabja, a Matrix zuhanykabin. Egyedi, összetéveszthetetlen megjelenése a fenntartható luxus jegyében készült mindazoknak, akik nem csak saját magukra, hanem környezetükre is átlagon felül igényesek.

A Matrix zuhanykabin nem csak egy fürdőszobabútor; nem egy átlagos zuhanytálca és hétköznapi zuhanyajtó együttese. Ennek a darabnak saját stílusa van. A legkifinomultabb gyártástechnológiával készül, a legjobb minőségű alapanyagokból. A RAVAK kínálatában megtalálható eltolható ajtós zuhanykabinok közül a Matrix rendelkezik a legelegánsabb formatervezéssel.


Praktikus tolórendszer

A Matrix nem csak elegáns, hanem praktikus tolórendszerrel rendelkezik. A vezetőlécet helyettesítő fixáló sín könnyedséget kölcsönöz a zuhanykabinnak, míg a problémamentes működést 20 mm átmérőjű görgők biztosítják. Ez a mechanizmus meggátolja a csúszóalkatrészek egymásba akadását, és gondoskodik arról, hogy a zuhanyajtó nyitása olyan csendes legyen, mint ha meg sem mozdította volna.


Minőségi alapanyagok

A Matrix zuhanykabinok gyártásánál a RAVAK elsőosztályú anyagokat használ - minőségi alumínium, fém kötőelemek valamint krómozott tartóelemek bizonyítják, hogy hétköznapi luxus kifejezése nem paradoxon.  A 8 és 6 mm vastagságú fix és mozgó rész edzett biztonsági üvegének védelmét a láthatatlan RAVAK AntiCalc vízlepergető üvegre való felületkezelés biztosítja, amely meggátolja a vízkőképződést.


Magabiztos design

A Matrix zuhanykabin jellegzetességei a határozott, négyzet alakú elemek, valamint a magabiztos, egyenes vonalak. A formatervező szándékosan emelte ki a felső és az oldalsó profilokat, hogy a kerámia padló szépsége kellően érvényesülhessen a fürdőszoba birodalmában.


Kedvet kapott hozzá, hogy lebontsa fürdőszobája képzelt határait? Most vegye be a megfelelő “pirulát”, tervezzen és válassza ki azokat a fürdőszoba bútorokat, amelyekre jókedvvel tekint minden egyes alkalommal. Ehhez most küldjük a segítséget, kattintson!