Instagram Pinterest Youtube

Új kád a RAVAK-tól! A City-ben elmerülni olyan, mint...

Dátum: 13.3.2017
… amikor belekortyol a kedvenc kávéjába: sosem unja meg, mert nap-nap után feltölti egy kis energiával, és segít Önnek átlendülni a hétköznapi nehézségeken. Fedezze fel ezt az élményt fürdés során is!

Új, 2017-es katalógusunkról már írtunk Önnek, így azt átlapozva talán már találkozhatott City kádunkkal is, amely méltó lehet arra, hogy megajándékozza Önt élete egyik legkellemesebb, tetőtől-talpig relaxáló fürdőélményével.

Milyen kádat válasszon? - “Kádam a párom”

Számos bejegyzésünkben igyekeztünk már segíteni abban, hogy megtalálhassa azt a meghatározó, fürdőszobájához tökéletes illeszkedő kádat, amelyet hosszú időn át problémáktól mentesen élvezhet, és sztár-párja lehet a kifogástalan pihenésben.

Szót ejtettünk már a kádak közötti komoly különbségekről, és azt is részleteztük, hogy miért érdemes RAVAK kádat választania. Ötletbörzéink sorából nem maradt ki a kádcsaptelep, sem pedig a rendkívül praktikus kádparaván téma sem, sőt még a RAVAK hidromasszázs rendszereket is érintettük már. Ezúttal egyik legfrissebb újdonságunkra, a City kádra hívjuk fel a figyelmét.

 

Legújabb kádunk, City modellünk egyszerre képviseli a fürdőszobában a klasszikus vonalvezetést és a modern játékosságot.

Új City kád - “Kádban az igazság!”

 

City kádunkban egyesül a klasszikus letisztultság, a tradicionális, határozott vonalvezetés egy kevés modern játékossággal, amely különleges kompozíciót eredményez, amelyet elsősorban tágas, loft vagy penthouse jellegű fürdőszobákba ajánlunk. A lekerekített belső ívek tágasan foglalják keretbe a testét, hogy ne kelljen sem a kényelmi, sem az esztétikai szempontokból engednie. Kialakításának köszönhetően, az egyik hosszanti perem jól használható rakodófelülettel rendelkezik. Ha City kádat választ, nem csak Ön, hanem a fürdőkellékek - legyen szó fürdősóról és tusfürdőről, vagy akár egy pohár borról - is kényelmesen elférnek, miközben Ön bármikor felkönyökölhet a kád peremére, kinyújtóztatva fáradt tagjait.

 

Kád újdonságunk, a City tágas belső terével elegáns kiegészítője lehet fürdőszobájának!

Technikai információk - Alapanyag és paraméterek

 

A 180x80 cm-es, 220 liter űrtartalommal rendelkező City kádunk az egyik legmegbízhatóbb, legközkedveltebb anyagból, öntött akrilból készül, és üvegszállal erősített műgyantával (LA) van merevítve. Az öntött akril időtálló befektetés és garancia a kellemetlenségek elkerülésére, ugyanis az anyagot előre elkészített formákba öntik, hogy minden irányban megtarthassa a tulajdonságait. Ebből következően a kész termék formatartó: se nem hajlik, se nem repedezik meg. Ugyan drágább, mint a húzott akril verziók, viszont jóval megbízhatóbb is egyben: a RAVAK 10 év jótállást vállal öntött akril kádjaiért.

Tekintse meg City kádunk műszaki rajzát!

Ha ügyel a részletekre és maximálisan komfortos megoldásra vágyik, érdemes tudnia, hogy a City kád kiegészíthető CVS2, VS2, VS3, VS5, PVS1, BVS1, BVS2 kádparavánnal, vagy AVDP3 ajtóval, valamint egyéb kiegészítők is kaphatók hozzá előlap, oldallap vagy 880 mm hosszúságú kád le- és túlfolyó szett formájában.

 

 

Kád a fürdőszobában, amely nem csak megbízható és kényelmes, hanem esztétikailag is kimagasló!

  

Ha elnyerte tetszését City kádunk, és szeretné saját fürdőszobájában tudni, bővebb információért keresse szakértőinket az info@ravak.hu e-mail címen, és gyűjtsön további inspirációt a további RAVAK szaniterekről Facebook és Instagram oldalunkon. Ha egyéb hasznos tippekkel szeretné bővíteni fürdőszoba ismereteit, az alábbi képre kattintva töltse le ingyenes 7+1 tippünket fürdőszoba felújítás és tervezés témájában, és tartson velünk a jövő héten is!  

 

Töltse le a fürdőszoba felújításhoz, tervezéshez hasznos, ingyenes 7+1 fürdőszoba tippünket!